DrPaiHiWo pisze:Dla mnie Buczek to trochę Lambert sprzed 2 lat.
Jest serce, brak sprzętu.
Moim zdaniem sprzętowo wcale nie odstaje, szybkości nie widzę aby mu mocno brakowało. Facet wyglądał o niebo lepiej na motocyklu niż jeszcze 2 dni temu, ale nadal jest mega cienko. Wierzyłem że facet w tym sezonie przypomni wszystkim, ze potrafi się ścigać, ale powoli tracę nadzieję że jeszcze coś w tym roku pokaże.
Czarek pisze:Hampel jechał bardzo swobodnie, ale trzeba było "budować" Buczkowskiego. Do tego Czugunow deklarujący wpłatę na zrzutkę. Jakie to wszystko słodkie i z pewnością wsadzimy to wszystko w ramki gdy znowu jak ostatni frajerzy nie wejdziemy do play off.
Trochę śmiech przez łzy, ale pełna zgoda. Strasznie nieodpowiedzialne podejście z odpuszczaniem nominowanych. Rok temu rozwaliliśmy Falubaz, nie zgadniecie ile? 52-38 i nie wiem czy pamiętacie ale 1 punkcika nam się zabrakło do punktu bonusowego, Motor jako uczestnik PO w 2020 miałby inną pozycje negocjacyjną, ale cóż.
Nawet jeśli Jarek faktycznie pomimo super dyspozycji odczuwał ból i chciał odpocząć to w 14. biegu powinien pojechać Wiktor.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.