FanatykMotoru pisze: do tego nie wolno zapomnieć o błędach taktycznych J.Ziółkowskiego.
Ziółkowski nie jest orlem, ale jakie błędy taktyczne popełnił wczoraj?
FanatykMotoru pisze: do tego nie wolno zapomnieć o błędach taktycznych J.Ziółkowskiego.
Raf pisze:JA to mam nadzieję, że w meczu z Falubazem juniorzy pojadą od pierwszego biegu za Kubę/Miesiąca.
Flagg pisze:FanatykMotoru pisze: do tego nie wolno zapomnieć o błędach taktycznych J.Ziółkowskiego.
Ziółkowski nie jest orlem, ale jakie błędy taktyczne popełnił wczoraj?
Gelo pisze:Januszom którzy od zeszłego roku chodzą na żużel nie podoba się, że rezerwy za Jamroga dały 0,w. Do januszy nie trafia, że Kuba to teraz ciężki przypadek, męczy się nawet z juniorami i że z naszego punktu widzenia nieważne kto przywiezie zero. A nasi juniorzy mają już odjechane zawody w Grudziądzu z dobrym skutkiem. Ja bym zrobił takie same zmiany.
FanatykMotoru pisze:Gelo pisze:Januszom którzy od zeszłego roku chodzą na żużel nie podoba się, że rezerwy za Jamroga dały 0,w. Do januszy nie trafia, że Kuba to teraz ciężki przypadek, męczy się nawet z juniorami i że z naszego punktu widzenia nieważne kto przywiezie zero. A nasi juniorzy mają już odjechane zawody w Grudziądzu z dobrym skutkiem. Ja bym zrobił takie same zmiany.
Nie jestem Januszem ,który interesuje się żużlem od zeszłego sezonu.Trochę szacunku. Pamiętam czasy TŻ Sipmy. Moim zdaniem,Kubie należała się w spotkaniu trzecia szansa i ew. pózniej rezerwy. Zrobił 0,1 i wiem o tym,że przywiózł za plecami tylko juniora ale powinien ją dostać.
Przecież to nie było przed wojną i nie jest sztuką to pamiętać. Sztuką jest nie zrobić sobie od tamtej pory przerwy by wrócić do oglądania dopiero teraz gdy jest fajno i kolorowo. Jak to u Ciebie wygląda? hmmy ;)FanatykMotoru pisze:
Nie jestem Januszem ,który interesuje się żużlem od zeszłego sezonu.Trochę szacunku. Pamiętam czasy TŻ Sipmy.
KrzysiekS pisze:Dla mnie nie jest prawdziwym kibicem ten kto nie widział na żywo Hansa oraz Roberta Juchy w tym żółtym żarówiastym kewlarze ups skórze;)! Hans wiecznie żywy!!! Potem to już tylko pyrkanie.
blajar pisze:KrzysiekS pisze:Dla mnie nie jest prawdziwym kibicem ten kto nie widział na żywo Hansa oraz Roberta Juchy w tym żółtym żarówiastym kewlarze ups skórze;)! Hans wiecznie żywy!!! Potem to już tylko pyrkanie.
Nie to, że mnie ale właśnie wyciąłeś wszystkich kibiców z roczników, powiedzmy 88 w górę :D
GIGI pisze:Przecież jako naród lubimy celebrować porażki :)