Robert Lambert
- _piotrusss
- Kadrowicz
Re: Robert Lambert
Na moje oko to jeszcze jest taka różnica, że Roberta jest o jakieś 10 kilogramów mniej ;) Przed sezonem 2019 większość jego aktywności w social mediach skupiała się na podróżach ze swoją wybranką, a teraz tak naprawdę tylko wrzucał relacje z sal treningowych.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Andrzej Waligórski
I to jest chyba klucz.
Liczba startów jakoś nie przeszkadzała Lambertowi w 2018 czy nawet 2017 roku, a nagle zaczęła przeszkadzać w 2019... trochę nielogiczne.
Liczba startów jakoś nie przeszkadzała Lambertowi w 2018 czy nawet 2017 roku, a nagle zaczęła przeszkadzać w 2019... trochę nielogiczne.
Gołym okiem widać, że mocno schudł, a przy dzisiejszych silnikach to kluczowa sprawa. Ubiegłoroczna forma Roberta była wręcz niewiarygodnie słaba. Bo, że to wielki talent to chyba nikt nie ma wątpliwości.
- niespokojny
- Trener
Koerber ma przecucie że Zmarzlik w Motorze od 2021 i mi to pasuje. Wtedy Lambert za Zagara i mamy składzik kompletny i rozwojowy ;).
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
poka, pokaniespokojny pisze:Koerber ma przecucie że Zmarzlik w Motorze od 2021
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Przemek z Gorzowa (niektórzy pewnie go znają z forum Stali, bo ma informacje zza kulis) też wczoraj stwierdził, że Zmarzlik dostał kosmiczną propozycję z Lublina po ostatnim blamażu Stali.
A co do Koerbera to tutaj: https://po-bandzie.com.pl/po-bandzie-gd ... lokniarza/
Tylko czemu my o tym piszemy w wątku Lamberta?
A co do Koerbera to tutaj: https://po-bandzie.com.pl/po-bandzie-gd ... lokniarza/
A mnie się wydaje, że za rok miejsce komandosa może zająć w Lublinie np. Zmarzlik. Takie przeczucie.
Tylko czemu my o tym piszemy w wątku Lamberta?
Ostatnio zmieniony 2 lipca 2020, o 13:06 przez Saeyl, łącznie zmieniany 1 raz.
- _piotrusss
- Kadrowicz
ravajas pisze:poka, poka
https://po-bandzie.com.pl/po-bandzie-gd ... lokniarza/
Akurat w Lublinie zawodnicy bardzo źle przyjęli nowego człowieka w kadrze, głównie Zagar. No ale to specyficzny typ, ostatnio źle przyjął w swoim boksie reportera Eleven Sports. Słoweniec poproszony o pomeczową wypowiedź kazał mu wyrachowaną polszczyzną wypier… Co jednak trochę zastanawia, bo złego meczu pan Zagar nie odjechał. Przywiózł Sajfutdinowa w Lesznie. Teraz jego sprawą zajmują się już władze PGE Ekstraligi i kilka tysi pewnie wlepią. A mnie się wydaje, że za rok miejsce komandosa może zająć w Lublinie np. Zmarzlik. Takie przeczucie.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Andrzej Waligórski
Andrzej Waligórski
_piotrusss pisze:Na moje oko to jeszcze jest taka różnica, że Roberta jest o jakieś 10 kilogramów mniej ;) Przed sezonem 2019 większość jego aktywności w social mediach skupiała się na podróżach ze swoją wybranką, a teraz tak naprawdę tylko wrzucał relacje z sal treningowych.
podobno wybranke tez zmienil :)
i miejsce zamieszkania z Berlina na bodajze Poznan
METHANOL ADVENTURE TEAM
A ja wystąpię w obronie Roberta.
Jak dla mnie jego zeszły sezon to problem silników.
Widać było, że Robert miał werwę i kiedy mógł to walczył na całego.
Był jedynie wolny na dystansie.
Może to i były kilogramy ale jak dla mnie to chodziło o sprzęt bo walczył to Robert wszędzie i zawsze
Jak dla mnie jego zeszły sezon to problem silników.
Widać było, że Robert miał werwę i kiedy mógł to walczył na całego.
Był jedynie wolny na dystansie.
Może to i były kilogramy ale jak dla mnie to chodziło o sprzęt bo walczył to Robert wszędzie i zawsze
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
Coś w tym jest. W tym roku jednak jest dużo szybszy. Myślę, że to nie tylko zeszłoroczny nadmiar kilogramów.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Zobaczymy co Robert pokaże jutro na naszym torze. Jest mocny i podejrzewam, że może nieźle namieszać.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Jak się nie pogubi z ustawieniami to powinno być grubo ponad 13.
Pojedzie 7 razy. 21 nie sieknie, ale 16-17 może jak najbardziej. Silniki póki co jadą mu fajnie. Na miejscu Kędziory już na start dałbym go za ZZ Lebedeva.
Mniejsza waga, lepszy sprzęt, to musi działać, w SE większość rywali to dla Roberta słabi przeciwnicy. Miał rok przetarcia, poznał trochę tory.
Pojedzie 7 razy. 21 nie sieknie, ale 16-17 może jak najbardziej. Silniki póki co jadą mu fajnie. Na miejscu Kędziory już na start dałbym go za ZZ Lebedeva.
Mniejsza waga, lepszy sprzęt, to musi działać, w SE większość rywali to dla Roberta słabi przeciwnicy. Miał rok przetarcia, poznał trochę tory.
Na razie jechał przeciwko Zielonej Górze, Grudziądzowi i Gorzowowi. Czyli dolna czwórka. O ile na rybnickim torze był bezbłędny, to w Grudziądzu robił dużo wiatru, a punktów z tego nie było. Spodziewam się sporej presji i chęci pokazania się w Lublinie, co skończy się na około 12-13 punktach w 7 wyścigach ;)
Vaginator pisze:Na razie jechał przeciwko Zielonej Górze, Grudziądzowi i Gorzowowi. Czyli dolna czwórka. O ile na rybnickim torze był bezbłędny, to w Grudziądzu robił dużo wiatru, a punktów z tego nie było. Spodziewam się sporej presji i chęci pokazania się w Lublinie, co skończy się na około 12-13 punktach w 7 wyścigach ;)
Presja, chęć pokazania się i... może się skończyć na sporym rozczarowaniu. Przypominam my też liczyliśmy że Jarek na swym torze w Lesznie zrobi grube punkty.
Nie przesadzałbym z tymi 16 punktami.
Stawiam na coś między 10 a 13 w 7 startach.
Stawiam na coś między 10 a 13 w 7 startach.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Po tych opadach tor pod Lamborghini teoretycznie ;)
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Perez pisze:Po tych opadach tor pod Lamborghini teoretycznie ;)
Matej Zagar lubi to
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Jarek Hampel nie lubi tego ;)
Flagg pisze:Perez pisze:Po tych opadach tor pod Lamborghini teoretycznie ;)
Matej Zagar lubi to
Klops1 pisze:Jarek Hampel nie lubi tego ;)
Mecz w Lesznie jakoś nie potwierdza Waszych tez :-) Wszystko jest kwestią spasowania z torem.
Ale ze co? W sobotę przed meczem w Lesznie padało? A no nie.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Padało. Ale Leszno dało radę jeszcze wcisnąć trening po tych opadach ;)
To co? Obstawiamy gdzie trafi Robert po spadku Rybnika? Moim zdaniem Andrzej i Krystyna grzeją już tam ostro telefony :)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Jeśli utrzyma formę przez cały sezon to przejdzie niemal z piekła do nieba. O ile przed tym sezonem nikt mu nie chciał dać miejsca w składzie, wszyscy oferowali jedynie 8/16, tak przed następnym, będzie mógł sobie zrobić objazdówkę po niemal wszystkich klubach niczym Doyle i w większości na kolanach będą go błagać o podpis. Z Rusko i Termińskim na czele :)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Dla Roberta ten Rybnik w tym sezonie to zbawienie. U nas znów by czekał na szansę i wyjeżdżał na tor w 10 biegu po raz pierwszy. W ROWie, wobec powszechnej cienizny wszystkich zawodników i ZZ, ma pewne 7 startów w meczu. Prawdziwa prosperita. Jestem bardzo ciekawy czy zostanie ligowcem-pewniakiem jak przykładowy Doyle czy gdzieś ten progres zostanie zatrzymany.
Miło się na to patrzy. W końcu to nasz "wychowanek". Oby kiedyś jeszcze nasze drogi się zeszły. Myślę, że już teraz jego telefon jest rozgrzany do czerwoności (jak telefon Zmarzlika od połączeń Kępy).
Miło się na to patrzy. W końcu to nasz "wychowanek". Oby kiedyś jeszcze nasze drogi się zeszły. Myślę, że już teraz jego telefon jest rozgrzany do czerwoności (jak telefon Zmarzlika od połączeń Kępy).
Pytanie jeszcze jak ta prosperita wygląda w rzeczywistości- czy przelewy dochodzą czy to tylko wirtualne pieniądze.