vaikai pisze:Maxx pisze:Drogi Czarku. Jeśli nie posiadasz wiedzy odnośnie tematu, w którym się wypowiadasz to najlepiej będzie jeśli swoje domysły zachowasz dla siebie. Zakończyłem tym samym bezcelową dyskusję z tobą.
Ej no bez jaj :D. Najpierw mu zarzucasz, że nie napisał tego wcześniej, to cię ładnie wyjaśnił, a teraz się oburzasz. Tak się nie dyskutuje. Jeśli się nie posiada sprawdzonej wiedzy tylko opiera na szemranych źródłach, to inaczej trzeba formułować swoje ploteczki i nie pisać "Łaguta nie jedzie" tylko np. "jest duże prawdopodobieństwo, że Łaguta nie pojedzie". Jezu no, jak można nie umieć się tak posługiwać językiem polskim.
A gdzie ja napisałem, że Łaguta nie jedzie? Czytaj ze zrozumieniem a potem przeanalizuj 3 razy co przeczytałeś i dopiero się wypowiedz. Co zaś się tyczy języka polskiego to powiem ci tyle, że zwrot, cytuję: "Ej no bez jaj" jakoś niewiele ma wspólnego z poprawną polszczyzną. Jeśli chcesz kogoś uczyć języka polskiego, najpierw sam się go naucz. Chciałeś błysnąć to błysnąłeś, gratulacje. Torsen podobnie jak ja miał informacje na temat stanu dłoni Griszy i napisał o tym. Start w dzisiejszym meczu to była decyzja przede wszystkim jego samego. Czuł się na siłach i pojechał. I dobrze.