Lublin czy Rzeszów ???
-
Damon
Z całym szacunkiem dla Waszego zespołu, ale jestesmy lepsi! Pewnie zaraz poleca na mnie wyzwiska, ale coz! Moze nawet dostane bana? Z tego co wiem kilka osob dostalo tylko za to, ze mialo odmienne zdanie od Waszego...
Wg mnie baraze sa blizej nas niz Was! Jezeli nawet polegniemy z Gdanskiem to uwazam, ze skoro raz potrafilismy wygrac na Waszym torze to i bedzie potrafili drugi! Pozatym nasz zespol jest na fali wygrywa mecz za meczem (poza meczami w Gdansku)
Pozdrawiam!
Wg mnie baraze sa blizej nas niz Was! Jezeli nawet polegniemy z Gdanskiem to uwazam, ze skoro raz potrafilismy wygrac na Waszym torze to i bedzie potrafili drugi! Pozatym nasz zespol jest na fali wygrywa mecz za meczem (poza meczami w Gdansku)
Pozdrawiam!
- Jasiek_Sydney
- Kontakt:
Damon pisze:Z całym szacunkiem dla Waszego zespołu, ale jestesmy lepsi!
Może w tej chwili tak, ale raczej nie na torze w Lublinie.
Pewnie zaraz poleca na mnie wyzwiska, ale coz! Moze nawet dostane bana? Z tego co wiem kilka osob dostalo tylko za to, ze mialo odmienne zdanie od Waszego...
To raczej domena waszych adminów.
Wg mnie baraze sa blizej nas niz Was!
A według mnie jest całkiem odrotnie.
Jezeli nawet polegniemy z Gdanskiem to uwazam, ze skoro raz potrafilismy wygrac na Waszym torze to i bedzie potrafili drugi!
Znowu rzeszowskie myślenie. Już kiedyś faszerowaliście nas frazesami, że Karlik na pewno nie zrobi u Was wiecej jak 10 punktów bo zawsze jezdził słabo na waszym lotnisku i objezdzal go Miesiąc. Co z takiego myslenia wynika wszyscy wiemy. Mecz do meczu niepodobny. Nie będzie Kaczmarka, nie będzie Sledzia, będzie Piszcz, wiec raczej szans tym razem u nas nie macie.
Pozatym nasz zespol jest na fali wygrywa mecz za meczem (poza meczami w Gdansku) Pozdrawiam!
Tak sie złożyło. Ale mamy trochę czasu na podbudowanie się. Szkoda tylko, że nie dopuszczacie nawet teoretycznie mozliwosci, że możemy wygrac z Gdanskiem i w Gorzowie.
yyy a ja mam pytanie kto to piszcz? czy on jest pokroju chociazby knappa? moim zdaniem NIE wiec nie wiem dlaczego sie podniecacie tak tym ze powrocil po kontuzji... jak dla mnie to 6 pkt dla niego u siebie z rzeszowem to max... jak nie pojedzie sledz i mordel to kto?? z czym do ludzi? rozumiem jestescie za swoja druzyna ale troche wyluzujcie i spojrzcie trzezwo na to co sie teraz dzieje bo moim zdaniem duzych szans nie macie nawet w gorzowie... no ale sa tez niespodzianki i moze wam sie uda... zycze powodzenia.. siema
elmo pisze:yyy a ja mam pytanie kto to piszcz?
A kto to jest Kuciapa? Tomek to nasz lider krajowy chociaz nie zawsze mu idzie jak na lidera przystało - dokładnie to samo co u was Ciapek.
jak dla mnie to 6 pkt dla niego u siebie z rzeszowem to max...
i taki wynik mnie satysfakcjonuje - zawsze to wiecej niz dorobek rybnego sprzedawcy roku. A po cichu liczę na dwucyfrówkę. Skoro udało sięz Gdanskiem to z Rzeszowem powinno tym bardziej. A do meczu prawie miesiąc.
jak nie pojedzie sledz i mordel to kto?? z czym do ludzi?
Z Truminskim i Piszczem, oraz wreszcie własnym torem. Jak wygramy z Gdanskiem to kopary niektórym opadną.
moim tez i wcale nie musimy tam wygrac.bo moim zdaniem duzych szans nie macie nawet w gorzowie...
no ale sa tez niespodzianki i moze wam sie uda... zycze powodzenia.. siema
o dwie rzeszowskie niespodzianki za dużo. juz wystarczy
Jasiek_Sydney pisze:Do kolegi, ktory przyczepil sie do mojego wpisu - kompletnie nie
wyczules zartu.
Fakt nie wyczułem
- Jasiek_Sydney
- Kontakt:
Damon pisze:Z całym szacunkiem dla Waszego zespołu, ale jestesmy lepsi! Pewnie zaraz poleca na mnie wyzwiska, ale coz! Moze nawet dostane bana? Z tego co wiem kilka osob dostalo tylko za to, ze mialo odmienne zdanie od Waszego...
Pozdrawiam!
Ale wtedy to był wilki przypadek a teraz wam dupe złiomy.My tesh u was wygrywaliśmy .
Tż Sipma Lublin-Mój Klub
Jeżeli Rzeszów wygral w Gorzowie my tesż mozemy wygrać.Rok temu wygraliśmy tam w fazie playoff,teraz może byc podbonie.Ale pożyjemy zobaczymy jak to się potoczy.Trzeba być zawsze dobrej mysli nawet jeśli szanse na wygrana są nikłe.Ale zawsze trzeba wierzyć że akurat w tym meczy będzie zwyszka formy u niektórych zawodników.Bo co Do Grzesia Knappa i Petera Nie trzeba mieć zastrzerzeń.Piszcz może pojedzie w tym meczu on zawsze robił swoje.Franków i Trumna tesh moga pojechac w miare swoich możliwości więc poczekamy i zobaczymy jak to sie wszystko potoczy.Trzeba czekać do konca sezony i wtedy wszystko sie wyjaśnie kto będzie w barażach. 
Tż Sipma Lublin-Mój Klub
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
-
Damon
Fantys pisze:Jeżeli Rzeszów wygral w Gorzowie my tesż mozemy wygrać.
Niewatpie w to, ale to chyba bedzie mozliwe, jezeli bedziecie mieli druzyne na naszym poziomie, ale niestety macie slabsza...
W sumie mozecie wygrac zwazajac na to, ze Gorzow pojedzie pewnie bez Zorra i Hucki, a da szanse młodym... Zauwaz tylko w jakim skladzie jechali z nami...
Damon pisze:Fantys pisze:Jeżeli Rzeszów wygral w Gorzowie my tesż mozemy wygrać.
Niewatpie w to, ale to chyba bedzie mozliwe, jezeli bedziecie mieli druzyne na naszym poziomie, ale niestety macie slabsza...
W sumie mozecie wygrac zwazajac na to, ze Gorzow pojedzie pewnie bez Zorra i Hucki, a da szanse młodym... Zauwaz tylko w jakim skladzie jechali z nami...
Zauważ kolego że jeszcze macie mecz u nas i tak szczerze to dopiero on zweryfikuje kto był lepszy w tym sezonie. Narazie kubełko zimnej wody na główkę i czekać do końca sezonu...Wtedy będziemy sobie wzajemnie gratulować...
wkurza mnie to juz wasze przekrzykiwanie
Takie kłótnie nic nie dadzą, nie sądzę, aby jakaś ze stron zmieniła swoje zdanie. Poczekajmy do rozstrzygnięcia meczu tż-stal, wtedy będziemy mogli stwierdzić która drużyna była lepsza w przekroju całego sezonu
Mam nadzieje że to będzie Tż Lublin
Mam nadzieje że to będzie Tż Lublin
Damon pisze:Fantys pisze:Jeżeli Rzeszów wygral w Gorzowie my tesż mozemy wygrać.
Wkurzash mnie czÅ‚owieku Rzeszów wielcy KOZACY JA NIE MOGE ZNALEŹLI SIĘ .I myslÄ… ze Å›a dobzi MACIE POPROSTU CZÅOWIEKU FARTA Å»E WYGRALIÅšCIE I NIE PIPEPRZ Å»E NIE MIELIÅšCIE FARTA CZÅENIU WEÅš WKURZYÅEÅš MNIE JAKI LOLEK>
Tż Sipma Lublin-Mój Klub
Ty Fantys tez inteligencją nie grzeszysz. PO jaką cholere zabierasz głos, jeśłi nie masz nic do powiedzenia. O jakim Ty farcie mówisz, wygrali w Gorzowie zasłużenie i nie pisz głupot. Twoj poziom wypowiedzi jest jeszcze niższy niż Rzeszowiaków. Daj se luzu troche może, idz sie wyspij może jutro pomyślisz dwa razy zanim cos napiszesz i nie zaśmiecaj forum debilnymi wpisami.
- Jasiek_Sydney
- Kontakt:
Twój obiektywizm chyba jest bardzo niepopularny na rzeszowskim forum.
Tylko w gronie Klubu Kibica.
przynajmniej szanuja moje poglady. Na szczescie jest wielu porzadnych
dyskutantow, jak chocby Weslake, Micson, Sewer...
Damon - nie jest argumentem "bo my jestesmy lepsi". Argumentem jest
"raz wygralismy w Lublinie i nic nie stoi na przeszkodzie, aby uczynic
to drugi raz". Rzeszow ma cos, czego nie ma Lublin - druzyne, w ktorej
jesli jeden zawiedzie, to inni go zastepuja. Zero punktow Trojanowskiego
w Gorzowie nadrobili inni, mizerna postawe Gjedde w Lublinie tez nadrobili
inni. W TZ slabo zaczeli jezdzic Sledz i Frankow i juz nie mial ich kto
zastapic. Mordel cieniutki, Piszcz kontuzjowany, do tego slabsi niz rok
temu juniorzy (zwlaszcza Jeleniewski) no i niestety...
Regards from Sydney
Jasiek
Jasiek
Fantys pisze:Wkurzash mnie czÅ‚owieku Rzeszów wielcy KOZACY JA NIE MOGE ZNALEŹLI SIĘ .I myslÄ… ze Å›a dobzi MACIE POPROSTU CZÅOWIEKU FARTA Å»E WYGRALIÅšCIE I NIE PIPEPRZ Å»E NIE MIELIÅšCIE FARTA CZÅENIU WEÅš WKURZYÅEÅš MNIE JAKI LOLEK
Naturalnie. Fart goni fart na rzeszowszczyźnie. Stal wygrywa mecze fartem - mając o niebo lepszych seniorów niż e.g. TŻ Lublin (patrz. śr/pkt.) oraz (co oczywiste) kupuje mecze - mając ujemne saldo...
Black Metal shall neither be a part of the Heavy Metal community nor shall it be a 'Trend' for brainless kids
-
Damon
mikas pisze:Ty Fantys tez inteligencją nie grzeszysz. PO jaką cholere zabierasz głos, jeśłi nie masz nic do powiedzenia. O jakim Ty farcie mówisz, wygrali w Gorzowie zasłużenie i nie pisz głupot. Twoj poziom wypowiedzi jest jeszcze niższy niż Rzeszowiaków. Daj se luzu troche może, idz sie wyspij może jutro pomyślisz dwa razy zanim cos napiszesz i nie zaśmiecaj forum debilnymi wpisami.
Brawo za ten post! Chociaz jedna osoba potrafi docenic wartosc naszej druzyny i powiedziec, ze wygralismy zasluzenie!
W barazach niech bedzie lepszy i tyle! Nie wiem po co te klotnie ciagle na lini Rzeszow - Lublin i Lublin - Rzeszow...
a mi sie marzy zeby wszystko rozstrzygnelo sie w ostatnim meczu z Rzeszowem. Mecz o wysokÄ… stawkÄ™, mase ludzi na trybunach, rzeznicy MiesiÄ…c, Knapp, Baran.
hehe GAWRZYK pięknie to ująłeś
A tak poważnie zapowiada się naprawdę ekscytująca walka o baraże i Lublin i My mamy tutaj równe szanse ...
Ty Fantys tez inteligencją nie grzeszysz. PO jaką cholere zabierasz głos, jeśłi nie masz nic do powiedzenia. O jakim Ty farcie mówisz, wygrali w Gorzowie zasłużenie i nie pisz głupot. Twoj poziom wypowiedzi jest jeszcze niższy niż Rzeszowiaków. Daj se luzu troche może, idz sie wyspij może jutro pomyślisz dwa razy zanim cos napiszesz i nie zaśmiecaj forum debilnymi wpisami.
O prosze widze że i w Lublinie znajdą się ludzie którzy widzą pewne fakty i znają się na żużlu.
Ja też uważam że w Gorzowie wygraliśmy zasłużenie a co do Lublina to wszystko w waszych rękach jak się pozbieracie personalnie i sprzętowo to czemu macie nie wygrać z Gdańskiem i Gorzowem .
Troszq teżwam ułatwiliśmy zadanie w Gorzowie bo pewnie pojadą bez obcokrajowca także macie tam szanse powalczyć i wygrać .
Z Gdańskiem to ciężko powiedzieć bo nie wiadomo jak oni podejdą do meczy z Nami i z Wami.
A co do kłótni ja nigdy nie byłem uprzedzony do Lublina nawet pamiętam wasze lata świetności i Hansa Nielsena w waszych barwach oraz Marka Kępe także nie rozumiem obrzucania się wyzwiskami i oskarżeniami czemu to ma służyć ???