Motor Lublin - Unia Leszno ( 14.08.2020 g.20:30)
-
FanatykMotoru
- Szkółkowicz
Motor Lublin - Unia Leszno ( 14.08.2020 g.20:30)
Przed nami rywal najtrudniejszy z możliwych. Unia jak na razie wygrywa wszystko i wszędzie. Czy jesteśmy w stanie ją zatrzymać w Lublinie ? Będzie to piekielnie trudne ale nie niewykonalne. To przecież , też są ludzie i ich passa też musi się kiedyś skończyć.Jamróg pojechał bardzo dobre zawody w Gorzowie, ale na mecz z Lesznem go nie widzę. Tu potrzebny jest Miesiąc. Hampel jedzie piach na wyjazdach ale w Lublinie do tej pory nie zawiódł i odstawianie go było by strzałem w kolano.Tak więc Kuba mimo dobrego występu ponownie na ławę.
- tezetomaniak
- Trener
Re: Motor Lublin - Unia Leszno ( 14.08.2020 g.20:30)
Miesiąc w składzie to będzie sabotaż :)
-
FanatykMotoru
- Szkółkowicz
tezetomaniak pisze:Miesiąc w składzie to będzie sabotaż :)
Nie jestem jego fanem, ale facet ma jaja i potrzebujemy go bardzo w takim meczu.Jamróg zrobił więcej, niż można było oczekiwać w Gorzowie, ale niestety musi wrócić na ławkę. Hampel w Lublinie a Hampel na wyjazdach to dwóch zupełnie innych zawodników.Zresztą Hampel na pewno będzie chciał co nieco udowodnić.
Niestety nie wyobrażam sobie, żeby po dzisiejszym meczu odstawić Jamroga. Zresztą on czy Paweł, więcej jak 2-3 pkt się nie spodziewam. Bardzo ciężki i ważny mecz przed nami. 46-44.
Wystarczy zobaczyć jak punktuje Hampel na wyjeździe a jak u nas. Mimo, że nie jestem jego fanem, odstawienie go od składu w meczu u siebie uważałbym za duże nieporozumienie. To dalej zawodnik z dużym potencjałem i przede wszystkim dobrymi startami, co jest na naszym torze kluczowe.
Ciężki mecz, którego nie jesteśmy faworytem.
Jeszcze cięższy wybór między Kubą, a Pawłem.
Różnica między nimi jest taka, że Kuba w 10 biegach 9 razy objedzie Szlauderbacha, ale też 9 razy przegra z Emilem.
Paweł na 10 biegów, ze 4 razy z tym Szlauderbachem przegra ale też ze 4 razy strzeli Emila.
Pewny stały poziom, bez fajerwerków czy kompletnie wariacka jazda bez trzymanki. To jest tego typu wybór.
Osobiście postawiłbym w tym meczu na Pawła, bo nie znajduję w składzie Leszna nikogo z kim mógłby rywalizować Kuba, więc trzeba moim zdaniem postawić na ten pierwiastek szaleństwa i liczyć, że po prostu odpali.
Choć szkoda by mi było Kuby, bo meczem w Gorzowie zrobił wystarczająco dużo żeby to miejsce w składzie utrzymać.
Jeszcze cięższy wybór między Kubą, a Pawłem.
Różnica między nimi jest taka, że Kuba w 10 biegach 9 razy objedzie Szlauderbacha, ale też 9 razy przegra z Emilem.
Paweł na 10 biegów, ze 4 razy z tym Szlauderbachem przegra ale też ze 4 razy strzeli Emila.
Pewny stały poziom, bez fajerwerków czy kompletnie wariacka jazda bez trzymanki. To jest tego typu wybór.
Osobiście postawiłbym w tym meczu na Pawła, bo nie znajduję w składzie Leszna nikogo z kim mógłby rywalizować Kuba, więc trzeba moim zdaniem postawić na ten pierwiastek szaleństwa i liczyć, że po prostu odpali.
Choć szkoda by mi było Kuby, bo meczem w Gorzowie zrobił wystarczająco dużo żeby to miejsce w składzie utrzymać.