Åšledz i MOrdel zawieszeni na 3 miesiÄ…ce...
Nie ma sensu by w meczu z Gdańskiem jechał Tomek po to tylko by nie mógł (musiał?) jechać Jurek. Nic już nie trzeba nikomu udowadniać, a Tomek nabierze sił i na pewno bardziej przyda się z Gorzowem. A swoją drogą to zarząd podjął nieco kontrowersyjną decyzję, ale chyba satysfakcjonującą wszystkich (myślę że kibiców też).
Teraz czas by Jurek M. zrehabilitował się na torze!! Oby tak było....
Teraz czas by Jurek M. zrehabilitował się na torze!! Oby tak było....
NIGDY WIĘCEJ 2-giej LIGI!
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom
- Łoptymista
- Trener
Erwin pisze:Myśle że prośba Jurka o wycofanie nałożonej kary miała przede wszystkim na celu zdjęcie z niego kary finansowejprzecież 3 tyś. zł. piechotą nie chodzi, ale jak widać nie poskutkowało - bardzo dobra decyzja klubu, mam nadzieję że pokaże to co obiecał na torze.
Teoretycznie ma szansę zarobić na torze te 3 tysiące i jeszcze trochę więcej. Przynajmniej teoretycznie... Co będzie w stanie pojechać i czy w ogóle pojedzie to już inna sprawa. Ciekaw jestem jak wypadnie na dzisiejszym treningu. Tydzień temu otwieranie bramy szło mu perfekcyjnie
- Jinxsior
- Junior
- Kontakt:
$korzen$ pisze:Jesli chodzi o Tomka to on jakos te 4-6 pkt mysle wyciagnie, a co gwarantuje Mordel sami wiecie.
Jakim cudem Piszczyk ma wyciagnac te 4-6 pkt skad? z worka?
Koles caly sezon jezdzil gorzej niz przecietnie a ty wyskakujesz z takich haslem ze przywiezie 6pkt
Ktos tam jeszcze pisal zeby Piko byl gotowy na mecz z Gorzowem,ja sie pytam po co? Czy ktorys z was jest takim niepoprawnym optymista zeby wierzyl w jakis korzystny wynik w Gorzowie.Przepascili juz optymalna szanse na awans i kosmetyczne zabiegi w skladzie (Trumna za sledzia, Mordel za Piszcza czy odwrotnie)nie wzmocnily naszej druzyny wrecz przeciwnie strasznie ja oslabily.
Przykre to ale prawdziwe.
Zostalo trzy mecze jesli zdabedziemy w nich 1 duzy pkt to bede uwazal to za sukces.
Po to Gelu, żeby przed Rzeszowem Piszczo wystartował w meczu i sam uznał czy jego występ to wzmocnienie zespołu czy tylko łatanie dziur w składzie. W meczu ze Stalą, być może o wszystko, potrzebni będą tylko zdrowi i mogący nawiązać walkę zawodnicy. Szczerze Tomkowi życzę by był już wtedy w pełni sił!! Tylko czy da radę...?
Jinxsior pisze:Jakim cudem Piszczyk ma wyciagnac te 4-6 pkt skad? z worka?
Koles caly sezon jezdzil gorzej niz przecietnie a ty wyskakujesz z takich haslem ze przywiezie 6pkt![]()
![]()
Caly sezon jezdzil gorzej niz przecietnie !!??
- Mecz u nas z Ostrowem (14pkt)
-Mecz w Gdansku (punktow bylo by wiele wiecej gdyby nie defekt i z tego co pamietam upadek a walczyl najbardziej z calego xzespolu)
-Mecz u nas z Gdanskiem
-Mecz w Ostrowie
-Mecz u nas z Gorzowem
-Mecz w Gorzowie tez nie byl zly
Nie wyszedl mu poczatek sezonu w ty twierdzisz ze caly !?, nastepnym razem zanim cos takiego napiszesz zastanow sie troche. Ja wole ogladac Piszcza po kontuzji ktory mimo wszystko da z siebie wszystko, miz Mordela ktory po przegranym starcie bedzie jechal 40m za stawka.
peterix pisze:Po to Gelu, żeby przed Rzeszowem Piszczo wystartował w meczu i sam uznał czy jego występ to wzmocnienie zespołu czy tylko łatanie dziur w składzie.
Mecz to raczej nie jest odpowiedni poligon doświadczalny, tym bardziej że szans na wygranie nie ma. Jak więc obiektywnie ocenić swój występ. Żeby ocenic swoją dyspozycję zawodowcowi (za jakiego uważam Tomka) wystarczy kilka kółek treningowych.
Gelo napisał:
"tym bardziej że szans na wygranie nie ma. "
Gratuluję wiary w drużynę. Wychodzi na to, że powinienem zap...ć 250 km na mecz z nastawieniem, że Gdańsk i tak wygra?! Co to ma być ? To może w ogóle połóżmy się, wystawmy juniorów i błagajmy o jak najniższy wymiar kary, a w niedzielę zamiast na stadion na piwko nad Zemborzycki.
Gratuluję wiary w drużynę. Wychodzi na to, że powinienem zap...ć 250 km na mecz z nastawieniem, że Gdańsk i tak wygra?! Co to ma być ? To może w ogóle połóżmy się, wystawmy juniorów i błagajmy o jak najniższy wymiar kary, a w niedzielę zamiast na stadion na piwko nad Zemborzycki.
Talib pisze:Gelo napisał:
Gelowi chodziło o mecz wyjazdowy z Gorzowem.
O zgadzam się z Talibem Ja tam jade 350 km na ten mecz i nie mam zamiaru ogladać naszej przegranej Wierze w naszych chłopaków Juz w tamtym sezonie pokazali (mecz w Rybniku) że powalczą nawet w osłabionym składzie... Poza tym widze ze większość kibiców się poddała A gdzie wasza wiara która od poczatku sezonu mówiła tylko o jednym -EKSTRALIGA W LUBLINIE??????
Pozdrawiam
Pozdrawiam
"Gelowi chodziło o mecz wyjazdowy z Gorzowem."
No to przepraszam Gelo, w Gorzowie to nawet mój niepoprawny optymizm kładzie uszy po sobie. Ale swoja drogą to sporo jest tutaj takich kibiców, że jak kontuzje to przed meczem wiary w drużynę zero albojeszcze mniej bo "pewnie i tak przegrają", a po meczu "ale im dokopaliśmy".
No to przepraszam Gelo, w Gorzowie to nawet mój niepoprawny optymizm kładzie uszy po sobie. Ale swoja drogą to sporo jest tutaj takich kibiców, że jak kontuzje to przed meczem wiary w drużynę zero albojeszcze mniej bo "pewnie i tak przegrają", a po meczu "ale im dokopaliśmy".
Talib - masz racjÄ™! Wielu "kibiców" kombinuje tak - za 16 zeta to wolÄ™ walnąć parÄ™ browarów niż oglÄ…dać przegranÄ…. Åatwo identyfikować siÄ™ z drużynÄ… gdy idzie z górki. Gorzej gdy jest odwrotnie. Ale najgorsze jest to, że ciÄ…gle jest szansa na baraże a wielu już skÅ‚ada broÅ„. To przykre....
Wierzę, że po meczu w niedzielę ci co wybiorą browar zamiast żużla będą sobie pluć w brodę!
Do zobaczenia na meczu!
Wierzę, że po meczu w niedzielę ci co wybiorą browar zamiast żużla będą sobie pluć w brodę!
Do zobaczenia na meczu!
- m.a.c.i.e.k.s
- Junior
peterix pisze:Talib - masz racjÄ™! Wielu "kibiców" kombinuje tak - za 16 zeta to wolÄ™ walnąć parÄ™ browarów niż oglÄ…dać przegranÄ…. Åatwo identyfikować siÄ™ z drużynÄ… gdy idzie z górki. Gorzej gdy jest odwrotnie. Ale najgorsze jest to, że ciÄ…gle jest szansa na baraże a wielu już skÅ‚ada broÅ„. To przykre....
Wierzę, że po meczu w niedzielę ci co wybiorą browar zamiast żużla będą sobie pluć w brodę!![]()
Do zobaczenia na meczu!
Też mam taką nadzieję i cały czas liczę na awans do e-ligi. Ja na bank przyjde na mecz lecz widzę że będę jednym z niewielu....
Talib pisze:"Gelowi chodziło o mecz wyjazdowy z Gorzowem."
Chodziło mi tylko i wyłącznie o mecz w Gorzowie. U siebie każdy mecz można wygrać - to zupełnie inna bajka.
Geest pisze:a co do Åšledzia, to propouje wyslac mu za rok kartke urodzinowa z napisem "we still know what you did last summer"
Myślisz,że jak on nie rozumie co sie do niego mówi po polsku(vide rozmowa z dyrektorem przed meczem w Gdańsku) to po angielsku zrozumie?? Lepiej nie wysyłać, bo może pomysleć że w klubie jest kasa do odebrania na remont busa w nagrode za zasługi dla naszej drużyny