Krzysztof Buczkowski
Re: Krzysztof Buczkowski
My jako kibice lubelscy chcielibyśmy być mocarni na każdej płaszczyźnie. A tak być nie może. Buczek jedzie kiepsko - nie ma wątpliwości. Ale czy to o to chodzi żeby go wymienić jeden do jeden na Zmarzlika? Przecież on jedzie lepiej niż uwielbiany przez wielu Miesiąc, o Jamrogu nawet nie wspominam. Pewnie, że jest do odstrzału po tym sezonie. Ale, że jakoś totalnie zawala to bym nie powiedział.
Jedzie na poziomie Miesiąca 2020, znacznie gorzej niż Lelek 2019 i gorzej niż Jamrog
Od Miesiąca 2021, zaczynajacego sezon w połowie też jest gorszy. Dziękuję za uwagę :)
Od Miesiąca 2021, zaczynajacego sezon w połowie też jest gorszy. Dziękuję za uwagę :)
Serio? W bezpośrednich wyścigach też? Ile punktów natrzepał Łełek w meczu z mistrzem Polski Unią Leszno? Licytujemy się dalej?
Ostatnio zmieniony 3 lipca 2021, o 00:09 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie analizowalem bezpośrednich wyścigów tylko średnie. One wynikają z ok 40-60 wyścigów, a nie 3. Zresztą nie wiem czy Buczek jest/byl z nimi na plusie, nawet jeśli to całościowo więcej drużynie nie daje
Nie chce mi się licytowac, ja podaje Ci średnią z całych sezonów, jeśli chcesz mi coś udowadniać pojedynczym meczem to Twoja sprawa. Nie będę grzebał kto zdobył więcej ze Stala, kto w Wlokniarzem, a kto z Apatorem. Wskazalem Ci kto był/jest lepszy calosciowo
Więc właśnie mówię. Miesiąc został wyjaśniony. Jasne - Buczek jechał u siebie. Ale w Lublinie też bardziej widzę Buczka niż Łełka chociaż ten zna tor jak nikt. Buczek to po prostu lepszy zawodnik. Czy do utrzymania w składzie? Nie. Łełek 1 liga, Buczek 1 liga.
Ale czym został wyjaśniony, jednym biegiem w Grudziądzu? To Miesiąc w takim razie wyjaśniał tutaj Zmarzlika. Nikt z tego nie wyciąga przesadnych wniosków, bo całościowe liczby mówią same za siebie.
Buczek jest członkiem kadry narodowej sprzed dwóch lat. Miesiąc się nigdy nawet o to nie otarł. Miesiąc nie ma OBECNIE miejsca w składzie w drużynie, która jest do spadku. To nie ta półka zawodników. A że Buczek jest na wylocie z Motoru? Jasne, że tak. Mnie wkurza na przykład to, że zamiast trenować - dwa dni przed meczem dogląda córki na surfingu nad morzem. Jego jazda nie powala na kolana żeby zachowywać się nieprofesjonalnie.
Tragiczny gość nie ma się nad czym rozwodzić i odbudowa zawodnika pieprzenie. No łamie się Buczas 2 razy na łuku to jest już nawyk. Nie ma dla niego miejsca w elipie. Udzielił wywiadu, że chciałby zostać na dłużej w Lublinie? Mam nadzieję, że Kępa aż takim romantykiem nie jest
Gelo pisze:Buczek jest członkiem kadry narodowej sprzed dwóch lat. Miesiąc się nigdy nawet o to nie otarł. Miesiąc nie ma OBECNIE miejsca w składzie w drużynie, która jest do spadku. To nie ta półka zawodników. A że Buczek jest na wylocie z Motoru? Jasne, że tak. Mnie wkurza na przykład to, że zamiast trenować - dwa dni przed meczem dogląda córki na surfingu nad morzem. Jego jazda nie powala na kolana żeby zachowywać się nieprofesjonalnie.
Surfing? idealnie do Wybrzeza :)
Buczek sprzed kontuzji, a teraz to inny zawodnik. Członkiem kadry narodowej był nie 2 lata, tylko rok temu, zupełnie jak Jamrog. Po rozszerzeniu kadry tegorocznej, Kuba się w niej znalazł, więc chyba wyjaśnił KB?
Nie żyjmy wspomnieniami i jakimś DPS sprzed 10 lat, tylko terazniejszoscia. Tak jak Hampel nie przypomina medalisty IMS, tak Buczkowski w sezonie 2020 był najgorszym sklasyfikowanym seniorem, a teraz jest przedostatnim (przed Kasprzakiem). Nawet niesklasyfikiwany Miesiąc ma lepsza średnią, mimo porażki w jedynym bezpośrednim biegu
Nie żyjmy wspomnieniami i jakimś DPS sprzed 10 lat, tylko terazniejszoscia. Tak jak Hampel nie przypomina medalisty IMS, tak Buczkowski w sezonie 2020 był najgorszym sklasyfikowanym seniorem, a teraz jest przedostatnim (przed Kasprzakiem). Nawet niesklasyfikiwany Miesiąc ma lepsza średnią, mimo porażki w jedynym bezpośrednim biegu
Woźniak wydaje się gościem optymalnie skrojonym na nasze potrzeby, jeśli schodzi poniżej określonego poziomu to jedynie w poszczególnych fragmentach sezonu, a będąc w formie potrafi przechylić szale w decydujących biegach.
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
papi pisze:Buczek sprzed kontuzji, a teraz to inny zawodnik.
Dlatego mam wrażenie, że teraz w decydujących momentach biegów, gdy można kogoś minąć albo obronić się przed atakiem, przymyka gaz. To jest nawyk, który nie przystoi w Ekstralidze, a nawet w I lidze. Podobnie ma Hampel. Dwóch takich zawodników na play off to gwarancja 4 miejsca.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Tyle, że Hampel ciągle ma moment startowy i (choć ostatnie 2 mecze temu przecza) potrafi się inteligentnie bronić. I dlatego wozi w miarę przyzwoite punkty (ogółem, nie jak na jego osiągnięcia), które mogą być w ostatecznym rozrachunku kluczowe. KB wozi głównie juniorów i U24
Hampel nie ma prędkości na trasie. Jezeli nic nie zrobi i jak nie będzie jednej ścieżki jak we Wrocku to będzie wyprzedzany bez kontaktu.
Gelo pisze:Hampel nie ma prędkości na trasie. Jezeli nic nie zrobi i jak nie będzie jednej ścieżki jak we Wrocku to będzie wyprzedzany bez kontaktu.
Tak, ale nie zawsze. Zdążają mu się biegi gdy jest szybki, np. ten gdy wygrał ze Zmarzlikiem. Wprawdzie jechał z przodu i pomógł mu Kubera, ale jednak bardzo szybkiego mistrza świata pokonał.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Coś czuję, że Buczek po takich występach jak wczoraj wyląduje w 1ligowej drużynie, której jest wychowankiem...
Wysłane z mojego SM-G981B przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G981B przy użyciu Tapatalka
truskawa pisze:Woźniak wydaje się gościem optymalnie skrojonym na nasze potrzeby, jeśli schodzi poniżej określonego poziomu to jedynie w poszczególnych fragmentach sezonu, a będąc w formie potrafi przechylić szale w decydujących biegach.
Przez pare lat wydawalo mi sie ze Wozniak pasuje nam jak ulal. Super chlopak, inteligentny i dobry startowiec. Ale przez ostatnie 2 lata mi przeszlo. Jakos nie ogarnia Z5 i nie robi tu szalu, choc szkoda. Tak jak Emil, sam powtarza ze lubi ten tor, lecz kazdy z nim kontakt temu przeczy.
Kto u nas by robil dobre punkty? Zalezy kto spadnie. W kolejnosci nieprzypadkowej: Dudek, Przedpelski, Prz. Pawlicki
Ale może warto rozważyć kogoś komu tu nie idzie? Nie każdy jest Buczkowskim po kontuzji, który nawet jakby trenował tutaj 3 tygodnie bez przerwy, to skutek dalej byłby opłakany. Emil to czołówka światowa, Woźniak dobry startowiec. Nie wierze, że przy solidnym treningu dalej bladziliby na torze, który stałby się ich domowym
Szukanie zawodnika pod lubelski tor jest w obecnej sytuacji bardzo nierozsądne. My teraz potrzebujemy zawodników, którzy jeżdżą na torach wyjazdowych, bo z tym mamy problem. U siebie wygrywamy wszystko co się da, bo mamy zawodników jak Wiktor, Jaro czy Domin, którzy mają u siebie 2 razy wyższą średnią, niż na wyjazdach. W obecnej sytuacji 100 razy wolę zawodnika, który zrobi wszędzie średnią 1,6, niż zawodnika, który na 2,0 u siebie i 1,0 na wyjazdach.
-
BobTheMonter77
Raf pisze:Szukanie zawodnika pod lubelski tor jest w obecnej sytuacji bardzo nierozsądne. My teraz potrzebujemy zawodników, którzy jeżdżą na torach wyjazdowych, bo z tym mamy problem. U siebie wygrywamy wszystko co się da, bo mamy zawodników jak Wiktor, Jaro czy Domin, którzy mają u siebie 2 razy wyższą średnią, niż na wyjazdach. W obecnej sytuacji 100 razy wolę zawodnika, który zrobi wszędzie średnią 1,6, niż zawodnika, który na 2,0 u siebie i 1,0 na wyjazdach.
Dokładnie, lepiej mieć 2x 46:44 do przodu niż 50:40 u siebie i 39:51 na wyjeździe
Kyrie, oczy krwawią
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Dla tej akcji warto było budować Krzycha przez 12 kolejek
COŚ PEDZIAŁ?!?!? BUCZKOSKI?!?!
Serio, w przyszłym roku to już tylko 1 liga.
Serio, w przyszłym roku to już tylko 1 liga.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Dajcie mu spokój i tak go potrzebujemy na walkę o medal. On sam wie że jest lipa.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!