Żużlowe różności

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

Re: Żużlowe różności

#14026 Postautor: luCas » 2 kwietnia 2021, o 12:52

Maja dwoch pewniakow na 10+, my nie mamy zadnego. Ich szanse na PO to tak 50/50 - chyba, ze i w tym sezonie trafia na niesamowitego farta.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

Awatar użytkownika
istred
Trener

#14027 Postautor: istred » 2 kwietnia 2021, o 13:35

Typują ich jako pewniaków do podium ;)
Owszem mają dwóch pewniaków na 10+, ale aż trzy dziury na 0-3 pkt.
To właśnie pokazał ten sparing - ci co mieli pojechać dobrze pojechali, a i tak Stal przegrała. Myślę, że podobnie będzie wyglądał sezon.

Awatar użytkownika
Perez
Trener

#14028 Postautor: Perez » 2 kwietnia 2021, o 15:21

Tak czy siak. Gorzów będzie mocny u siebie a na wyjazdach też nie będą chłopcem do bicia.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!

Awatar użytkownika
papi
Trener

#14029 Postautor: papi » 2 kwietnia 2021, o 16:03

Dla mnie są pewniakiem do 4. Thomsen to ich zawodnik numer 3-4, u nas Michelsen prezentujący podobny poziom to raczej rola 1-2 w zespole. W dodatku Woźniak mimo że nudny i nie waleczny to Buczka zjada na śniadanie, a i od Hampela nie musi być gorszy. Mamy lepszych juniorów, Ale rok temu też mieli robić różnice, a wyszło jak wyszło.

Awatar użytkownika
Vaginator
Senior

#14030 Postautor: Vaginator » 2 kwietnia 2021, o 16:08

A dla mnie Gorzów to pewniak do 5 miejsca. Najsłabsi zawodnicy U24, juniorzy też dolne rejony, a w dodatku chimeryczny Woźniak. + Niepewna sytuacja finansowa w klubie.

Awatar użytkownika
istred
Trener

#14031 Postautor: istred » 2 kwietnia 2021, o 16:24

papi pisze:Dla mnie są pewniakiem do 4. Thomsen to ich zawodnik numer 3-4, u nas Michelsen prezentujący podobny poziom to raczej rola 1-2 w zespole. W dodatku Woźniak mimo że nudny i nie waleczny to Buczka zjada na śniadanie, a i od Hampela nie musi być gorszy. Mamy lepszych juniorów, Ale rok temu też mieli robić różnice, a wyszło jak wyszło.

Jasne, tylko że w drużynie jest 7 zawodników, a nie 4. Połowa drużyny to zawodnicy, którzy nie powinni rywalizować w ekstralidze. Czy nasi juniorzy zrobią różnicę? Nie wiem, ale są o kilka poziomów wyżej niż gorzowscy. Nawet bez formy powinni objeżdżać zarówno juniorów jak i u24... nie wspominając o Kuberze, który spokojnie może wygrywać z seniorami.

Raf
Zawodowiec

#14032 Postautor: Raf » 2 kwietnia 2021, o 16:52

Póki co, to Gorzów ma kilka sparingów za sobą, a nasi juniorzy i większość seniorów nie odjechali żadnego biegu z przeciwnikiem... Ciężki początek sezonu przed nami.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#14033 Postautor: Gelo » 2 kwietnia 2021, o 16:59

No i dobrze. Ponieważ forma naszych to zagadka bierzemy ich z zaskoczenia ;)

mema
Senior

#14034 Postautor: mema » 2 kwietnia 2021, o 19:04

Perez pisze:I jak to jest. Przebadali wczoraj wszystkich i wychodzi na to że tylko w Gnieźnie zarażeni?

Nie tylko.Konieczny z Tarnowa też trafiony.

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#14035 Postautor: kdsz » 3 kwietnia 2021, o 19:27

Perez pisze:Rozumiem że wszyscy zawodnicy zdrowi i jutrzejsze mecze nie są zagrożone? :-)

Media informują, że Vaculik ma wynik niejednoznaczny i będzie powtarzał test. Reszta zdrowa.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#14036 Postautor: grzesieck » 3 kwietnia 2021, o 19:35

jezeli chcecie podyskutowac o teoriach spiskowych lub koronawirusie, to polecam np. QAnon

jezeli chcecie podyskutowac o zuzlu, to polecam zuzel.info, ale uwaga, bo admini czasem rozdaja bany, wiec moze lepszy bedzie sportsboard? tam jest poziom dosyc niski, mozna sie obrazac do woli i glosic teorie spiskowe

od teraz za te niebezpieczne, foliarskie teorie beda bany

a tak poza tym to jutro Rybnik v Krosno, fajnie by bylo jakby Wilki utarly nosa Mrozkowi juz w pierwszej kolejce sezonu
METHANOL ADVENTURE TEAM

Czarek
Trener

#14037 Postautor: Czarek » 3 kwietnia 2021, o 20:28

grzesieck pisze:jezeli chcecie podyskutowac o teoriach spiskowych lub koronawirusie, to polecam np. QAnon

jezeli chcecie podyskutowac o zuzlu, to polecam zuzel.info, ale uwaga, bo admini czasem rozdaja bany, wiec moze lepszy bedzie sportsboard? tam jest poziom dosyc niski, mozna sie obrazac do woli i glosic teorie spiskowe

od teraz za te niebezpieczne, foliarskie teorie beda bany

a tak poza tym to jutro Rybnik v Krosno, fajnie by bylo jakby Wilki utarly nosa Mrozkowi juz w pierwszej kolejce sezonu

Skoro obwieszczasz, że niektóre poglądy są niebezpieczne i tutaj nieakceptowane określ wreszcie jaki profil polityczny ma Twoje forum. Będzie łatwiej o autocenzurę. Ponieważ covidowy lockdown dotyka także żużla należy także jasno sprecyzować jakie informacje/poglądy w tym zakresie są dozwolone. Podobnie z teoriami spiskowymi. Jeżeli ktoś podejrzewa, że grupa osób związana z jednym z klubów (np. działacze i zawodnicy) podjęła w porozumieniu nielegalne działania to czy można tu o tym pisać, czy nie?
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
papi
Trener

#14038 Postautor: papi » 3 kwietnia 2021, o 21:10

Wydaje mi się, ze to forum żużlowe i nie ma profilu politycznego. I oczywiście pandemia wpływa na żużel i dyskusja o niej w zakresie żużla nie jest w żaden sposób ograniczana. Natomiast to, kto w ciągu ostatniego roku na co umarł i jaka jest sytuacja w polskich szpitalach, w żaden sposób nie łapie się pod temat żużlowe różności

Czarek
Trener

#14039 Postautor: Czarek » 3 kwietnia 2021, o 21:23

Poza tym to powinniście cieszyć się, że na tym półmartwym forum w ogóle są jakieś dyskusje, zamiast wycinać wymiany zdań 3-4 forumowiczów. Nawet jeśli nie zgadzacie się z niektórymi poglądami, co dla skrajnie nietolerancyjnej osoby musi być bardzo bolesne, cenzurując wypowiedzi stałych użytkowników, których można policzyć na palcach dwóch rąk, pakujecie to forum do trumny.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#14040 Postautor: grzesieck » 3 kwietnia 2021, o 21:56

Czarek pisze:określ wreszcie jaki profil polityczny ma Twoje forum. Będzie łatwiej o autocenzurę.

to forum ma profil zuzlowy, a nie polityczny, mogla cie na to naprowadzic np. nazwa domeny

Czarek pisze:ponieważ covidowy lockdown dotyka także żużla należy także jasno sprecyzować jakie informacje/poglądy w tym zakresie są dozwolone.

te, ktore sa bezposrednio zwiazane z zuzlem, np. informacja o tym, ze zuzlowiec zachorowal, ze mecze moga odbywac sie z udzialem 25% publicznosci itd. itp.

Czarek pisze:Podobnie z teoriami spiskowymi. Jeżeli ktoś podejrzewa, że grupa osób związana z jednym z klubów (np. działacze i zawodnicy) podjęła w porozumieniu nielegalne działania to czy można tu o tym pisać, czy nie?

tak jak napisalem wczesniej, jest to forum zuzlowe, wiec mozna pisac o wszystkim co ma zwiazek z zuzlem

Czarek pisze:Poza tym to powinniście cieszyć się, że na tym półmartwym forum w ogóle są jakieś dyskusje, zamiast wycinać wymiany zdań 3-4 forumowiczów. Nawet jeśli nie zgadzacie się z niektórymi poglądami, co dla skrajnie nietolerancyjnej osoby musi być bardzo bolesne, cenzurując wypowiedzi stałych użytkowników, których można policzyć na palcach dwóch rąk, pakujecie to forum do trumny.

twoje poglady mnie nie bola, bardziej bawia, ale wolalbym zebys te, ktore nie sa zwiazane z zuzlem, wyglaszal gdzie indziej
METHANOL ADVENTURE TEAM

Czarek
Trener

#14041 Postautor: Czarek » 3 kwietnia 2021, o 22:29

grzesieck pisze:
Czarek pisze:określ wreszcie jaki profil polityczny ma Twoje forum. Będzie łatwiej o autocenzurę.

to forum ma profil zuzlowy, a nie polityczny, mogla cie na to naprowadzic np. nazwa domeny

Czarek pisze:ponieważ covidowy lockdown dotyka także żużla należy także jasno sprecyzować jakie informacje/poglądy w tym zakresie są dozwolone.

te, ktore sa bezposrednio zwiazane z zuzlem, np. informacja o tym, ze zuzlowiec zachorowal, ze mecze moga odbywac sie z udzialem 25% publicznosci itd. itp.

Czarek pisze:Podobnie z teoriami spiskowymi. Jeżeli ktoś podejrzewa, że grupa osób związana z jednym z klubów (np. działacze i zawodnicy) podjęła w porozumieniu nielegalne działania to czy można tu o tym pisać, czy nie?

tak jak napisalem wczesniej, jest to forum zuzlowe, wiec mozna pisac o wszystkim co ma zwiazek z zuzlem

Czarek pisze:Poza tym to powinniście cieszyć się, że na tym półmartwym forum w ogóle są jakieś dyskusje, zamiast wycinać wymiany zdań 3-4 forumowiczów. Nawet jeśli nie zgadzacie się z niektórymi poglądami, co dla skrajnie nietolerancyjnej osoby musi być bardzo bolesne, cenzurując wypowiedzi stałych użytkowników, których można policzyć na palcach dwóch rąk, pakujecie to forum do trumny.

twoje poglady mnie nie bola, bardziej bawia, ale wolalbym zebys te, ktore nie sa zwiazane z zuzlem, wyglaszal gdzie indziej

Zdecyduj się. Albo "od teraz za te niebezpieczne, foliarskie teorie beda bany", albo za wszystkie "teorie" niezwiązane z żużlem.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#14042 Postautor: grzesieck » 3 kwietnia 2021, o 22:56

nie
METHANOL ADVENTURE TEAM

Czarek
Trener

#14043 Postautor: Czarek » 3 kwietnia 2021, o 22:59

grzesieck pisze:nie

Zatem chodzi o określony profil polityczny, zgodnie z którym karane będą jedynie niezgodne z nim wypowiedzi, a nie wszystkie wypowiedzi niezwiązane z żużlem.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#14044 Postautor: grzesieck » 3 kwietnia 2021, o 23:02

przeciez nigdzie nie napisalem, ze za wszystkie niezwiazane z zuzlem wypowiedzi bedzie ban

a grupa foliarzy jaki profil polityczny reprezentuje bo nie wiem? lewak? prawak?
METHANOL ADVENTURE TEAM

Czarek
Trener

#14045 Postautor: Czarek » 3 kwietnia 2021, o 23:31

grzesieck pisze:przeciez nigdzie nie napisalem, ze za wszystkie niezwiazane z zuzlem wypowiedzi bedzie ban

a grupa foliarzy jaki profil polityczny reprezentuje bo nie wiem? lewak? prawak?

Sam narzuciłeś takie kryterium, więc się określ.

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#14046 Postautor: ravajas » 4 kwietnia 2021, o 07:30

Czarek pisze:
grzesieck pisze:przeciez nigdzie nie napisalem, ze za wszystkie niezwiazane z zuzlem wypowiedzi bedzie ban

Sam narzuciłeś takie kryterium, więc się określ.

Foliarz to ten kto uważa noszenie maseczek za ochronę przed wirusem.
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#14047 Postautor: kdsz » 4 kwietnia 2021, o 07:51

Czarku, to nie pierwszy raz, gdy usiłujesz wprowadzać swoje korwinizmy na forum tłumacząc, że przecież wszystko jest uzależnione od polityków. O budowie stadionu, o liczbie kibiców na trybunach i wielu innych rzeczach decydują smutni karierowicze w garniturach. To jeszcze z trudem mogę zrozumieć (choć nie akceptuję), ale pisząc "pogadajmy o polityce, bo nudno tu na forum" chyba robisz sobie jaja. Serio brakuje Ci w necie miejsc do realizowania swoich zainteresowań?
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

Czarek
Trener

#14048 Postautor: Czarek » 4 kwietnia 2021, o 09:25

kdsz pisze:Czarku, to nie pierwszy raz, gdy usiłujesz wprowadzać swoje korwinizmy na forum tłumacząc, że przecież wszystko jest uzależnione od polityków. O budowie stadionu, o liczbie kibiców na trybunach i wielu innych rzeczach decydują smutni karierowicze w garniturach. To jeszcze z trudem mogę zrozumieć (choć nie akceptuję), ale pisząc "pogadajmy o polityce, bo nudno tu na forum" chyba robisz sobie jaja. Serio brakuje Ci w necie miejsc do realizowania swoich zainteresowań?

Forum uczy i bawi. Jeśli pogląd, że należy ludzi wpuścić na stadiony żużlowe jest "korwinizmem" to niech tak będzie. Dobrze się czegoś ciekawego dowiedzieć. Przypominam, że inni wyrażają tu odmienne poglądy polityczne bez żadnego skrępowania.

Awatar użytkownika
Perez
Trener

#14049 Postautor: Perez » 4 kwietnia 2021, o 09:29

Proponuje zmienić temat. Jestem Ciekawy występu Trofimova w dzisiejszym meczu.
Życzę mu aby strzelił kotleta :)
Mam nadzieje ze pod wodzą Cieślaka będzie się systematycznie rozwijał.
"Danny" pewnie zrobi swoje.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!

Kaman
Kadrowicz

#14050 Postautor: Kaman » 4 kwietnia 2021, o 09:42

Perez pisze:Proponuje zmienić temat. Jestem Ciekawy występu Trofimova w dzisiejszym meczu.
Życzę mu aby strzelił kotleta :)
Mam nadzieje ze pod wodzą Cieślaka będzie się systematycznie rozwijał.
"Danny" pewnie zrobi swoje.

Yyy oczywiście dla Trofimowa jak najlepiej, ale Cieślak to trener co trenuje dream teamy tzw samograjów o rozwoju można gdybać. Pozdrawiam i Wesołych Świąt!