Komu "dzikie karty" na Bydgoszcz?
- jas
- Senior
- Kontakt:
Jak dla mnie bez powinien jechać bez wątpliwości pojechać:
- Grzesiu Walasek - za wspaniały sezon, za IMP i za to że jak dostał "dziką kartę to jej nie zmarnował".
Z druga karta śą problemy. Ja mam 2 kandydatów:
- Tomek Chrzanowski - powinien dostać szanse zobaczenia wszystkiego "od środka" aby w przyszłym roku móc już od pierwszego konkursu startowac na pełnych obrotach
lub
- ktoś z tarnowskich juniorów, ale raczej Janek Kołodziej, za MIMP, za prawdopodobne DMP, za występ w DPŚ. Jest młody i to jest inwestycja chociaż takie wystepy polskiej młodzieży nie zawsze były dobre.
Słyszałem jeszcze o kandydaturach Michała Robackiego i Roberta Kościechy, ale te są dla mnie totalnie chybione.
- Grzesiu Walasek - za wspaniały sezon, za IMP i za to że jak dostał "dziką kartę to jej nie zmarnował".
Z druga karta śą problemy. Ja mam 2 kandydatów:
- Tomek Chrzanowski - powinien dostać szanse zobaczenia wszystkiego "od środka" aby w przyszłym roku móc już od pierwszego konkursu startowac na pełnych obrotach
lub
- ktoś z tarnowskich juniorów, ale raczej Janek Kołodziej, za MIMP, za prawdopodobne DMP, za występ w DPŚ. Jest młody i to jest inwestycja chociaż takie wystepy polskiej młodzieży nie zawsze były dobre.
Słyszałem jeszcze o kandydaturach Michała Robackiego i Roberta Kościechy, ale te są dla mnie totalnie chybione.
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!
A ja mysle ze Dzikusa powinien dostac Tomek Chrzanowski(pewniak?)- za awans do przyszlorocznego GP i Marcin Rempala / Janusz Kolodziej - w nagrode za b. dobre występy w DPS.
Co do Walaska to ... hmm Powinien dostac za IMP czy powinien nie dostac za slaba postawe w DMS?
A tak wogole to dzika karte powinien dostac Romek Jankowski za to co ostatnio pokazal na torze
Co do Walaska to ... hmm Powinien dostac za IMP czy powinien nie dostac za slaba postawe w DMS?
A tak wogole to dzika karte powinien dostac Romek Jankowski za to co ostatnio pokazal na torze
ozzyman pisze:Na zakonczenie kariery to swoją szanse w Grand Prix powinien dostać Jurek Mordel.Koniec i basta
Ale Jurek przecież nie kończy kariery...
pozdrawia:
Rafał Borowski
PS. tyle, że w jego przypadku, w imprezie tej rangi, nie wyrobią na
(m)etanol dla Jurka
Kandydatów jest kilku: Kołodziej za DPŚ, M.Rempała za ogólnie cały sezon, Walasek za całokształt i IMP, no i Chrzanowski żeby zobaczył jak to wszystko wygląda. Trudno będziwe wybrać ale chyba pojadą Chrzanowski i Walasek
I czarny pas karate od razu
:D:D:D
I czarny pas karate od razu
-
wojtek 601
Trzeba byc naprawde slepym, by nie zauwazyc, ze z K.Kasprzaka nic ponad solidnego ligowca nigdy nie wyrosnie. Jezdzi strasznie pasywnie, jest typem startowca w krystalicznie czystej postaci, a tacy zawodnicy nie majÄ… wlasciwie szansy zaistniec w SGP. Zawsze imponuje sprzetem, nigdy walecznosciÄ…. Dlatego szkoda na niego "dzikusa". Walasek bardziej zasluguje, Marcin Rempala rowniez.