radonis pisze:Fakt przegraliśmy na dojeździe. Jesteśmy już drugą po Stali ofiarą tego toru.
Nie przesadzaj. Tor był ok!
radonis pisze:Fakt przegraliśmy na dojeździe. Jesteśmy już drugą po Stali ofiarą tego toru.
RadeKas pisze:To tyle jeżeli chodzi o Miesiąca na wyjazdach.
KibicMotoru pisze:Miesiąc nie nadaje się na mecze wyjazdowe. W sumie nie pasuje do tej ligi obecnie. Ew na tor w Lublinie.
tezetomaniak pisze:Weźcie tego Miesiąca z toru, bo odbiera smak żużla
Vaginator pisze:No to Jamróg do końca sezonu teraz. Trzeba go szykować na play-off.
kondzio78 pisze:Poproszę kogokolwiek za Miesiąca a ten niech się ściga w Argentynie. Dość już tej żenady i kompromitacji.
samba pisze:KibicMotoru pisze:Miesiąc nie nadaje się na mecze wyjazdowe. Miesiąc w Lublinie, Jamróg wyjazdy. Tak to powinno wyglądać.
Nie tak to nie powinno wygladac. Jamrog do konca sezonu czy to w domu czy na wyjezdzie
KibicMotoru pisze:Miesiąc zrobił bardzo dużo dla naszego klubu. W tamtym sezonie osiągnął szczyt swoich możliwości. Niestety teraz to już równia pochyła i zjazd w kierunku 1 lub 2 ligi.
Perez pisze:Dalej uważajcie ze nie ma znaczenia czy Paweł czy Kuba.
GIGI pisze:Perez pisze:Dalej uważajcie ze nie ma znaczenia czy Paweł czy Kuba.
Jest. Paweł jest cieniem zawodnika z zeszłego sezonu.
KibicMotoru pisze:Miesiąc = Ziółkowski out z klubu
ptgt pisze:Sam już nie wiem co gorsze: Miesiąc na wyjazdach czy JZ w parkingu. Przyda się kubeł zimnej wody. Jamróg do końca sezonu do składu.
Talmai pisze:Na liście idiotycznych postulatów lublinian odstawienie Miesiąca zajmuje wysokie trzecie miejsce, zaraz
za wystawianiem Bobera i posadzeniem Mateja. Na równi z nim kiełkuje pomysł z odstawieniem Hampela.
Czekam też na żądania odstawienia Michelsena.
Talmai pisze:Uśmiech mnie nie opuszcza od piątku, jak pięknie was Paweł zgasił. Jak skończonego peta.
Flagg pisze:Sam należałem do grona twierdzących, zeby po Wrocku posadzić na ławie Mateja, a nie Kubę, bo Zagara po prostu nie lubię. Ale rację mieli Ci, którzy mówili, że co dla Miesiąca i Jamroga jest sufitem, dla Mateja jest podłogą. Tak samo jest z Hampelem. Pewnie, ze to nie jest juz ten Jarek co przed kontuzją. Że poprzedni sezon miał mocno przeciętny, a w tym jeździ strasznie nierówno. Ale to wciąz zawodnik o wielkich możliwościach zdobywania punktów. Ani Miesiąc, ani Jamróg nie mają tutaj nawet podjazdu. Hampel stająć pod tasmą może wygrać z absolutnie kazdym zawodnikiem na świecie. Jeden występ w Zielonej, to za mało, żeby go odstawić. Żeby wejść do PO potrzebujemy Hampela.
Natomiast zupełnie inną kwestią jest to, czy jego pozostanie w Motorze na przyszły sezon powinno być oczywistą oczywistością :)
Badzia pisze:Pozwolę sobie stanąć w obronie Ziolkowskiego. Łatwo nam oceniać po meczu, znając wynik wszystkich biegów. A prawda jest taka, ze nikt z tutaj obecnych (mnie włączając) nie dałby Pawłowi trzeciej szansy w tym meczu. I być może nie uciulalibysmy tych 38 pkt, które dają nam iskierkę nadziei na punkt bonusowy. Nie było nas w parku maszyn, mogło być tak ze ani Laguta ani Miesiąc nie byli gotowi na start w 15 biegu.
Gelo pisze:Hampel nie jest taki zły :)
istred pisze:I rozumiem, że kibice - szczególnie w ZG - są specyficzną grupą, ale wciąż to chyba nie są zwierzęta, żeby nie dało się ich przypilnować żeby nie atakowali ludzi w koszulkach czy szalkach, które im się nie podobają.
Talmai pisze:Gelo pisze:Hampel nie jest taki zły :)
Jest idealny. Nie można mieć samych walczaków bo zabraknie toru. Ja uważam, że nie ma problemu Hampela. Jestem z Jarka bardzo zadowolony i na miejscu Kępy bym przedłużał kontrakt.
Trzeba sobie uzmysłowić, że jest to zawodnik który:
- ciężko się połamał i stracił dużo miesięcy
- stracił topowego tunera od którego się uzależnił
- stracił całą przewagę sprzętową, którą przez większość kariery miał nad 99% rywali, teraz uczy się poniewierki ze strony - przeciwników na pierwszym łuku
- przestał być już modnym zawodnikiem, więc nie od niego już tunerzy wprowadzają nowinki
- ma sędziów na karku, którzy przejrzeli na oczy i zaczęli zwracać mu uwagę na lotne.
- ma na karku prawie 4 dychy i trudno mu się uczyć nowej rzeczywistości.