Wiktor Lampart
-
SpeedwayGMtwitter
- Junior
- Kontakt:
Re: Wiktor Lampart
O ile nic nie przeoczyłem to zapowiada się sporo startów przed niedzielnym meczem :)
środa: 1/2 IMP w Krośnie g.17
czwartek:dwie rundy DMPJ w Rzeszowie g.11 i g.17
sobota: elm.IMŚJ w Daugavpils g.15:15
Niedziela: Lublin-Gorzów g.16:30
środa: 1/2 IMP w Krośnie g.17
czwartek:dwie rundy DMPJ w Rzeszowie g.11 i g.17
sobota: elm.IMŚJ w Daugavpils g.15:15
Niedziela: Lublin-Gorzów g.16:30
Lasna wycieczka przed meczem. Dauga Lublin..
-
SpeedwayGMtwitter
- Junior
- Kontakt:
Jutro zobaczymy Wiktora w akcji :)
https://twitter.com/KonradCinkowski/sta ... 7742672898
Jakby komu było za mało speedwaya, to jutro o 14 (czasu PL) runda el. IMŚJ z Daugavpils z transmisją internetową ;)
https://twitter.com/KonradCinkowski/sta ... 7742672898
Patrząc na listę startową, to poza Gustsem i może Sorensenem, to Wiktor nie ma za bardzo z kim tam przegrać. Reszta to poziom 2 ligi.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Brawo Wiktor temat pięciokrotnie wyjaśniony na pierwszym łuku. Teraz do domu i to samo w meczu jutro ;)
Jak mam na imię?!!!
Pytałes o imię. Imienia nie pomyliłem, pomyliłem nazwisko, jeszcze raz przepraszam.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Wiktor zostaje na dwa lata
^^^Nie wiem w ilu tematach chcesz to jeszcze napisać ale i tak się spóźniłeś-było o tym zaraz po ich wypowiedzi i to nie w jednym miejscu ;)
Choć informacja super oczywiście :)
Choć informacja super oczywiście :)
To raczej nabijanie postow.....
w wątkach bieżącego meczu może umknąć w emocjach to dopisałem do wątku Wiktora i Mateusza to chyba logiczne ale jeśli to wam aż to przeszkadza to usunę .
Wiktor zdobył brąz IMŚJ. Brawo. Za rok po złoto.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Gratulacje!
Jestesmy juz dosc rozpieszczani tymi medalami i kolejny na nikim nie zrobil wrażenia :) Oby to sie nie zmienilo za rok i w koncu pogonil kilka razy tego Miskowiaka ;)
Jestesmy juz dosc rozpieszczani tymi medalami i kolejny na nikim nie zrobil wrażenia :) Oby to sie nie zmienilo za rok i w koncu pogonil kilka razy tego Miskowiaka ;)
Wiktor jeździł bez możliwości zaciśnięcia pięści. Grubo.
https://youtu.be/rQRHCb3NwuE
https://youtu.be/rQRHCb3NwuE
-
CKM1946
- Zawodowiec
To że zawodnicy chcą jeździć z różnymi kontuzjami to rozumiem ale jaki normalny lekarz wydał zgode na start kiedy zawodnik ma ręke w takim stanie ? to już pod paragraf podchodzi
Oczywiście to problem całej dyscypliny. Wiadomo jest mało meczy , ogromna presja na wynik ale gdzieś te granice muszą być.
Oczywiście to problem całej dyscypliny. Wiadomo jest mało meczy , ogromna presja na wynik ale gdzieś te granice muszą być.
Tyle że upadek był na koniec sezonu. I cała zima była na przygotowanie łapy na sezon... może dlatego?
powiedział że jeździł tak cały rok, więc to raczej kontuzja z meczu z Falubazem 2020
No tak i tym meczem zakończyliśmy sezon ligowy. Czy nie?
no tak, ale w jaki sposób tłumaczy to, że przez rok jeździł w niesprawną ręką? Jeśli przed zabiegiem nie był w stanie jej zacisnąć to przez poprzednie miesiące raczej nie było lepiej
To jak w następnym sezonie zaciśnie - to matko bosko
never ride faster than your angel can fly
Zaciśnie rękę to Młody Misiek nie załapie się na szprycę :D
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Nie wiem czy nie chciało się Wam do oglądać do końca, ale Wiktor pod koniec tłumaczy, że w jeździe na żużlu brak 100% zaciśnięcia dłoni nie przeszkadzał mu w ogóle
Prawda. Ale prawdą też jest, że chłopczyna jest kolejną ofiarą tego sportu i już w wieku 19 lat nabawił się kalectwa. Wiadomo, że z takimi wadami można normalnie żyć, ale manualnie już tą dłoń jest ograniczona i w pełni sprawna już raczej nie będzie.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Raf pisze:Nie wiem czy nie chciało się Wam do oglądać do końca, ale Wiktor pod koniec tłumaczy, że w jeździe na żużlu brak 100% zaciśnięcia dłoni nie przeszkadzał mu w ogóle
Why so serious? ;)
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Raf pisze:Nie wiem czy nie chciało się Wam do oglądać do końca, ale Wiktor pod koniec tłumaczy, że w jeździe na żużlu brak 100% zaciśnięcia dłoni nie przeszkadzał mu w ogóle
A co miał powiedzieć? :) Z pewnością brak pełnej sprawności dłoni w profesjonalnym ściganiu się na motocyklu nie pomaga.