Lublin czy Rzeszów ???
Rozmawiałem po meczu w Gorzowie z osobą z Gorzowa na temat baraży. Twierdził on, że Lublin powinien wygrać mecz z Rzeszowem u siebie i wejść do baraży. Kiedy wspomniałem o Kaczmarku, to usłyszałem, że i w Gorzowie ten pan też kombinował, przygotowywał tor pod Rzeszów, przez co opóźnił zawody o pół godziny (skąd my to znamy).
Jak widać nie tylko w Lublinie mówi się o kombinowaniu Rzeszowian.
istred pisze:Rozmawiałem po meczu w Gorzowie z osobą z Gorzowa na temat baraży. Twierdził on, że Lublin powinien wygrać mecz z Rzeszowem u siebie i wejść do baraży. Kiedy wspomniałem o Kaczmarku, to usłyszałem, że i w Gorzowie ten pan też kombinował, przygotowywał tor pod Rzeszów, przez co opóźnił zawody o pół godziny (skąd my to znamy).
Manna (z nieba) Polskie Gdybanie Rzeszów powinna przegrać w imię sportu. Ja jednak mam obawy przed tym meczem. Handel kwitnie aż miło.
"Kiedy wspomniałem o Kaczmarku, to usłyszałem, że i w Gorzowie ten pan też kombinował, przygotowywał tor pod Rzeszów, przez co opóźnił zawody o pół godziny (skąd my to znamy). Jak widać nie tylko w Lublinie mówi się o kombinowaniu Rzeszowian."
Oj tam, zaraz Ci ktoś z Rzeszowa poda link do jakiejś lokalnej gazety, w której Chomski zaklina się, że obecność Kaczmarka nie miała żadnego znaczenia, a w ogóle to dzięki niemu Gorzów pojechał dużo lepiej niż gdyby ten pan nie nakazał preparowania toru.
Oj tam, zaraz Ci ktoś z Rzeszowa poda link do jakiejś lokalnej gazety, w której Chomski zaklina się, że obecność Kaczmarka nie miała żadnego znaczenia, a w ogóle to dzięki niemu Gorzów pojechał dużo lepiej niż gdyby ten pan nie nakazał preparowania toru.
Praktycznie po kazdym wygranym przez Stal meczu w tym sezonie ( no moze oprucz meczow z Gnieznem
) znalazla sie osoba ktora pisala ze mecz byl przez nas kupiony, to juz zaczyna sie robic nudne. Juz chyba udowodnilismy w tym sezonie ze w pelnym skladzie jestesmy w stanie wygrac z prawie kazda druzyna z pierwszej ligi. Ale jak widac niektorzy nie moga sie z tym pogodzic i pojawiaja sie glupie spekulacje jakoby druzyna z Rzezowa kupowala mecze, zalosne.
Mam nadzieje ze 19 wrzesnia udowodnimy po raz drugi ze jestesmy w stanie wygrac w Lublinie.
Pozdro dla normalnych kibicow z Lublina.
Pozdro dla normalnych kibicow z Lublina.
Stal Rzeszów to jest potega,
Stal Rzeszów najlepsza jest,
Stal Rzeszów trzeba szanować,
Stal Rzeszów ZKS.
Stal Rzeszów najlepsza jest,
Stal Rzeszów trzeba szanować,
Stal Rzeszów ZKS.
istred pisze:Rozmawiałem po meczu w Gorzowie z osobą z Gorzowa na temat baraży. Twierdził on, że Lublin powinien wygrać mecz z Rzeszowem u siebie i wejść do baraży. Kiedy wspomniałem o Kaczmarku, to usłyszałem, że i w Gorzowie ten pan też kombinował, przygotowywał tor pod Rzeszów, przez co opóźnił zawody o pół godziny (skąd my to znamy).
opinia idzie w Polske tylko jeszcze sami Rzeszowianie nie wiedza co sie dzieje. W sumie nie ma co sie dziwic bo jest "wynik sportowy".
Sorka ze nie na temat ale nie moglem sie powstrzymac ...
http://www.manutd.pl/rz/15.JPG
Napis na murze
http://www.manutd.pl/rz/15.JPG
Napis na murze
Gawrzyk ma rację. Będą jaja w meczu z Rzeszowem jak nic. Będą szukać wszystkiego żeby tylko czepić się, że tor na nic, aby tylko "skonstruować" ich ulubiony betonik. Ale jak Kaczmarek pojawiłby się znowu w Lublinie to obawiałbym się o jego zdrowie...
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Moim skromnym zdaniem zoabczymy jak pojedziecie u siebie z gdanskiem i to bedzie wasz prawdziwy sprawdzian przed meczem z nami i moze juz wtedy sie wszystko wyjasni. Trener gdanska w wywiadzie po meczu ze stala zapowiedzial ze do lublina pojada w najsilniejszym skladzie.Nie bede cytowal "lokalnej gazetki" bo po co. Zycze wam powodzenia bo szykuje sie na dreszczowiec u was z szczesliwym dla rzeszowa happyend`em 
Maxx pisze:Gawrzyk ma rację. Będą jaja w meczu z Rzeszowem jak nic. Będą szukać wszystkiego żeby tylko czepić się, że tor na nic, aby tylko "skonstruować" ich ulubiony betonik. Ale jak Kaczmarek pojawiłby się znowu w Lublinie to obawiałbym się o jego zdrowie...
Jesli nie pojawi sie Kaczmarek we własnej zasranej osobie to na 100% pojawi się jakiś jego zaufany wysłannik...
Jestem pewien,ze już od dnia dzisiejszego niejaki ANDRZEJ HEAHNE ( członek ścisłego kierownictwa w naszej żużlowej centrali) obmyśla jak wprowadzić Rzeszów do baraży...Do czwórki wprowadził a teraz zrobi wszystko....dosłownie wszystko
Gelo pisze:Manna (z nieba) Polskie Gdybanie Rzeszów powinna przegrać w imię sportu. Ja jednak mam obawy przed tym meczem. Handel kwitnie aż miło.
Oczywiście potwierdzam w imię wyższych zasad i reguły, którą niedawno przyjąłem... Na każdą "inteligentną" wypowiedź tegoż forumowicza przystoi przytakiwać... bo komentarz jest zbyteczny...
Gawrzyk pisze:
wygrac=kupić ? ;]
Mam nadzieję, że tylko w Twoim mniemaniu można stawiać ten znak równości między tymi dwoma słowami... Inna sprawa, że człowiekowi pełniącemu funkcję jakby nie było publiczną takich rzeczy wypisywać nie przystoi... Mój dalszy komentarz jest zbyteczny...
A KTO WYGRA KONFRONTACJĘ NASZYCH DRUŻYN ZOBACZYMY 19 WRZEŚNIA...
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2004, o 15:57 przez weslake, łącznie zmieniany 1 raz.
"Jeśli masz mówić głupoty, lepiej nic nie mów"
weslake pisze:Gelo pisze:Manna (z nieba) Polskie Gdybanie Rzeszów powinna przegrać w imię sportu. Ja jednak mam obawy przed tym meczem. Handel kwitnie aż miło.
Oczywiście potwierdzam w imię wyższych zasad i reguły, którą niedawno przyjąłem... Na każdą "inteligentną" wypowiedź tegoż forumowicza przystoi przytakiwać... bo komentarz jest zbyteczny...
Żałosny jesteś koleś. może w twoim pustym łbie jest to smieszne, to proponuje faszeruj sobie takimi żartami swoich współmieszkańców. Skoro móżdżek nie pozwala ci na rzeczową dyskusję to spadaj stąd.
Gelo pisze:weslake pisze:Gelo pisze:Manna (z nieba) Polskie Gdybanie Rzeszów powinna przegrać w imię sportu. Ja jednak mam obawy przed tym meczem. Handel kwitnie aż miło.
Żałosny jesteś koleś. może w twoim pustym łbie jest to smieszne, to proponuje faszeruj sobie takimi żartami swoich współmieszkańców. Skoro móżdżek nie pozwala ci na rzeczową dyskusję to spadaj stąd.
JAK WYŻEJ, KOMENTARZ JEST ZBYTECZNY...
weslake pisze:Gawrzyk pisze:
wygrac=kupić ? ;]
Mam nadzieję, że tylko w Twoim mniemaniu można stawiać ten znak równości między tymi dwoma słowami... Inna sprawa, że człowiekowi pełniącemu funkcję jakby nie było publiczną takich rzeczy wypisywać nie przystoi... Mój dalszy komentarz jest zbyteczny...
a moze jest pewny tego co mówi ?? i tylko Ty razem z bracia rzeszowska jestes w błędzie ??
Gawrzyk pisze:beda jaja w tym meczu. czuje to w kosciach ;]
Gawrzyk, a ile bierzesz ? Bo ja całą wytłoczkę.
Maxx pisze:Gawrzyk ma rację. Będą jaja w meczu z Rzeszowem jak nic. Będą szukać wszystkiego żeby tylko czepić się, że tor na nic, aby tylko "skonstruować" ich ulubiony betonik. Ale jak Kaczmarek pojawiłby się znowu w Lublinie to obawiałbym się o jego zdrowie...
Maxx, harry pisał juz cos o jego zdrowiu - Kaczmarek już najwyraźniej ma z nim spore problemy. A jeżeli chodzi o nawierzchnię - byle tylko nie kusili Rysia toromistrza.
Shack pisze:weslake pisze:Gawrzyk pisze:
wygrac=kupić ? ;]
a moze jest pewny tego co mówi ?? i tylko Ty razem z bracia rzeszowska jestes w błędzie ??
Nawet jeśli jest pewien tego co mówi to wcale nie świadzczy, ze mówi prawdę!!!!
Kiedyś ludzie wyrażali pewne sądy o kształcie naszej planety, wierzyli, że jest płaska i byli tego w 100% pewni nawet spłonęło się na stosie nie jednemu, kto ośmielał się podważać ową "prawdę"...
Podobnie jest i teraz, mamy tutaj do czynienia z dorabianiem ideologii do z góry założonego celu... Porażkę sportową tłumaczy się pozasportowymi układami itp... To wszystko wydaje mi się takie śmieszne i dziecinne... "Ktoś gdzieś powiedział, że ktoś gdzieś z kimś coś załatwił itp...." Pewne rzeczy owszem były załatwiane, np. Kaczmarek na mecz z wami ale KAŻDY ZORIENTOWANY KIBIC W POLSCE wie jakie cuda wyprawia Kaczmarek i że jest to "szara eminencja" w światku żużlowym, człowiek nietykalny, uważany za delikatnie mówiąc "lekko postrzelonego" i już nie chodzi tutaj o pobijanie rekordu na najkrótsze zawody ligowe czy o słynne testy sprawdzające dla sędziów... Stal załatwiła sobie go jako obserwatora ponieważ KAŻDY ZORIENTOWANY KIBIC W POLSCE wie, że jest on pasjonatem torów gładkich jak stół!!!!!!! A jak pamiętacie wielu z kibiców lubelskich pisało, że "na naszym dziurawym i mocno przyczepnym torze" - o ile mi wiadomo tor dziurawy nie jest torem nadającym się do jazdy... Nota bene pisałem już o tym na tym forum i to jeszcze przed lipcowym meczem w Lublinie ale mój post jakimś dziwnym trafem zniknął.... I tu kieruję pytanie do adminów co się z nim stało?
Po co się swadzić, wzajemnie oskarżać nie posiadając dowodów... Co się stało z normalnymi ludźmi, z których teraz żółć wypływa... Jak pamiętam to człowiek, któremu teraz permanentnie przytakuję kiedyś prowadził dyskusję na odpowiednim poziomie a teraz...
Na szczęście posiadanie pewności jeszcze nie gwarantuje posiadania racji w sporze!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam kibiców z Lublina i skończmy te głupie waśnie!
JESZCZE RAZ POWTARZAM, KTO WYGRA KONFRONTACJĘ NASZYCH DRUŻYN OKAŻE SIĘ 19 WRZEŚNIA!!!!
NIECH WYGRA LEPSZY!
kaczmarek przyjechal do lublina zrobic tor pod rzeszow. teraz sie slyszy, ze w gorzowie bylo podobnie, a rzeszowiaki ciagle udaja ze tego nie widza? czy to jest normalne? i wez sie weslake nie filozuj tu o dorabianiu teorii. co, moze w lublinie nam sie przewidzialo i tak naprawde nie bylo zadnego kaczmarka a mecz zaczal sie bez polgodzinnego opoznienia spowodowanego ubijaniem toru?
a czy normalne jest, ze snow bedzie sedziowala fyda? nic nie wydaje sie weslake'owi 'dziwne'? jeszcze tylko tego brakuje, aby rzeszow sobie walec do lublina przywiozl...
a czy normalne jest, ze snow bedzie sedziowala fyda? nic nie wydaje sie weslake'owi 'dziwne'? jeszcze tylko tego brakuje, aby rzeszow sobie walec do lublina przywiozl...
Już raz zadałem to pytanie na tym forum, ale nikt nie raczył mi odpowiedzieć, zadam je jeszcze raz i za chwile zrobie to również na forum Rzeszowa. Bardzo mnie ciekawi co na ten temat maja do powiedzenia kibice Stali.
Mam pytanie do Rzeszowian. Czy uważacie że to jest w porządku,że 19.09. mecz ma sędziować pan fyda?? Czy nie uważacie że to także w Waszym interesie jest aby ten mecz miał jaknajmniej podtekstów i taka sutuacja nie powinna mieć miejsca?? Przecież jeśli wygracie u nas nawet uczciwie to przez to że sędzią będzie ten pan zostaniecie i tak uznani za największych oszustów żużlowej Polski, bo tego w takich wypadkach nie da się uniknąć. Czy chcecie aby Wasz klub był tak kojarzony?? Czy naprawde nie wolicie wygrać tego spotkania tak, żeby nikt nie miał najmniejszych wątpliwości że wszystko odbyło sie fair?? Zastanówcie się nad tym czy przypadkiem Wasi działacze nie robią krzywdy Waszemu klubowi, który przez takie sytuacje może mieć skaze na honorze już na zawsze. A takie zachowanie to jest o wiele większa hańba niż jazda w II lidze czy nawet rozwiązanie klubu. Ciekaw jestem jaki stosunek do tego mają kibice Stali.
Mam pytanie do Rzeszowian. Czy uważacie że to jest w porządku,że 19.09. mecz ma sędziować pan fyda?? Czy nie uważacie że to także w Waszym interesie jest aby ten mecz miał jaknajmniej podtekstów i taka sutuacja nie powinna mieć miejsca?? Przecież jeśli wygracie u nas nawet uczciwie to przez to że sędzią będzie ten pan zostaniecie i tak uznani za największych oszustów żużlowej Polski, bo tego w takich wypadkach nie da się uniknąć. Czy chcecie aby Wasz klub był tak kojarzony?? Czy naprawde nie wolicie wygrać tego spotkania tak, żeby nikt nie miał najmniejszych wątpliwości że wszystko odbyło sie fair?? Zastanówcie się nad tym czy przypadkiem Wasi działacze nie robią krzywdy Waszemu klubowi, który przez takie sytuacje może mieć skaze na honorze już na zawsze. A takie zachowanie to jest o wiele większa hańba niż jazda w II lidze czy nawet rozwiązanie klubu. Ciekaw jestem jaki stosunek do tego mają kibice Stali.
Geest pisze:kaczmarek przyjechal do lublina zrobic tor pod rzeszow. teraz sie slyszy, ze w gorzowie bylo podobnie, a rzeszowiaki ciagle udaja ze tego nie widza? czy to jest normalne? i wez sie weslake nie filozuj tu o dorabianiu teorii. co, moze w lublinie nam sie przewidzialo i tak naprawde nie bylo zadnego kaczmarka a mecz zaczal sie bez polgodzinnego opoznienia spowodowanego ubijaniem toru?
No cóż jakoś męczy mnie dyskusja na tym poziomie ale po pierwsze, przeczytaj sobie dokładnie co napisałem wcześniej a później zastanów się czy słusznie zarzuciłeś mi, że zaprzeczałem obecności Kaczmarka na meczu. Starałem się tam wyraźnie zaznaczyć, że Kaczmarek był sprowadzony na ten mecz bo zrobiło się głośno na temat specjalnego "przygotowania" toru, więc Stal chciała mieć pewność, że tor będzie regulaminowo przygotowany, czytaj równy i bez dziur!!!!! Chodzilo tutaj także o to, że w składzie Stali było dwóch rekonwalescentów!
Zaręczam Ci, że w tym spotkaniu będzie podobnie, tzn. na pewno pojawi się obserwator (pewnie już nie Kaczmarek), który będzie dbał o to aby tor był regulaminowo przygotowany! Czyli bez "dziur" i bez "brony"!
I założę się, że tym razem Jasiek Stachyra nie podejdzie przed meczem do Tomka Rempały i nie powie mu: "Ty sobie dzisiaj na tym torze nie pojeździsz"... To tak na marginesie...
Pozdrawiam kibiców z Lublina...
NIECH WYGRA LEPSZY.... BO TOR JEST DLA WSZYSTKICH TAKI SAM!!!!!!!!
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2004, o 16:58 przez weslake, łącznie zmieniany 1 raz.
Dobrze, że w składzie jest Seba. Jakby co to przywali komu trzeba i będzie spokój
A tak serio, to w pełni uzasadnione są obawy o sportową stronę meczu 19 września. Mając w pamięci niedawne numery kierownictwa rzeszowskiej drużyny można być niemal na 100% pewnym, że rzeszowscy włodarze-handlarze szykują jakąś niespodziankę...
Mam jednak nadzieję, że nasza niespodzianka będzie lepsza a już na pewno całkowicie zaskakująca dla zwolenników "zielonego stolika"...
Pozdrawiam
A tak serio, to w pełni uzasadnione są obawy o sportową stronę meczu 19 września. Mając w pamięci niedawne numery kierownictwa rzeszowskiej drużyny można być niemal na 100% pewnym, że rzeszowscy włodarze-handlarze szykują jakąś niespodziankę...
Mam jednak nadzieję, że nasza niespodzianka będzie lepsza a już na pewno całkowicie zaskakująca dla zwolenników "zielonego stolika"...
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
Starałem się tam wyraźnie zaznaczyć, że Kaczmarek był sprowadzony na ten mecz bo zrobiło się głośno na temat specjalnego "przygotowania" toru
Co to znaczy specjlalne przygotowanie? Bo jak na razie to obowiązywała tylko jedna definicja - rzeszowska
więc Stal chciała mieć pewność, że tor będzie regulaminowo przygotowany
To stal jest świętą krową że jako jedyni w Polsce muszą mieć pewność na jakim torze będą jezdzić na wyjezdzie?
czytaj równy i bez dziur!!!!!
Czytaj - rzeszowski.
Chodzilo tutaj także o to, że w składzie Stali było dwóch rekonwalescentów!
A kogo to obchodzi?
Zaręczam Ci, że w tym spotkaniu będzie podobnie, tzn. na pewno pojawi się obserwator (pewnie już nie Kaczmarek)
No właśnie drużyna która jest w gazie
który będzie dbał o to aby tor był regulaminowo przygotowany! Czyli bez "dziur" i bez "brony"!
A od kiedy tor zbronowany jest nieregulaminowy? A dziury są wszędzie.
NIECH WYGRA LEPSZY.... BO TOR JEST DLA WSZYSTKICH TAKI SAM!!!!!!!!
buahahahaha - taki sam dla wszystkich !!!!- i Ty rzeszowiaczek to piszesz? powiedz to hehhnemu czy jak mu tam, że tor jest dla wszytskich taki sam. Ale jaja.
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2004, o 17:15 przez Gelo, łącznie zmieniany 2 razy.
mikas pisze:Już raz zadałem to pytanie na tym forum, ale nikt nie raczył mi odpowiedzieć, zadam je jeszcze raz i za chwile zrobie to również na forum Rzeszowa. Bardzo mnie ciekawi co na ten temat maja do powiedzenia kibice Stali.
I znowu te insynuacje...
No cóż, poza kibicami z Lublina większość moich znajomych z innych ośrodków gratuluje mi postawy ale nie działaczy tylko zawodników...
Takie insynuacje odnośnie postawy naszego klubu spotyka się najczęściej z ust obywateli Lublina i bardzo nad tym ubolewam bo mam tam sporo znajomych, którzy na szczęście trochę poważniej patrzą na pewne sprawy... Nie chcę tutaj nikogo oczerniać ale wygląda mi to na projekcje...
Tak na marginesie to pewnie i nam zależałoby aby tego meczu nie sędziował pan Fyda bo juz niejednokrotnie ten arbiter skrzywdził rzeszowskich zawodników (np. mecz z Rybnikiem, gdzie wykluczył T.Rempałę za to, że prowadząc bieg wjechał w niego zawodnik rybnicki i jeszce było kilka innych dość kontrowersyjnych zachowań arbitra).
weslake pisze:NIECH WYGRA LEPSZY.... BO TOR JEST DLA WSZYSTKICH TAKI SAM!!!!!!!!
Hehe a przed zabiegami Kaczmarka to nie był taki sam dla wszystkich?? Też był idąc Twoim tokiem myślenia. Tylko że po tych zabiegach stał się nagle taki sam dla wszystkich z tą różnicą że był beton jak u Was w Rzeszowie.
Gelo pisze:Starałem się tam wyraźnie zaznaczyć, że Kaczmarek był sprowadzony na ten mecz bo zrobiło się głośno na temat specjalnego "przygotowania" toru
Co to znaczy specjlalne przygotowanie? Bo jak na razie to obowiązywała tylko jedna definicja - rzeszowskawięc Stal chciała mieć pewność, że tor będzie regulaminowo przygotowany
To stal jest świętą krową że jako jedyni w Polsce muszą mieć pewność na jakim torze będą jezdzić na wyjezdzie?czytaj równy i bez dziur!!!!!
Czytaj - rzeszowski.Chodzilo tutaj także o to, że w składzie Stali było dwóch rekonwalescentów!
A kogo to obchodzi?Zaręczam Ci, że w tym spotkaniu będzie podobnie, tzn. na pewno pojawi się obserwator (pewnie już nie Kaczmarek)
No właśnie drużyna która jest w gaziepodpiera się odatkowymi argumentami. To jak to jest - jesteście w gazie, na fali czy nie? Słabego Lublina się boicie?
który będzie dbał o to aby tor był regulaminowo przygotowany! Czyli bez "dziur" i bez "brony"!
A od kiedy tor zbronowany jest nieregulaminowy? A dziury są wszędzie.NIECH WYGRA LEPSZY.... BO TOR JEST DLA WSZYSTKICH TAKI SAM!!!!!!!!
buahahahaha - taki sam dla wszystkich !!!!- i Ty rzeszowiaczek to piszesz? powiedz to hehhnemu czy jak mu tam, że tor jest dla wszytskich taki sam. Ale jaja.
OCZYWIÅšCIE POTWIERDZAM I PRZYTAKUJĘ W MYÅšL WCZEÅšNIEJSZYCH USTALEŃ!!!!!!!!! NADAL PRZYJMUJĘ POSTAWĘ BIERNEGO SÅUCHACZA(MIAÅEM NADZIEJĘ, ZE STAN TEGOÅ» CZÅOWIEKA SIĘ POPRAWI... ALE PRÓŻNE NADZIEJE DAREMNY TRUD...)