Żużlowe różności
Re: Żużlowe różności
Duzers to mentalnie i psychicznie inny typ człowieka. Dużo bardziej sympatyczny gość. Za Maksia trzymam kciuki, oby dał rade przez to przejść. I jak przedmówca pisał... Może 2022 ;-)
Pewnie będę odosobniony ale ja w Drabiku nie widzę nic. Ani talentu ani rozumu. Gdzieś jakiś pierwiastek po ojcu, sylwetka, dobry sprzęt i... to wszystko. Jeden rok do wykorzystania jako u24 a potem się nie zdziwię jak będzie drugi Polis, Chmiel czy Gruchalski. Wejść na dobry poziom seniorski może być bardzo trudno.
-
CKM1946
- Zawodowiec
Gelo pisze:Pewnie będę odosobniony ale ja w Drabiku nie widzę nic. Ani talentu ani rozumu. Gdzieś jakiś pierwiastek po ojcu, sylwetka, dobry sprzęt i... to wszystko. Jeden rok do wykorzystania jako u24 a potem się nie zdziwię jak będzie drugi Polis, Chmiel czy Gruchalski. Wejść na dobry poziom seniorski może być bardzo trudno.
Jeśli w Drabiku nie widzisz talentu to jak to porównasz z Kuberą który rok w rok był bity przez Drabika w Ekstralidze jak i w IMŚJ a wobec którego są tutaj na forum są pokładane spore nadzieje.
Drabik jest mentalnie słaby i sprawa zaczęła na nim mocno ciążyć i sezon się posypał bo początek był w porządku. Teraz tylko dużo spokoju wokół niego musi zapanować i musi zmienić środowisko jak najdalej od Wrocka.
Możliwe że rozumu to za wiele nie ma ale talentu nikt nie podważy bo to było widać od początku jak sie pojawiał na treningach od małego gnojka. Porównywanie go że skończy jak Chmiel , Polis itd to duże nadużycie.
Gelo pisze:Pewnie będę odosobniony ale ja w Drabiku nie widzę nic. Ani talentu ani rozumu
Możesz rozwinąć kwestie talentu? Na co zwracasz uwagę twierdząć, że dany zawodnik ma talent lub nie, i jeśli tak to czy mógłbyś poprzeć tą tezę przykładami zawodników?
#NajśmieszniejszaLigaŚwiata
Maksym nie ma talentu? Cóż to za herezje? :D
Wiele można mu zarzucić, ale brak talentu? No prośba...
Wiele można mu zarzucić, ale brak talentu? No prośba...
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
-
Speedway Fan
- Senior
Tytułu Mistrza Australii nie ma więc co to za talent ;)