Do adminów
Re: Do adminów
przepadły przy wgrywaniu nowej wersji, niestety
Mam problemy z zalogowaniem się do forum, za każdym razem muszę prosić o maila żeby się zalogować. Maile nie dochodzą, dopiero po wpisaniu hasła kontrolnego mam możliwość zalogowania się. Co gorsze, nie mogę też zmienić hasła dostępu. Co robić?
Mogę prosić admina o reset hasła nick : dafcior
Nie może sam zmienić hasła.
Dzięki za pomoc.
Nie może sam zmienić hasła.
Dzięki za pomoc.
-
Zaratustraa
Witam. Jakiś czas temu straciłem dostęp do konta na nicku "Zaratustra". Hasło na maila nie przychodzi, a nie pamiętam swojego dawnego hasła. Teraz założyłem nowe konto, ale wolałbym wrócić do swojego starego. Dajcie znać, co zrobić? :)
Przy błędnym logowaniu na forum pojawia się pytanie pomocnicze: rok zdobycia srebrnego medalu DMP przez Motor.
Trzeba teraz tam dodać "pierwszego" ;)
Trzeba teraz tam dodać "pierwszego" ;)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Od paru tygodni, a właściwie jakichś 2 miesięcy regularnie forum wyrzuca mnie z autologa, ostatnio coraz częściej. Ponadto pomimo podawania właściwego hasła, logowanie dochodzi do skutku dopiero za 2/3 bądź 4 razem. Powoli staje się to upierdliwe.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.