Włókniarz Częstochowa - Motor Lublin (12.07.2020 g.16:30)
Re: Włókniarz Częstochowa - Motor Lublin (12.07.2020 g.16:30)
Przecież to było tak ewidentne, że aż razi. Odpuścił gaz, chciał lekko wylądować na dmuchawcu, ale coś poszło nie tak i uderzył dość niebezpiecznie. Kombinatorzy. Won.
Brak czerwonej kartki to skandal. Oszuści.
Brak czerwonej kartki to skandal. Oszuści.
- tezetomaniak
- Trener
Ge(L)o pisze:Kombinatorzy. Won. Brak czerwonej kartki to skandal. Oszuści.
Motor Lublin i Andrey Kudriashov lubią to.
Gelo pisze:Ja nie wierzę. Ale puszczanie Madsena z lotnych , brak czerwonej kartki dla Przedpelskiego i komentarz po tej szopce - skandal.
Co fakt to fakt. W biegu gdzie Hampel miał ostrzeżenie identycznie ruszał się Madsen. To powinien być nagłaśniany temat takie szopki. I co, a nie mówiłem! Pierwsi którzy się nas nie obsrali totalnie i nie zamknęli na amen toru po zewnętrznej. Z miejsca KO. Potwierdza się. Ale mają pełne gacie przed nami, a za dwie trzy kolejki dojedzie po około 10 pkt Lamparta jeszcze.
-
CKM1946
- Zawodowiec
KrzysiekS pisze:Gelo pisze:Ja nie wierzę. Ale puszczanie Madsena z lotnych , brak czerwonej kartki dla Przedpelskiego i komentarz po tej szopce - skandal.
Co fakt to fakt. W biegu gdzie Hampel miał ostrzeżenie identycznie ruszał się Madsen. To powinien być nagłaśniany temat takie szopki. I co, a nie mówiłem! Pierwsi którzy się nas nie obsrali totalnie i nie zamknęli na amen toru po zewnętrznej. Z miejsca KO. Potwierdza się. Ale mają pełne gacie przed nami, a za dwie trzy kolejki dojedzie po około 10 pkt Lamparta jeszcze.
Jak dla mnie to zewnętrzna w ogólnie nie działała, jedynie po starcie z 4 pola a tak w dalszej częsci biegu to nic. W ogóle dziś ten tor nie nadawał się do niczego bo wyprzedzić można było jedynie po czyimś dużym błędzie.
tezetomaniak pisze:Ge(L)o pisze:Kombinatorzy. Won. Brak czerwonej kartki to skandal. Oszuści.
z Rzeszowa czy historyk?
Chyba z Ostrowa
Historyk z Ostrowa 
-
TreleMorele
- Senior
Przedpelski nas prawie okradł z pewnego zwycięstwa. Dobrze że mają Doyla:)
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
CKM1946 pisze:Przedpełski musiałby być niespełna rozumu żeby tak jeb**ć o tor specjalnie. Jego akurat bym nie podejrzewał o takie coś.
ok, to ty nie podejrzewaj, ale jednak cala Polska widziala i ma inne zdanie na ten temat :)
METHANOL ADVENTURE TEAM
- tezetomaniak
- Trener
slawky pisze:z Rzeszowa czy historyk?
papi pisze:Chyba z Ostrowa
Ge(L)o pisze:Historyk z Ostrowa
Nikt nas nie przekona, że białe jest białe, a czarne jest czarne
Też w pierwszym momencie myślałem że to ściema ale po obejrzeniu powtórki się trochę uspokoiłem. Paweł nieźle przypieprzył w bandę.
Wszyscy seniorzy pojechali na miarę swoich możliwości i efekt jest. Jeśli jeszcze Lampart zrobi w końcu oczekiwany krok wprzód, będzie bardzo dobrze. I tak jak twierdzę od samego początku - jedziemy w tym roku o brąz.
To dzisiaj wymiana grandprixowiczów zdecydowanie na naszą korzyść.
JD 3. MZ 9+2 (po skradzionej trójce w biegu tuzów). A JD jest dużo droższy.
Najbardziej cieszy mnie postawa Jarka. Idealnie pasuje nam taki startowiec wśród bandy fighterów,
zawsze jakieś trójki wpadną.
Kuba też ok, ale nadal jestem zdania że powinien jeździć Miesiąc, zwłaszcza jeśli mamy walczyć o duże cele.
Co się u nich rzuca w oczy to Holta nigdy nie był taki słaby na tym torze, to już jest chyba jego koniec.
A druga rzecz to sprzęt Madsena. Niesamowite jak to się zbiera gdy jedzie nieoptymalnym torem.
Kiedy Mikkel "dorobi się" takich rakiet to Leona będzie wciągać nosem. Już i tak jest szybki. Nie mogę darować Przedpełskiemu, bo przez niego MM przerwał passę dwucyfrowych wyników. Miałby 10+1.
Finałowy wyścig i Grisza superstar, tak jak nieraz w zeszłym sezonie. A ten mecz będzie niezapomniany.
Właściwie nie mogę sobie przypomnieć podobnego uczucia. Może 45:44 w Toruniu ale tam było jeszcze inne,
mniej przyjemne uczucie. W zeszłym roku wygrana na MA była miła ale rywal nędzny.
JD 3. MZ 9+2 (po skradzionej trójce w biegu tuzów). A JD jest dużo droższy.
Najbardziej cieszy mnie postawa Jarka. Idealnie pasuje nam taki startowiec wśród bandy fighterów,
zawsze jakieś trójki wpadną.
Kuba też ok, ale nadal jestem zdania że powinien jeździć Miesiąc, zwłaszcza jeśli mamy walczyć o duże cele.
Co się u nich rzuca w oczy to Holta nigdy nie był taki słaby na tym torze, to już jest chyba jego koniec.
A druga rzecz to sprzęt Madsena. Niesamowite jak to się zbiera gdy jedzie nieoptymalnym torem.
Kiedy Mikkel "dorobi się" takich rakiet to Leona będzie wciągać nosem. Już i tak jest szybki. Nie mogę darować Przedpełskiemu, bo przez niego MM przerwał passę dwucyfrowych wyników. Miałby 10+1.
Finałowy wyścig i Grisza superstar, tak jak nieraz w zeszłym sezonie. A ten mecz będzie niezapomniany.
Właściwie nie mogę sobie przypomnieć podobnego uczucia. Może 45:44 w Toruniu ale tam było jeszcze inne,
mniej przyjemne uczucie. W zeszłym roku wygrana na MA była miła ale rywal nędzny.
To co cieszy to fakt że z meczu na mecz jedziemy coraz lepiej, szkoda pierwszego wyjazdu z Wrocławiem i prawdopodobnie straconego bonusa. Falubaz podąża podobną drogą co my również rozkręca się w miarę trwania sezonu i można ich uważać za poważnego kandydata do PO. Póki co Grudziądz jest w lesie więc na ten moment można wyróżnić 5 drużyn, które będą chciały zając pierwsze 4 miejsca. Co do postawy naszych zawodników nie można mieć do nikogo większych pretensji - Jamróg przynajmniej miał ten jeden wystrzał który dał nam fajną przewagę także wyjazd znacznie lepszy niż Łełka w Lesznie.
Edit.
O kombinowaniu Przedpełskiego już wszystko zostało powiedziane więc szkoda słów. Mam nadzieję chociaż że żadnych braw w Lublinie ten pajac nie dostanie.
Edit.
O kombinowaniu Przedpełskiego już wszystko zostało powiedziane więc szkoda słów. Mam nadzieję chociaż że żadnych braw w Lublinie ten pajac nie dostanie.
Ostatnio zmieniony 12 lipca 2020, o 19:55 przez samba, łącznie zmieniany 1 raz.
tezetomaniak pisze:Ge(L)o pisze:Kombinatorzy. Won. Brak czerwonej kartki to skandal. Oszuści.
Kudriaszow dostał czerwoną kartkę i został przykładnie ukarany, a Przedpełski?
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
CKM1946 pisze:Przedpełski musiałby być niespełna rozumu żeby tak jeb**ć o tor specjalnie. Jego akurat bym nie podejrzewał o takie coś.
Całe szczęście że mecz rozgrywany za dnia bo Cieślak wykorzystałby ostatnią broń - rozdzielnię
Proponuję ban dla tego bana za te brednie. Toż byś się chłopie nie ośmieszał jeszcze bardziej niż Twoje szmaciane lwy...
PS: A tak pół żartem, pół serio, to zaraz się jeszcze okaże, że w tym roku, dla odmiany, to lubelscy kibice będą przepraszać Ostafa :D :D :D
-
TreleMorele
- Senior
Brava dla kibiców z Częstochowy " kto nie skacze ten z Torunia" :) no i ładnie pogratulowali wygranej , cieszą 2pkt jedziemy dalej .
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
samba pisze:O kombinowaniu Przedpełskiego już wszystko zostało powiedziane więc szkoda słów. Mam nadzieję chociaż że żadnych braw w Lublinie ten pajac nie dostanie.
Wiesz co, szkoda że trafiło na niego. To w miarę ułożony zawodnik, zwłaszcza na tle celebrytów zbliżonych do niego wiekowo lub młodszych. Pokusa obalenia się "dla Marka" musi być duża, a Paweł jest obecnie zawodnikiem na progu kadry. Odbudował się po kilku słabych latach.
samba pisze:Jamróg przynajmniej miał ten jeden wystrzał który dał nam fajną przewagę także wyjazd znacznie lepszy niż Łełka w Lesznie
No porównanie niezbyt sprawiedliwe. Leszno miażdży tę ligę od dobrych paru lat, a na swoim torze się bawią, czasem nawet jak za dużo wygrywają to testują sprzęt. Byli tak dopasowani że na ich tle Grisza i Hampel byli wolni jak fura z sianem, a co dopiero Paweł, który zostaje motocykl z tyłu. Nie trzeba nikogo przekonywać chyba, że Kuba nawet gdyby udało mu się wyskoczyć toby każdy leszczynianin oprócz Szlauderbacha go wyprzedził.
W Lesznie mogliśmy się pokusić o punkt więcej, w Czewie o 49-50 nawet. Jest obecnie spora różnica między Unią a Włókniarzem, który męczył się nawet w Gorzowie (pewnie by w bólach wygrał gdyby nie zgasło, ale przeciwnik był kiepski).
Raf pisze:CKM1946 pisze:Przedpełski musiałby być niespełna rozumu żeby tak jeb**ć o tor specjalnie. Jego akurat bym nie podejrzewał o takie coś.
Proponuję ban dla tego bana za te brednie. Toż byś się chłopie nie ośmieszał jeszcze bardziej niż Twoje szmaciane lwy...
"Szmaciane Lwy" ?
To ja PROPONUJĘ BANA DLA CIEBIE bo obrażasz chociaż nie masz ku temu żadnych podstaw.
Co ci zrobili kibice z Częstochowy ?
Są kulturalni, nie obrażają, kulturalnie dyskutują.
A co do meczu to przyznaję, że wyłączyłem po 13.
Serce mi waliło tak mocno, że przy nominowanych bym chyba zawału dostał.
Albo mi się wydaje albo Wiktor jeździ mocno zachowawczo, ujmuje gazu itd.
Nie wiem co o tym myśleć, oby Kuba dzwonił już do Cierniaka.
Dziwny ten sezon :Wrocław leje nas, CzeWa leje Wrocław, My lejemy CzeWę...
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
Raf pisze:CKM1946 pisze:Przedpełski musiałby być niespełna rozumu żeby tak jeb**ć o tor specjalnie. Jego akurat bym nie podejrzewał o takie coś.
PS: A tak pół żartem, pół serio, to zaraz się jeszcze okaże, że w tym roku, dla odmiany, to lubelscy kibice będą przepraszać Ostafa :D :D :D
Ban to się Tobie należy.
Sytuacja wyglądała dziwnie, ja osobiście uważam że specjalnie się wyłożył. Ale każdy ma prawo mieć swoje zdanie.
Ciekawi mnie dzisiaj relacja Demskiego z tego meczu i dlaczego nie było ostrzeżeń dla Madsena :D
Ban za "szmaciane lwy" się należy jak L4 dla Ziółkowskiego.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
-
CKM1946
- Zawodowiec
Dobrze że wasi kibice na stadionie byli bardziej normalni niż ty. Można było zbić piątke i wymienić normalnie swoje poglądy. Wygraliście i fajnie ale od razu szmaciane lwy? poczekamy do końca sezonu bo jeszcze potrwa długo ;)
Talmai pisze:samba pisze:O kombinowaniu Przedpełskiego już wszystko zostało powiedziane więc szkoda słów. Mam nadzieję chociaż że żadnych braw w Lublinie ten pajac nie dostanie.
Wiesz co, szkoda że trafiło na niego. To w miarę ułożony zawodnik, zwłaszcza na tle celebrytów zbliżonych do niego wiekowo lub młodszych. Pokusa obalenia się "dla Marka" musi być duża, a Paweł jest obecnie zawodnikiem na progu kadry. Odbudował się po kilku słabych latach.samba pisze:Jamróg przynajmniej miał ten jeden wystrzał który dał nam fajną przewagę także wyjazd znacznie lepszy niż Łełka w Lesznie
No porównanie niezbyt sprawiedliwe. Leszno miażdży tę ligę od dobrych paru lat, a na swoim torze się bawią, czasem nawet jak za dużo wygrywają to testują sprzęt. Byli tak dopasowani że na ich tle Grisza i Hampel byli wolni jak fura z sianem, a co dopiero Paweł, który zostaje motocykl z tyłu. Nie trzeba nikogo przekonywać chyba, że Kuba nawet gdyby udało mu się wyskoczyć toby każdy leszczynianin oprócz Szlauderbacha go wyprzedził.
W Lesznie mogliśmy się pokusić o punkt więcej, w Czewie o 49-50 nawet. Jest obecnie spora różnica między Unią a Włókniarzem, który męczył się nawet w Gorzowie (pewnie by w bólach wygrał gdyby nie zgasło, ale przeciwnik był kiepski).
Wiadomo że w przypadku Jamroga i Pawła żadne porównanie nie będzie zbyt trafne dopóki nie pojadą w jednym meczu razem. A i tak można by było mówić że mieli inne pola, jeden jechał po równaniu itp. itd. na szczęście to nie nasz problem żeby podejmować decyzje osobowe tylko sztabu :)