Unia Leszno - Motor Lublin 26.06.2020 godz. 18.
Re: Unia Leszno - Motor Lublin 26.06.2020 godz. 18.
Awizowany bez Jamroga. Trochę zmienione numery w stosunku do meczu we Wrocławiu.
1. Hampel
2. Miesiąc
3. Grisza
4. Zagar
5. Mikkel
6. Lampart
7. Trofimov
1. Hampel
2. Miesiąc
3. Grisza
4. Zagar
5. Mikkel
6. Lampart
7. Trofimov
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Laguta znowu po równaniach...
Czasami coś napisze
Mistrz Mistrz MOTOR Mistrz!
Mistrz Mistrz MOTOR Mistrz!
RadeKas pisze:Awizowany bez Jamroga. Trochę zmienione numery w stosunku do meczu we Wrocławiu.
1. Hampel
2. Miesiąc
3. Grisza
4. Zagar
5. Mikkel
6. Lampart
7. Trofimov
Jak zmienione numery? Powrót do wyjściowego na Wrocław ze zmianą Jamroga na Miesiąca. Kompletnie nie rozumiem zamiaru.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Faktycznie. Coś mi się zakodowało, że Grisza miał 1.
Richie Faulkner:
A Unia bez Kurtza... A taki miał być lepszy od Hampela :)
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Skład i zamiana numerów może trochę sugerować lekceważenie Motoru przez Unie. Oby odbiło im się to czkawka, z korzyścią dla nas.
MOTOR LUBLIN
RadeKas pisze:Faktycznie. Coś mi się zakodowało, że Grisza miał 1.
Pewnie dlatego, że jechał w pierwszym biegu.
Do kitu ta nowa tabela biegowa.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
-
TreleMorele
- Senior
Znowu brak wyciągania wniosków Laguta po równaniach zamiast Jarek... dramat..
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Nie wiem, naprawdę nie wiem z czego wynika takie ustawienie.
Zestaw1

Zestaw2

Grisza znowu 3 razy na świeży tor (pierwszy bieg i dwa razy po równaniu). Jakie to utrudnienie było widać wczoraj podczas męczarni szybkiego Janowskiego. Jestem kretynem bo nie znajduję tu wytłumaczenia. Chyba, że Jarek ma walczyć na torze, a Grisza atomowo startować uciekając np. Kołodziejowi w kredę. Ktoś mi w jakiś sensowny sposób wyjaśni? Bo na moje oko to jedynym argumentem jest wypełnianie programu od biegu 13 ale przecież można to i tak inaczej wykombinować.
Zestaw1

Zestaw2

Grisza znowu 3 razy na świeży tor (pierwszy bieg i dwa razy po równaniu). Jakie to utrudnienie było widać wczoraj podczas męczarni szybkiego Janowskiego. Jestem kretynem bo nie znajduję tu wytłumaczenia. Chyba, że Jarek ma walczyć na torze, a Grisza atomowo startować uciekając np. Kołodziejowi w kredę. Ktoś mi w jakiś sensowny sposób wyjaśni? Bo na moje oko to jedynym argumentem jest wypełnianie programu od biegu 13 ale przecież można to i tak inaczej wykombinować.
Ostatnio zmieniony 23 czerwca 2020, o 16:56 przez blajar, łącznie zmieniany 1 raz.
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Może się Ziółkowskiemu wydaje, że pomimo nowej tabeli biegowej, liderzy dalej muszą jechać z numerami 1,3 i 5? :D
12 bieg ostro w pape.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Beznadziejny układ par. Ziółkowski i Kuciapa nie wyciągają wniosków? Hampel powinien jechać pod numerem Laguty i na odwrót...
Nie no spoko, będą taktyczne szły w 12 
Richie Faulkner:
Ja bym się nie czepiał układu par. Po pierwsze program czyta się od tyłu (13 bieg). Po drugie mam wrażenie, że z trójki naszych liderów Grisza nie uwolnił jeszcze całego potencjału. Po trzecie i chyba najważniejsze - jeżeli mamy ugrać w tym roku coś więcej niż pewne utrzymanie potrzebujemy Griszy w maksymalnej formie. Dlatego musi on być gotowy na każde warunki. Megastartowcem nigdy nie był ale jak zawodnik jest w formie to pojedzie i po równaniu. Mało było jazdy w kontekście rywalizacji minimalnie jazdy na innych torach. Może to jest sposób żeby Grisza znalazł odpowiednie setupy? Niczym nie ryzykujemy, bo mecz prawdopodobnie w trąbę. PO rozegra się w Grudziądzu ZG i Gorzowie.
K.A.M.I.L. pisze:Skład i zamiana numerów może trochę sugerować lekceważenie Motoru przez Unie. Oby odbiło im się to czkawka, z korzyścią dla nas.
Rok temu przyjechali z Lindsey'em, bez Hampela i chorym Kolodziejem. Tak nas zlekceważyli, ze nasi dopiero w połowie zawodów się zorientowali, ze mecz się zaczął.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
A ja przed meczem GRURYB miałem chwilę spokoju i sobie pomóżdżyłem. Założenia:
1. Przy słabej formie Trofimowa gdzieś zawsze z którymś z "doparowych" pojedzie.
2. Po wczorajszym meczu LESRWO uznałem, że po równaniu ścigania tam nie ma, vide jazda Janowskiego.
3. Starałem się kierować predyspozycjami zawodników i umiejscowieniem ich biegów w seriach.
4. Podawaliśmy skład pierwsi, nie patrzyłem w ogóle na skład Leszna.
5. Skoro jedziemy do Leszna bez nerwów to można poeksperymentować.
Wymodziłem coś, co na pierwszy rzut oka wydaje się.. dziwne ale wszystkie biegi po równaniach jedzie ktoś z dwójki Hampel/Michelsen lub dwa razy jadą razem (uznałem naszego Duna za jednego z trzech, włączając Wiktora, najlepiej startujących).
Dwa biegi w składzie Zagar/Miesiąc wydają się być bombą z opóźnionym zapłonem ale ustawione są w 2 biegu po równaniu i nie w początkowej fazie meczu.
1. Miesiąc
2. Zagar
3. Michelsen
4. Hampel
5. Łaguta
6. Lampart
7. Trofimow
Przyjmę każdą krytykę, byle konstruktywną :)

1. Przy słabej formie Trofimowa gdzieś zawsze z którymś z "doparowych" pojedzie.
2. Po wczorajszym meczu LESRWO uznałem, że po równaniu ścigania tam nie ma, vide jazda Janowskiego.
3. Starałem się kierować predyspozycjami zawodników i umiejscowieniem ich biegów w seriach.
4. Podawaliśmy skład pierwsi, nie patrzyłem w ogóle na skład Leszna.
5. Skoro jedziemy do Leszna bez nerwów to można poeksperymentować.
Wymodziłem coś, co na pierwszy rzut oka wydaje się.. dziwne ale wszystkie biegi po równaniach jedzie ktoś z dwójki Hampel/Michelsen lub dwa razy jadą razem (uznałem naszego Duna za jednego z trzech, włączając Wiktora, najlepiej startujących).
Dwa biegi w składzie Zagar/Miesiąc wydają się być bombą z opóźnionym zapłonem ale ustawione są w 2 biegu po równaniu i nie w początkowej fazie meczu.
1. Miesiąc
2. Zagar
3. Michelsen
4. Hampel
5. Łaguta
6. Lampart
7. Trofimow
Przyjmę każdą krytykę, byle konstruktywną :)

Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
RadeKas pisze:Nie no spoko, będą taktyczne szły w 12
Za Kołodzieja pewnie Baszkir pojedzie, ale Kubery chyba nie zmienią
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Nie zdziwiłbym się gdybyśmy w Lesznie zrobili więcej punktów niż Wrocław.
Nie dlatego, że jesteśmy od nich lepsi ale, że na nas się nie będą tak spinali.
Bardziej wróżę „kontrolowane zwycięstwo” Leszna.
Nie dlatego, że jesteśmy od nich lepsi ale, że na nas się nie będą tak spinali.
Bardziej wróżę „kontrolowane zwycięstwo” Leszna.
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
DrPaiHiWo pisze:nas się nie będą tak spinali
Każdy chce zarobić z pewnością nie przejdą obok meczu.
Dwa razy Zagar jedzie z Miesiącem, a raz z Trofimowem. Czyli w dwóch biegach mamy dwóch najsłabszych seniorów, a w jednym seniora z drugiej linii ze słabszym juniorem.blajar pisze:Przyjmę każdą krytykę, byle konstruktywną :)
istred pisze:Dwa razy Zagar jedzie z Miesiącem, a raz z Trofimowem. Czyli w dwóch biegach mamy dwóch najsłabszych seniorów, a w jednym seniora z drugiej linii ze słabszym juniorem.
Zdaję sobie z tego sprawę. Dobrze rozumiem, że bez względu na to, kiedy te biegi wypadają (bieg 6 i 9), to dyskwalifikuje to ustawienie? Bo po drugiej stronie na świeży tor wypada zawsze ktoś z dwójki MM/Hampel, z czego w biegu 5 i 8 w parze.
Zmiana numerami Wiktorów zamiast par WT/GŁ, WT/MZ, WL/JH, WL/GŁ dałaby
WT/JH, WT/GŁ, WL/GŁ, WL/MZ i wygląda to lepiej.
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Nie wiem czy jest sens brać do Leszna Miesiąca. Po takich startach i ratowaniu się ścinaniem do krawężnika w Lesznie nie ma co szukać.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
blajar pisze:Zdaję sobie z tego sprawę. Dobrze rozumiem, że bez względu na to, kiedy te biegi wypadają (bieg 6 i 9), to dyskwalifikuje to ustawienie? Bo po drugiej stronie na świeży tor wypada zawsze ktoś z dwójki MM/Hampel, z czego w biegu 5 i 8 w parze.
Zmiana numerami Wiktorów zamiast par WT/GŁ, WT/MZ, WL/JH, WL/GŁ dałaby
WT/JH, WT/GŁ, WL/GŁ, WL/MZ i wygląda to lepiej.
Nie mam pojęcia. Nie lubię analizować tabeli biegowych i możliwych ustawień, od tego jest trener. Wskazuję jedynie ułomności zaproponowanego ustawienia. Nie wiem czy jest możliwość wystawienia lepszego ustawienia, być może każde będzie miało jakieś wady.
Czarek pisze:Nie wiem czy jest sens brać do Leszna Miesiąca. Po takich startach i ratowaniu się ścinaniem do krawężnika w Lesznie nie ma co szukać.
Druga strona medalu jest taka, że jest szybki i potrafi walczyć na trasie więc ustawienie Go z dala od biegów po równaniu ma sens. Kuba w Lesznie radził sobie słabo.
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
istred pisze:Nie mam pojęcia. Nie lubię analizować tabeli biegowych i możliwych ustawień, od tego jest trener. Wskazuję jedynie ułomności zaproponowanego ustawienia. Nie wiem czy jest możliwość wystawienia lepszego ustawienia, być może każde będzie miało jakieś wady.
OK, dzięki :)
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz