Robert Lambert
Re: Robert Lambert
Przyszłoroczne kontrakty są ważne. Emilowi nawet groziła przerwa w występach w PGEE na kolejny rok, gdyby nie podpisał aneksu...
Kapitalna jazda dzisiaj na dziurawym gnieźnieńskim torze. Gratulacje Robert. Ten chłopak jest przyszłością światowego żużla.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Maxx pisze:Kapitalna jazda dzisiaj na dziurawym gnieźnieńskim torze. Gratulacje Robert. Ten chłopak jest przyszłością światowego żużla.
Skończy się zaraz silniczek i skończy się Robercik.
- tezetomaniak
- Trener
kondzio78 pisze:Skończy się zaraz silniczek i skończy się Robercik.
Zmień dilera.
Silniczek się chyba nie skończył, bo Lambo wygrał Mistrzostwa Europy i zapewnił sobie miejsce w GP2021. Po tym co pokazuje w tym sezonie można dodać w pełni zasłużone. Brawo!
Brawo Robert, gratulacje! Cóż, pozostaje niedosyt i lekki niesmak, że w Lublinie wymieniono młodego, perspektywicznego zawodnika na emeryta... Tak to niestety wygląda.
MOTOR LUBLIN
^^^Sam się wymienił! Nr.8 miał gwarantowany także u nas!
Gratulacje dla naszego wychowanka :) spieprzył poprzedni sezon Motorowi, a że to poważny kolega to wiadomo. Pół ligi z Wrocławiem na czele już przebiera nogami
Cz@rek pisze:^^^Sam się wymienił! Nr.8 miał gwarantowany także u nas!
Mrozek w którymś z wywiadów stwierdził że Lambert już nigdy do Lublina nie wróci. Nie wiem czy słowa clowna można brać na poważnie ale coś w tym może być. Wcale mnie ten kierunek wrocławski 2021 nie zdziwi. Sparta ma potężna kartę przetargowa w postaci Taia.
Krzysztof z Rybnika faktycznie uchodzi za osobe, której nikt nigdy nie wyrolował, więc jeśli Robert mu tak powiedział to niestety klamka zapadla
Do ma nieposzlakowana opinie i zawsze mówi prawdę, więc na pewno sobie tego nie zmyślił
Do ma nieposzlakowana opinie i zawsze mówi prawdę, więc na pewno sobie tego nie zmyślił
Ostatnio zmieniony 29 lipca 2020, o 22:38 przez papi, łącznie zmieniany 1 raz.
Mrozek to... który jest zabawny. Robert robi na nim złoty interes. Na tle słabych kolegów ma 6-7 startów. W przyszłym roku niestety my się nie łapiemy bo za kogo? Dla połowy ekstraligi to złoty strzał.
Za rotowanego seniora nr 5 :)
Ja bym się słowami Mrozka nie kierował. Z tego co mi wiadomo to Lambo rozstał się z Motorem w bardzo dobrej atmosferze. Zreszta będąc już w Rybniku wypowiadał się bardzo ciepło o Lublinie. Odważyłbym się nawet powiedzieć, że jeśli doszloby do konkretów to Lublin byłby jednym z pierwszym wyborów. Tylko wtedy trzeba by było pożegnać Mateja, a tu rozstanie przebiegłoby w nieco gorszym klimacie :)
Przecież Robert za rok może jeździć spod 8 i zastępować nawet Staszka Burze robiącego za polskiego seniora. Zagar nigdzie nie musi odchodzić
Mrozka nikt normalny nie traktuje poważnie. Ale to nic nie zmienia w kontekście Lamberta. Row do spadku, a drużyna do rozbiórki jak (mam nadzieję) Gorzów. Przy czym ja nie widzę żadnego argumentu żeby Lambert miał wracać. Znowu na 8-kę? Ja chętnie ale dla połowy ligi to gość nr 1. Od Torunia po Wrocław. Kwestia co z formą. Nikt nie wie co będzie za rok
Ostatnio zmieniony 29 lipca 2020, o 23:00 przez Gelo, łącznie zmieniany 2 razy.
papi pisze:Przecież Robert za rok może jeździć spod 8 i zastępować nawet Staszka Burze robiącego za polskiego seniora. Zagar nigdzie nie musi odchodzić
Dziwi mnie że przed tym sezonem nikt w klubie na to nie wpadł i założył że Jamróg z Miesiącem jako krajowi seniorzy to będzie lepsza opcja niż Lambert wskakujący za kevlar + Jamróg/Miesiąc. Pewnie pierwotny plan to był Kasprzak + Miesiąc. Wiadomo nikt się nie spodziewał że tak mocno Anglik odpali ale wymienianie mimo wszystko młodego Lamberta ze sporymi perspektywami rozwoju na starzejącego się Kasprzaka również niezachwycającego formą w poprzednim sezonie, a finalnie na Jamroga który nigdy wyżej nie podskoczy niż ten jeden sezon życia w Tarnowie - z perspektywy czasu było dość kiepskim posunięciem. Pół żartem pół serio ale miałby Motor w tym sezonie miłą niespodziankę.
- tezetomaniak
- Trener
Utarcie nosa Madsenowi smakuje podwójnie. W Toruniu nie wyglądał na super szybkiego, ale presję wytrzymał perfekcyjnie. Brawo.
Ale takie założenie wymagało mocnego postawienia na Lamberta mimo bardzo słabego sezonu 2019. I zawodnikiem do zmiany nie mógł być Miesiąc ani Jamrog, bo obaj mają ambicje jazdy. Jeśli negocjacje po tym sezonie wypadłyby pomyślnie, to Robert musi zmieniać gościa, który godzi się na bycie figurantem, bez względu czy nazywa się Burza, Bober czy Oskar Gollob
Jakoś nie widzę dużej szansy w Lublinie na konstrukcję z polskim kevlarem i Lambo pod numerem 8. Można mu od razu znaleźć jakąś 20-letnia studentkę KUL-u i zrobić z niego polskiego seniora. Mogę się mylić, ale wydaje mi się to stać w sprzeczności z filozofią budowy składu naszego zarządu.
Ciekawe jakby wyglądała kariera Roberta pod nr.8 w drużynie, w której wszyscy jadą od początku i wygrywają mecze ?
Wielkie gratulacje dla Roberta. Szczerze mówiąc nie sądziłem, że da radę pokonać Madsena na torze w Toruniu. Wytrzymał presję i w pełni zasłużył na tytuł IME. Fajnie będzie go oklaskiwać w przyszłorocznym cyklu SGP. Brawo!
A odnośnie sezonu 2021... Zespół Motoru w składzie:
- Łaguta
- Michelsen
- Zagar
- Hampel
- figurant z licencją PL zmieniany przez Lamberta
- Lampart
- Cierniak
to byłaby paka potencjalnie bez słabych punktów. I wcale nie wygląda na nierealną.
- Łaguta
- Michelsen
- Zagar
- Hampel
- Lampart
- Cierniak
to byłaby paka potencjalnie bez słabych punktów. I wcale nie wygląda na nierealną.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
kdsz pisze:Wielkie gratulacje dla Roberta. Szczerze mówiąc nie sądziłem, że da radę pokonać Madsena na torze w Toruniu. Wytrzymał presję i w pełni zasłużył na tytuł IME. Fajnie będzie go oklaskiwać w przyszłorocznym cyklu SGP. Brawo!
- Łaguta
- Michelsen
- Zagar
- Hampel
- Lampart
- Cierniak
ja bym jeszcze Zmarzlika dorzucił
!Tylko Motor z Lublina!
Ketrab pisze:kdsz pisze:Wielkie gratulacje dla Roberta. Szczerze mówiąc nie sądziłem, że da radę pokonać Madsena na torze w Toruniu. Wytrzymał presję i w pełni zasłużył na tytuł IME. Fajnie będzie go oklaskiwać w przyszłorocznym cyklu SGP. Brawo!
- Łaguta
- Michelsen
- Zagar
- Hampel
- Lampart
- Cierniak
oraz Vaculika za Zagara haha
Kaman pisze:Ketrab pisze:kdsz pisze:Wielkie gratulacje dla Roberta. Szczerze mówiąc nie sądziłem, że da radę pokonać Madsena na torze w Toruniu. Wytrzymał presję i w pełni zasłużył na tytuł IME. Fajnie będzie go oklaskiwać w przyszłorocznym cyklu SGP. Brawo!
- Łaguta
- Michelsen
- Zagar
- Hampel
- Lampart
- Cierniak
oraz Vaculika za Zagara haha
Albo żużlowe wyścigi tandemów. Widzę to...!
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks