Lublin czy Rzeszów ???

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#251 Postautor: dilucio » 29 sierpnia 2004, o 21:46

19 wrzesnia wszystko sie rozstrzygnie !!!

harry
Trener

#252 Postautor: harry » 30 sierpnia 2004, o 04:03

dilucio pisze:19 wrzesnia wszystko sie rozstrzygnie !!!

Niektórzy co bardziej zapobiegliwi już sie zaczeli krecić koło tego meczu. Po wyeliminowaniu przez nas jednego bardzo konkretnego pomocnika wzieli sie za nastepnego... Na dzisiaj jest planowane spóżnienie na samolot albo korek po drodze. Po rozszyfrowaniu tego chyba temu zaradzimy ale co jeszcze te spece od lewego wygrywania wymyślą to nie wiem!

harry
Trener

#253 Postautor: harry » 30 sierpnia 2004, o 04:14

Aaa! I jeszcze, żeby nie było, że brak kasy na takie numery! Ostatnio Marma wrzuciła 300 tys. zł więc starczy na wszystko.

Awatar użytkownika
Proboszcz_Dobrodziej

#254 Postautor: Proboszcz_Dobrodziej » 30 sierpnia 2004, o 08:40

z bardzo dobrego źródła wiem,że mojrzeszów KUPIŁ ten mecz, tak jak i poprzedni w Gorzowie. Mam nadzieje,że tą sprawą jak najszybciej zajmie sie prokurator. A kolega Zetterstrom powinien być dozywotnio zbanowany w polskiej lidze, gdyz on bezczelnie wziął koperte od józków jeszcze w trakcie trwania meczu w Gorzowie. Gdańsk również sprzedał,ale Gdańsk i jego "armia zaciężna" znani sa ze swej sprzedajności,wiec mnie ta sprawa w ogóle nie zdziwiła. Na pierwszy rzut oka widać,że druzyna z mojrzeszowa jest badziewna,i potencjalnie nie powinna sobie nawet poradzic z KKŻ-em. Dośc powszechnie jest w polsce wiadomo,że każdy ukrainiec to zdrajca i roznosiciel pryszczycy (wystarczy popatrzeć na takiego Kuciapszczaka) i moim skroimnym zdaniem powinno sie ich wszystkich zebrać w jednym miejscu, a nastepnie ze zbiorników umieszczonych pod sufitem wypuscic na nich V-GaZ lub Cyklon-B i wytruc ich CO DO NOGI!!!
Moi drodzy parafianie
Dajcie hojnÄ… dziÅ› ofiare
Bym mógł wozić czarną dupe
moim nowym JAGUAREM

UNIA TARNÓW- DRUŻYNOWY MISTRZ POLSKI 2004 i 2005!!!

Carlito

#255 Postautor: Carlito » 30 sierpnia 2004, o 08:48

Proboszcz_dobrodziej czy ty jesteś niedorozwinięty?bo jeżeli tak to wszystko jasne.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#256 Postautor: Gelo » 30 sierpnia 2004, o 08:50

harry pisze:

Niektórzy co bardziej zapobiegliwi już sie zaczeli krecić koło tego meczu. Po wyeliminowaniu przez nas jednego bardzo konkretnego pomocnika wzieli sie za nastepnego... Na dzisiaj jest planowane spóżnienie na samolot albo korek po drodze. Po rozszyfrowaniu tego chyba temu zaradzimy ale co jeszcze te spece od lewego wygrywania wymyślą to nie wiem!

Proponuję już dziś zamknąć na klucz wszystkich naszych chłopaków w pawilonie klubowym i donosić im kanapki. Na wszelki wypadek Franka zamknąć w osobnym pokoju ;). Gorzej, co zrobić na meczu. Jak sie patrzy na jazdę Zorro widac ze rzeszów ma swoje sposoby żeby podrzucić kopertę w trakcie. kurcze - jak oni to robią? Lata praktyki czy co? Może dzieki temu jeszcze w ogóle istnieją. jeszcze nie tak dawno wszyscy płakali ze mogą nie wystartować w lidze.

Awatar użytkownika
weslake

#257 Postautor: weslake » 30 sierpnia 2004, o 09:11

Gelo pisze:
harry pisze:

Proponuję już dziś zamknąć na klucz wszystkich naszych chłopaków w pawilonie klubowym i donosić im kanapki. Na wszelki wypadek Franka zamknąć w osobnym pokoju ;). Gorzej, co zrobić na meczu. Jak sie patrzy na jazdę Zorro widac ze rzeszów ma swoje sposoby żeby podrzucić kopertę w trakcie. kurcze - jak oni to robią? Lata praktyki czy co? Może dzieki temu jeszcze w ogóle istnieją. jeszcze nie tak dawno wszyscy płakali ze mogą nie wystartować w lidze.

Zwykle nie wchodzÄ™ w takie przepychanki... ale powiem tylko jedno:
ŻAL MI CIĘ...!!!!!!!!!! Od dzisiaj znowu będę Ci przytakiwał, bo to jest nalepsza terapia...
"Jeśli masz mówić głupoty, lepiej nic nie mów"

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#258 Postautor: Gelo » 30 sierpnia 2004, o 09:53

ŻAL MI CIĘ...!!!!!!!!!! Od dzisiaj znowu będę Ci przytakiwał, bo to jest nalepsza terapia...

Nie masz za wiele do napisania. Ale z drugiej strony nie dziwie się, bo co mozesz napisac. Prawda jest okrutna. To co wyrabia wasz klub ma niewiele wspólnego ze sportem. Robi się tym krzywde zawodnikom, bo oni potrafią jezdzic. Może nie aż tak, jak się Wam wydaje, ale kelnerami nie są.

Awatar użytkownika
kuki
Kontakt:

#259 Postautor: kuki » 30 sierpnia 2004, o 09:57

elmo pisze:jezeli przegramy 48-42 to my wchodzimy.... yy i chyba ty "spales na lekcjach matematyki..."
Kolego Elmo a nie wiesz że jest takie coś jak małe punkty??i jak przegramy czy zremisujemy z Rzesozwem to Rzeszów ma 2 miejsce!!
DuMnY z Tż RuLeZu KiNg!!
http://WWW.DAWIDSTACHYRA.PRV.PL <==ZaPrAsZaM

E-MAIL: mailto:kuki-lbn@o2.pl
GG:4271574

TÅ» SIPMA LUBLIN

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CAŁEGO TŻL I TY TEŻ TRZYMAJ SIĘ

Awatar użytkownika
Jasiek_Sydney
Kontakt:

#260 Postautor: Jasiek_Sydney » 30 sierpnia 2004, o 09:59

Nie masz za wiele do napisania. Ale z drugiej strony nie dziwie siÄ™,
bo co mozesz napisac. Prawda jest okrutna. To co wyrabia wasz klub ma
niewiele wspólnego ze sportem. Robi się tym krzywde zawodnikom, bo
oni potrafią jezdzic. Może nie aż tak, jak się Wam wydaje, ale kelnerami
nie sÄ….

Mysle, ze jesli faktycznie tak jest, to nauczycieli mieli bardzo dobrych. Jeden
taki pan z Wroclawia wypozyczal za darmo swoich zawodnikow do Lublina
i Rawicza, ale za to mial w dzialaczach tych klubow poparcie dla swoich
pokreconych projektow. Wczesniej za darmo wykradal z pewnego klubu
zawodnikow, az ow klub sie rozpadl, jednoczesnie na lewo i prawo
rozpowiadajac, jak to wszystkim slabszym klubom pomaga. Ba - za darmo
wyciagal zawodnikow z paru klubow. Jednemu zas tam pomogl, ze tamten
odebral sobie zycie. :( Inny zas po zlamaniu kregoslupa nie znalazl
w klubie tego pana miejsca i pomoc, ktora otrzymywal, nagle zniknela, bo
byl on juz bezuzyteczny.

A moze sie myle, ze tak bylo? Zakladam, ze kazdy wie, o kogo chodzi.
Regards from Sydney
Jasiek

Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

#261 Postautor: GRISZA » 30 sierpnia 2004, o 10:01

Gelo pisze:

Nie masz za wiele do napisania. Ale z drugiej strony nie dziwie się, bo co mozesz napisac. Prawda jest okrutna. To co wyrabia wasz klub ma niewiele wspólnego ze sportem. Robi się tym krzywde zawodnikom, bo oni potrafią jezdzic. Może nie aż tak, jak się Wam wydaje, ale kelnerami nie są.

Krzywde to zrobila wszystkim Twoja mamusia poniewaz Cie urodziła .... Dalej nie możesz się pogodzić z tym że jestesmy od was lepsi ...
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#262 Postautor: mikas » 30 sierpnia 2004, o 10:13

No Jasiek teraz to się zagalopowałeś troszkę. Jeszcze tego brakowało żebyś wytykał naszemu klubowi sytuacje które nie podobaja Ci sie w całkiem innym klubie.Bez przesady. A poza tym to jednak wypożyczenie z tego klubu zawodników do naszego za darmo się nie odbyło. Nie wspominając już o tym że jeden wogóle w naszych barwach nie wystartował, a drugi robił klub cały czas za przeproszeniem w chu..... Więc więcej na tym straciliśmy niż zyskaliśmy.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
weslake

#263 Postautor: weslake » 30 sierpnia 2004, o 10:19

Gelo pisze:

Jak wspomniałem wcześniej oczywiście masz rację....
Czy coś Ci się jeszcze nasuwa...? (aby nie przerywać terapii nie będę sie rozpisywał, będę tylko aktywnym słuchaczem...)
"Jeśli masz mówić głupoty, lepiej nic nie mów"

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#264 Postautor: Maxx » 30 sierpnia 2004, o 10:26

19 września Rzeszów przegra w Lublinie, innej opcji nie przewiduję :twisted:

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#265 Postautor: Talib » 30 sierpnia 2004, o 10:29

"Wczesniej za darmo wykradal z pewnego klubu
zawodnikow, az ow klub sie rozpadl, jednoczesnie na lewo i prawo
rozpowiadajac, jak to wszystkim slabszym klubom pomaga. "

No panie Jasiek wypadało by jeszcze napisać, jak ten biedny, okradany klub postępował w stosunku do tychże wykradanych zawodników. Podpisywał z nimi kontrakty, w których widniały astronomiczne kwoty z jakimi mogli być wystawieni na listę transferową, potem tym zawodnikom nie płacił ponieważ wiadomo było, że za takie pieniądze ich nikt nie kupi i spokojnie czekał aż zawodnicy pokorniutko zrezygnuja z długów w zamian za znaczące obniżenie zadłużenia klubu w stosunku do nich. No rzeczywiście bardzo dziwne, że ci zawodnicy byli szczęśliwi jak nie wiem co, że ów "potwór" w ludzkiej skórze ich wykradł z tak złodziejskiego klubu.

"A moze sie myle, ze tak bylo? Zakladam, ze kazdy wie, o kogo chodzi."
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2004, o 10:30 przez Talib, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#266 Postautor: Gelo » 30 sierpnia 2004, o 10:30

Mysle, ze jesli faktycznie tak jest, to nauczycieli mieli bardzo dobrych. Jeden taki pan z Wroclawia wypozyczal za darmo swoich zawodnikow do Lublina i Rawicza, ale za to mial w dzialaczach tych klubow poparcie dla swoich pokreconych projektow

Nie bardzo rozumiem. Nie wiem na jakich zasadach trafili zawodnicy do Rawicza ale Lublin zapłacił za Śledzia i Dadosa przed tym sezonem. Wiec nie wiem czy nauczycielem dla Rzeszowa jest Wrocław, Lublin czy Rawicz. Naprawdęnie skumałem aluzji (jeżeli to miała być aluzja).
ps. hate coś tam - czy naprawde jestes takim przygłupim małolatem zeby zasmiecac to forum? nie mozesz się wysilać gdzieindziej.

Krychs
Senior

#267 Postautor: Krychs » 30 sierpnia 2004, o 10:36

Dalej nie możesz się pogodzić z tym że jestesmy od was lepsi ...

To, czy jesteście od nas lepsi okaże się 19 września. Jak narazie macie o 2 pkt więcej, a my jeden zaległy mecz do rozegrania. Już 12 września możemy mieć tyle samo pktów, więc nie podniecaj się tak zanadto nad tą waszą "lepszością".
Wszystko rozstrzygnie się już 19.

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#268 Postautor: Talib » 30 sierpnia 2004, o 10:46

hatebreed napisał:

"Dalej nie możesz się pogodzić z tym że jestesmy od was lepsi ..."

No pod jednym względem jesteście rzeczywiście duuużo lepsi ...

http://foto.zuzel.info/album127/DSCN1356

Takiego klienta to nie ma chyba na żadnym stadionie w Polsce. Zabierzcie go koniecznie 19.IX ze sobą.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#269 Postautor: Gelo » 30 sierpnia 2004, o 10:50

Talib pisze:hatebreed napisał:
"Dalej nie możesz się pogodzić z tym że jestesmy od was lepsi ..."
No pod jednym względem jesteście rzeczywiście duuużo lepsi ...
http://foto.zuzel.info/album127/DSCN1356
Takiego klienta to nie ma chyba na żadnym stadionie w Polsce. Zabierzcie go koniecznie 19.IX ze sobą.

buahahahaha - dobre. Typ był niesamowity - "ile było, no ile?" Ale został zgaszony przez nasz sektor.

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#270 Postautor: Maxx » 30 sierpnia 2004, o 11:31

Rzeszów, a dokładniej jego kibice są najlepsi to fakt.. w gierkach słownych

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#271 Postautor: Gelo » 30 sierpnia 2004, o 11:34

Maxx pisze:Rzeszów, a dokładniej jego kibice są najlepsi to fakt.. w gierkach słownych

... w obrażaniu i gdybaniu. Prawdziwi mistrzowie świata.

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#272 Postautor: Talib » 30 sierpnia 2004, o 11:49

Ten koleś ze zdjęcia jeszcze bardzo ładnie tańczył ...

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#274 Postautor: Talib » 30 sierpnia 2004, o 13:01

Mnie najbardziej cieszy fakt, że po niedzielnym remisie nawet nasza ewentualna porażka z Gdańskiem nie daje Rzeszowowi baraży, co prawda będzie trzeba wówczas wygrać z nimi 19.IX różnicą co najmniej 7 punktów. Meczu w Gorzowie nie widziałem, ale z tego co piszą naoczni świadkowie jestem dobrej myśli.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#275 Postautor: grzesieck » 30 sierpnia 2004, o 13:05

A mi sie dzisiaj snilo ze 19 wrzesnia wygramy 51:39 8) Lubie miec prorocze sny :twisted:
METHANOL ADVENTURE TEAM