Stal Gorzów - Motor Lublin, 9 sierpnia, godz. 16.30
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Re: Stal Gorzów - Motor Lublin, 9 sierpnia, godz. 16.30
Jak już pisałem - warto spojrzeć na Stal przez pryzmat jazdy u siebie i tego atutu jakim może być własny tor. My po 4 meczach wyjazdowych byśmy mieli 1 0 3 = 2 punkty. To jest wynik podobny temu, jaki ma teraz Gorzów. Nie mówię, że Stal jest mocarna u siebie, ale bez praktycznie meczów na własnym torze nie można w żaden sposób oceniać tej drużyny.
A niech im popada :D
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Wygramy tam. Zmarzlik z Thomsen'em meczu nie wygra. Reszta bez formy. Nasze chłopaki w formie, więc innej opcji nie widzę jak 40:50.
Zlanie na wyjeździe Gorzowa byłoby dla mnie porównywalne z medalem w tym roku. "A co mi będzie jakiś Lublin" Grzyb, kupa chamów z Gorzowa na SF, przypilnowanie żebyśmy tam przypadkiem w urodziny Bartka nie wygrali i akcja z naszymi kibicami w zeszłym roku. Mało które zwycięstwo by mi tak smakowało. Trzymam kciuki do białych kostek w niedzielę.
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
blajar pisze:Zlanie na wyjeździe Gorzowa byłoby dla mnie porównywalne z medalem w tym roku. "A co mi będzie jakiś Lublin" Grzyb, kupa chamów z Gorzowa na SF, przypilnowanie żebyśmy tam przypadkiem w urodziny Bartka nie wygrali i akcja z naszymi kibicami w zeszłym roku. Mało które zwycięstwo by mi tak smakowało. Trzymam kciuki do białych kostek w niedzielę.
Popieram 100%.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Nosa Grzybowi wypadałoby utrzeć po raz drugi w tym sezonie. Twarz cinkciarza spod hotelu Victoria z czasów słusznie minionych i do tego jego posty/komentarze w internecie. A typami z SF nie ma co się przejmować. Osobiście w sekcję komentarzy nie zaglądam od 2018 roku, jak nie dłużej. Dzieciaki potrzebują dowartościowania przed internetem, a szczególnie teraz kiedy mamy wakacje.
To zwycięstwo byłoby jeszcze lepsze jak sukces z ROWem w Rybniku :D
To zwycięstwo byłoby jeszcze lepsze jak sukces z ROWem w Rybniku :D
- tezetomaniak
- Trener
Moim zdaniem wygramy tam za 3 punkty bo nasz mecz transmituje NC+ ,mecze z elewenem przegrywamy:)
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
Serio? Wypowiedź jakiegoś śmiesznego nowego prezesika z mieściny wielkości Lubartowa ma jakieś znaczenie? Zawsze najgłośniej szczeka kundelek. A ten kundelek ma zero punktów. Róbmy swoje, bez kompleksów. Lejmy po ryju i patrzmy czy równo puchnie...blajar pisze:Zlanie na wyjeździe Gorzowa byłoby dla mnie porównywalne z medalem w tym roku. "A co mi będzie jakiś Lublin" Grzyb, kupa chamów z Gorzowa na SF, przypilnowanie żebyśmy tam przypadkiem w urodziny Bartka nie wygrali i akcja z naszymi kibicami w zeszłym roku. Mało które zwycięstwo by mi tak smakowało. Trzymam kciuki do białych kostek w niedzielę.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Gelo pisze:Serio? Wypowiedź jakiegoś śmiesznego nowego prezesika z mieściny wielkości Lubartowa ma jakieś znaczenie? Zawsze najgłośniej szczeka kundelek. A ten kundelek ma zero punktów. Róbmy swoje, bez kompleksów. Lejmy po ryju i patrzmy czy równo puchnie...blajar pisze:Zlanie na wyjeździe Gorzowa byłoby dla mnie porównywalne z medalem w tym roku. "A co mi będzie jakiś Lublin" Grzyb, kupa chamów z Gorzowa na SF, przypilnowanie żebyśmy tam przypadkiem w urodziny Bartka nie wygrali i akcja z naszymi kibicami w zeszłym roku. Mało które zwycięstwo by mi tak smakowało. Trzymam kciuki do białych kostek w niedzielę.
Pod jakim względem wielkości Lubartowa? :D Zarówno powierzchniowo, jak i pod względem ludności dużo dużo większe.
Póki co cieszy forma Gorzowian w dzisiejszym finale par ;)
Gelo pisze:Serio? Wypowiedź jakiegoś śmiesznego nowego prezesika z mieściny wielkości Lubartowa ma jakieś znaczenie? Zawsze najgłośniej szczeka kundelek. A ten kundelek ma zero punktów. Róbmy swoje, bez kompleksów. Lejmy po ryju i patrzmy czy równo puchnie...blajar pisze:Zlanie na wyjeździe Gorzowa byłoby dla mnie porównywalne z medalem w tym roku. "A co mi będzie jakiś Lublin" Grzyb, kupa chamów z Gorzowa na SF, przypilnowanie żebyśmy tam przypadkiem w urodziny Bartka nie wygrali i akcja z naszymi kibicami w zeszłym roku. Mało które zwycięstwo by mi tak smakowało. Trzymam kciuki do białych kostek w niedzielę.
Musimy być jak czerstwe chamy. Bitne i butne. Harde i bezszczelne. Motorze do Kobylej Góry po trzy punkty.
Gelo pisze:Serio? Wypowiedź jakiegoś śmiesznego nowego prezesika z mieściny wielkości Lubartowa ma jakieś znaczenie? Zawsze najgłośniej szczeka kundelek. A ten kundelek ma zero punktów. Róbmy swoje, bez kompleksów. Lejmy po ryju i patrzmy czy równo puchnie...
No serio. Liść wypłacony na gorzowskim torze smakowałby wybitnie!
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Od Lubartowa to proszę odbić.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
toinoja pisze:
Musimy być jak czerstwe chamy. Bitne i butne. Harde i bezszczelne. Motorze do Kobylej Góry po trzy punkty.
A nie, nie :D Chamstwu należy się przeciwstawiać siłom, i godnościom osobistom. Najlepiej mantem na torze :)
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Ja tylko pragnę przypomnieć, że Stal w zeszłym roku na swoim torze przegrała tylko raz z Falubazem i drugi raz zremisowała z Włókniarzem. Pomimo faktu, że na wyjeździe przegrali wszystkie mecze, nawet z Apatorem... A to i tak tylko dlatego, że z Falubazem Stasio dostał prikaz pokazania ścigania w Gorzowie i zrobił tor do walki.
Mam nadzieję, że chłopaki są przygotowani na tor typu start-kreda. Zrobienie przyczepnego to woda na młyn pod Grisze i Zagara, Łełka (obstawiam, że Jamróg został odstawiony definitywnie).
Ciężkie zawody nawet bardzo pocieszające są kiepskie starty Gorzowian. Wiktorowie widoczna forma w góre, jak potwierdzą dobrą dyspozycje powinno być dobrze 40+ w zasięgu i to nie optymistyczna wizja tylko realna.
P.S. Rozdzielni koszt 90 tys. Grzyb wspomniał o 500 tys niezła rozbieżność :D
Ciężkie zawody nawet bardzo pocieszające są kiepskie starty Gorzowian. Wiktorowie widoczna forma w góre, jak potwierdzą dobrą dyspozycje powinno być dobrze 40+ w zasięgu i to nie optymistyczna wizja tylko realna.
Kaman pisze:Ciężkie zawody nawet bardzo pocieszające są kiepskie starty Gorzowian.
(...)
Polska język, trudna język. O co Kaman GKM?
radonis pisze:Kaman pisze:Ciężkie zawody nawet bardzo pocieszające są kiepskie starty Gorzowian.
(...)
Czego nie rozumiesz?!?
Kaman pisze:radonis pisze:Kaman pisze:Ciężkie zawody nawet bardzo pocieszające są kiepskie starty Gorzowian.
(...)
Czego nie rozumiesz?!?
Jedziesz prawie jak Master Yoda :D
Kolejny cios w Mrozka i rybnickich kibiców... Mecze w Rybniku będą się odbywać bez udziału publiczności, ze względu na zaklasyfikowanie Rybnika jako strefy czerwonej.
źródło: https://wiadomosci.wp.pl/koronawirus-w- ... 044797057a
źródło: https://wiadomosci.wp.pl/koronawirus-w- ... 044797057a
^^^Fakt, ale na szczęście dla nich w piątek chyba jeszcze mogą z publicznością.
W Gorzowie z Kubą w składzie. Ciekawe jak sztab szkoleniowy będzie rotował zawodnikami jeśli wejdziemy do PO... Po jednym meczu? Po dwa? Będą ciągnąć zapałki? Kuba i Paweł prezentują bardzo zbliżony poziom i żeby jeden z nich (którykolwiek) wniósł się wyżej, to musi jeździć.
Obstawiam, że i tak za Kubę będą jechać Wiktory. Nie czarujmy się Kuba na ten sezon nie ma ani sprzętu, ani formy, ani techniki...
DON'T THINK!!! DRINK!!!