V Runda Play-Off: Stal Gorzów - Tż Lublin 45:45

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
istred
Trener

#76 Postautor: istred » 27 sierpnia 2004, o 15:25

K.A.M.I.L. pisze:czy wiadomo na 100%, że do gorzowa nie pojedzie PETER KARLSSON :?:

Nic na 100% nie można powiedzieć, ale sprawa jest przesądzona i Peter na dzień dzisiejszy nie jedzie. Prawdopodobnie w tej sprawie nic się nie zmieni.

Trudno oczekiwać zwycięztwa Gdańska w Rzeszowie, bo w tym momencie nie sa oni faworytem tego meczu.
Trzeba albo pokonać Gorzów, albo Wybrzeże i jak to się uda to prawdopodobnie pojedziemy mecz o wszystko 19 września ze Stalą.

Mam nadzieje, że prezes Formala dotrzyma danego nam słowa i przyśle do Lublina juniorów :wink:. Chociaż jak doskonale wiedzą kibice z Gdańska "Marek Formela to kawał ..." :).

"Mów co chcesz, a ja wierze w GKS". Oczywiście w meczu w Rzeszowie :)
Ostatnio zmieniony 27 sierpnia 2004, o 18:29 przez istred, łącznie zmieniany 1 raz.

Michael

#77 Postautor: Michael » 27 sierpnia 2004, o 15:30

Nie mozemy mowic ze trzeba to wygrac a tamto ewentualnie odpuscic.Trzeba wygrac w Gorzowie i te 2 u siebie i sprawa zalatwiona.Ni e bedziemy wtedy sie bac o wyniki Rzeszowa.Dla mnie to jest proste.Im wiecej beda wygrywac tym wiecej bedzie ludzi przychodzilo, bedzie lepsza atmosfera, zawodnicy beda podbudowani i zmotywowani do dalszych zwyciestw.Uwazam, ze trzeba pojechac do Gorzowa z Peterem no i oczywiscie wygrac.
Ostatnio zmieniony 27 sierpnia 2004, o 15:31 przez Michael, łącznie zmieniany 1 raz.

max3
Zawodowiec

#78 Postautor: max3 » 27 sierpnia 2004, o 15:30

Dzialacze z Gdanska mowili na meczu z Lublinem,ze Bjerre ma zarezerwowany samolot na 29.08 do Polski na mecz z Rzeszowem.

Awatar użytkownika
pawelWGP
Kontakt:

#79 Postautor: pawelWGP » 27 sierpnia 2004, o 17:50

istred pisze:Mam nadzieje, że prezes Formala dotrzyma danego nam słowa i przyśle do Lublina juniorów :wink:. Chociaż jak doskonale wiedzą kibice z Gdańska "Jacek Formela to kawał ..." :)

.... :roll: :roll: chyba Marek Formela......a co do koloegi Taliba to czytalem juz to na sportboardzie co napisales :wink: ...pozdro
...:::Zawsze Duchem i Sercem z GKS!!!:::...

Awatar użytkownika
Maciek
Szkółkowicz
Kontakt:

#81 Postautor: Maciek » 27 sierpnia 2004, o 23:56

Czyli mecz w gorzowie bedzie przgrany juz na treningu sie slyszalo ze bez Petera niedadza rady:( no trudno miejmy nadzieje ze baraze beda
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Boyco
Kontakt:

#82 Postautor: Boyco » 28 sierpnia 2004, o 11:25

My też jedziemy bez obcokrajowca, wiec szanse się pod tym wzeględem wyrownują (widzicie jacy jestesmy w porząsiu :wink: ). A tak na powaznie to szkoda, że ich nie bedzie, mecz byłby bardziej emocjonujący...
Wydaje mi się, że szanse na zwycięstwo ma wieksze Gorzów, tym bardziej, że żużlowcy będą się chcieli pokazac z jak najlepszej strony swoim kibicom na wlasnym stadionie, w obliczu kilku wczesniejszych porazek (2 u nas) i czekającej nas porażki w Gdańsku :evil: .
Szanse doda Wam pewnie jak zwykle "nasz mały dywersant" Hućko.
Jutro sie przekonamy jak to się skończy... nie typuje wyniku bo już dwa razy się srogo zawiodłem :evil: .
Pozdro!
Obrazek Staaaaleczka Gorzów! Staaaaleczeka Gorzów!!! Sialalalala!
http://www.stalgorzow.pl <= najświeższe info o Stali Gorzów :!:
http://www.forum.stalgorzow.pl <= FORUM Stali Gorzów :!:

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#83 Postautor: Maxx » 28 sierpnia 2004, o 11:29

Łatwo w Gorzowie nie będzie, nie ma co się łudzić. Trudno będzie tam wygrac, ale z drugiej strony, jesli nasi mocno by się sprężyli to kto wie, kto wie...? A może w składzie na Gorzów znowu w ostatniej chwili będzie mała niespodzianka...?
Zobaczymy.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#84 Postautor: grzesieck » 28 sierpnia 2004, o 13:09

Oj w skladzie to raczej niespodzianki nie bedzie bo dotychczas jak nasi dzialacze mowili ze nie bedzie Karlssona to go nie bylo, a jak mowili ze bedzie to byl. My raczej nie stosujemy takich gierek jak inne druzyny... Ciekawe jestem dyspozycji Piszcza i mysle ze to wlasnie dyspozycja Tomka zadecyduje o wyniku. Jezeli pojedzie chociaz na 80% swoich mozliwosc (7-10pkt) to jest szansa na zwyciestwo... Marzy mi sie taka niedziele - Rzeszow przegrywa z Gdanskiem, a my wygrywamy w Gorzowie... oj byloby pieknie... :twisted:
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Boyco
Kontakt:

#85 Postautor: Boyco » 28 sierpnia 2004, o 13:15

I tu masz racje! Dwie ostatnie nasze porażki uważam, że były spowodowane niedocenieniem oraz ogromną mobilizacją gości. Kiedy pierwszy raz gościliśmy Gdańsk (runda zasadnicza), to dostaliśmy od nich dwa punkty - nie łatwo wywalczone, ale pozwoliły poczuć się naszym zawodnikom a chyba najbardziej trenerowi wystarczająco pewnie aby... przegrać w playoffach najpierw właśnie z Gdańskiem a poźniej na dodatek z Rzeszowem. Obie drużyny przyjechały do Gorzowa właśnie po to by wywieźć cenne dla nich 2 punkty. Jak widać ich mobilizacja i ignorancja ewentualnej porażki na własnym torze przez Klub wydatnie przyczyniły się do tego.
Może i tym razem (choć zgodzę się, że będzie Wam ciężko), przy odpowiedniej postawie Waszych zawodników, odrobinie :wink: szczęścia ktoś nam wyrwie 2 punkty.
Niech wygra lepszy! :idea:
Obrazek Staaaaleczka Gorzów! Staaaaleczeka Gorzów!!! Sialalalala!

http://www.stalgorzow.pl <= najświeższe info o Stali Gorzów :!:

http://www.forum.stalgorzow.pl <= FORUM Stali Gorzów :!:

Krychs
Senior

#86 Postautor: Krychs » 28 sierpnia 2004, o 14:10

Myśle, że bez Petera będzie ciężko wygrać w Gorzowie. Co prawda w drużynie gospodarzy również zabraknie obcokrajowca, ale z całym szacunkiem dla Zorra, uważam, iż nie reprezentuje on tak wysokiej klasy co "Okularnik".
Ale... wcale nie jest powiedziane, że stoimy na straconej pozycji. Przy maksymalnej mobilizacji można w Gorzowie sprawić niespodziankę. Nie zapominajmy o tym, że nasi zawodnicy muszą w ostatnich meczach udowodnić przydatność do drużyny w następnym sezonie. Dla takich zawodników jak Franków, Jeleń, Trumiński, czy Mordel te trzy mecze mogą być kluczowe dla dalszej kariery w TŻ, a nawet dla dalszej kariery w ogóle.
Ale Stalowcy też będą chcieli zmazać plamę z dwóch ostatnich nieudanych występów na własnym torze...
A więc szykuje się ciekawe widowisko. Faworytem jest Stal, ale może pokusimy się o niespodziankę :?:

Pozdrawiam kibiców Stali Gorzów!!!

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#87 Postautor: $korzen$ » 28 sierpnia 2004, o 14:34

Szanse sa i ja uwazam ze spore, przy pelnej mobiliacji mozemy wygrac. Na treningach swietnie spisywal sie Jeleniewski, o Trumne jakos sie nie boje. Knapp jak zrobil 11 w Gdansku to czemu mamy sadzic ze nie zrobi tyle w Gorzowie mimo ze mecz meczowi nie rowny. Frankow mysle pojedzie jak zawsze czyli na te 7-8 pkt. Mysle ze kluczowa bedzie postawa Piszcza, jak widac bylo na treningu wraca do formy ale mecz to calkiem co innego i kwestia czy wytrzyma kondycyjnie. Jestem optymista, stawiam 43:47.

Awatar użytkownika
weslake

#88 Postautor: weslake » 28 sierpnia 2004, o 17:06

Szczerze powiedziawszy zdziwię się jeżeli Motor nie pojedzie w Gorzowie z Karlssonem... Jeżeli to prawda nie będzie to najlepiej świadczyło o lubelskich działaczach... Lublin ma ogromne szanse na zwycięstwo w Gorzowie, który jest zdruzgotany porażką ze Stalą Rzeszów i już o nic nie jedzie.
Wydaje mi się, że mimo wszystko pojedzie Karlsson, Stal Rzeszów pokona Wybrzeże i końcówka będzie niezwykle emocjonująca...
Pozdrawiam...
"Jeśli masz mówić głupoty, lepiej nic nie mów"

JAG
Senior

#89 Postautor: JAG » 28 sierpnia 2004, o 19:40

Maciek pisze:Czyli mecz w gorzowie bedzie przgrany juz na treningu sie slyszalo ze bez Petera niedadza rady:( no trudno miejmy nadzieje ze baraze beda

mam nadz.,że to słyszało się dotyczy kibiców bo zawodnikom jakoś tak nie wypada nie wierzyc w siebie.
i mam nadz.,ze swoje wnioski odnosnie wyniku też opierasz na dywagacjach kibiców
pozdr.

KrzyÅ›
Junior

#90 Postautor: KrzyÅ› » 28 sierpnia 2004, o 21:59

Szanowni Administratorzy, dlaczego nie ma nic na stronie odnośnie jutrzejszego meczu? Śpicie...?

Shack
Administrator

#91 Postautor: Shack » 28 sierpnia 2004, o 22:16

Awatar użytkownika
Maciek
Szkółkowicz
Kontakt:

#92 Postautor: Maciek » 28 sierpnia 2004, o 22:29

JAG niestety musze cie rozczarowac ale ja jestem za naszymi i chce bardzo zeby wygralii to nie u kibicow sie slyszalo tylko zawodnicy tak mowili zeby wyjsc z twarza zrobic te 35pkt jak sie uda i do domu takie sa realija ale zobaczymy mamy nadzieje ze powalcza pozdrawiam
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#93 Postautor: Cz@rek » 29 sierpnia 2004, o 00:04

No to zapowiada się długa wycieczka dla TŻ-tu,w Gorzowie prognozy
pogody są niekorzystne. :( Chyba wszyscy skupią się na śledzeniu
meczu w Rzeszowie.

sledzio

#94 Postautor: sledzio » 29 sierpnia 2004, o 00:47

hmm nie rozumiem działaczy !!! jest szansa na wygranie a jadą bez karlssona to po co gadaja ze chcą jeżdzić w extralidze jak odpuszczaja gdzie jest na wygranie meczyka !!! jak niema pieniędzy to po co na każdym meczu w lublinie gadają ze klub znowu się zbogacił o kolejnych sponsorów którzy nic nie sponsorują ??? mamy prawie 80 sponsorów a nic nie dają dziwne to jest wszytko jak nie wiem co

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#95 Postautor: Gelo » 29 sierpnia 2004, o 08:49

sledzio pisze:hmm nie rozumiem działaczy !!! jest szansa na wygranie a jadą bez karlssona to po co gadaja ze chcą jeżdzić w extralidze jak odpuszczaja gdzie jest na wygranie meczyka !!! jak niema pieniędzy to po co na każdym meczu w lublinie gadają ze klub znowu się zbogacił o kolejnych sponsorów którzy nic nie sponsorują ??? mamy prawie 80 sponsorów a nic nie dają dziwne to jest wszytko jak nie wiem co

śledziu - po co nam wygrana w gorzowie? Czy bedziemy mieli punkt przewagi czy straty do rzeszowa i tak musimy z nimi wygrac.

Awatar użytkownika
weslake

#96 Postautor: weslake » 29 sierpnia 2004, o 09:51

Jak to po co? Jeżeli Stal przegrałaby dzisiaj z Wybrzeżem a Motor wygrałby w Gorzowie to sytuacja dla Lublina byłaby komfortowa! Takie myślenie "jakoś tam później będzie" jest niezbyt racjonalne...
"Jeśli masz mówić głupoty, lepiej nic nie mów"

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#97 Postautor: grzesieck » 29 sierpnia 2004, o 11:22

Gelo pisze:
sledzio pisze:hmm nie rozumiem działaczy !!! jest szansa na wygranie a jadą bez karlssona to po co gadaja ze chcą jeżdzić w extralidze jak odpuszczaja gdzie jest na wygranie meczyka !!! jak niema pieniędzy to po co na każdym meczu w lublinie gadają ze klub znowu się zbogacił o kolejnych sponsorów którzy nic nie sponsorują ??? mamy prawie 80 sponsorów a nic nie dają dziwne to jest wszytko jak nie wiem co

śledziu - po co nam wygrana w gorzowie? Czy bedziemy mieli punkt przewagi czy straty do rzeszowa i tak musimy z nimi wygrac.

Majac punkt przewagi nad Rzeszowem mozemy ewentualnie z nimi zremisowac, a majac punkt straty juz nie - nie zapominaj ze na zuzlu zdarzaja sie remisy...
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#98 Postautor: jas » 29 sierpnia 2004, o 11:47

Co nie zmienia faktu, że po ewentualnym zwycięstwie w Gorzowie moglibyśmy sobie pozwolić na wpadkę z Gdańskiem. A mecz z GKS-em nie będzie spacerkiem i nie należy sobie za wcześnie dpisywać sobie do konta 2 punktów za tą wygraną. Co więcej nasi zawodnicy będą jechali 2 mecze o życie co wcale nie musi pomagać.
Obawiam się, że jeśli dzisiaj niewiele przegramy to przez 2 tygodnie będziemy tu na forum świadkami lamentowania, że nie wzieliśmy ze sobą Petera, a mecz był do wygrania.
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
kuki
Kontakt:

#99 Postautor: kuki » 29 sierpnia 2004, o 12:06

Wygrana w Gorzowie bardzo przybliżyła by nas do baraży,lecz ta wygrana to musialby być cud jeśli TŻ jedzie do Gorzowa w krajowym składzie.Nic trzeba tera wygrać mecze u nas a zostało ich dwa,ale czy jest pewne że Peter nie zjawi się w Gorzowie??a i mam nadzieje że nie bedą głupi i Peter na emcze u nas nie ściągną!!
DuMnY z Tż RuLeZu KiNg!!
http://WWW.DAWIDSTACHYRA.PRV.PL <==ZaPrAsZaM

E-MAIL: mailto:kuki-lbn@o2.pl
GG:4271574

TÅ» SIPMA LUBLIN

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CAŁEGO TŻL I TY TEŻ TRZYMAJ SIĘ

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#100 Postautor: Gelo » 29 sierpnia 2004, o 12:54

weslake pisze:Jak to po co? Jeżeli Stal przegrałaby dzisiaj z Wybrzeżem a Motor wygrałby w Gorzowie to sytuacja dla Lublina byłaby komfortowa! Takie myślenie "jakoś tam później będzie" jest niezbyt racjonalne...

Owszem jest bardzo racjonalne - szanse, że wygralibysmy w Gorzowie nawet z Peterem są znikome, dlatego trzeba się skupic na wygraniu dwóch meczów u siebie O wyjeździe do Gorzowa z Peterem możnaby było pogadac jakby sieodbyłmecz z Gdańskiem i byłaby na to kasa. A tak - dzisiaj mecz w Gorzowie może się nie odbędzie i będziemy mieli wtedy komfortową sytuację (znając wynik z Rzeszowa). Jak Rzeszów przegra - jedźmy do Gorzowa z Peterem i potem po wygraniu z Gdańskiem mamy rzeszów w d... A jak Rzeszów wygra - to odjedźmy Gorzów juniorami i skupmy się na meczach u siebie.