qpa pisze:Albo jako U24 albo jako 8 za kewlar.
zobacz ile Lambert ma lat...
EDIT: Faktycznie on jest 98 rocznik, a myślałem że rok starszy.
qpa pisze:Albo jako U24 albo jako 8 za kewlar.
Retrospeedway pisze:ale w jego wieku nie da się mu nic przetłumaczyć.Upartość starszych ludzi jest nie do przejścia.
Retrospeedway pisze:Trener Bajerski jest po prostu słaby.Po co wystawiać Lamberta pod 16 skoro on jedzie tylko z rezerwy zwykłej za Chlupaca?
Wyobraźcie sobie sytuacje że Lambert z pod 16 robi 3,3,3,3 i nie może pojechać w decydującym 15 wyścigu tylko muszą jechać zawodnicy z punktami 8.Gdyby Lambert pojechał normalnie z pod nr 13 to pojechałby w 15 biegu i nie byłoby tego zwycięstwa.Podziękujmy Bajerskiemu że przegrał mecz Toruniowi.
Nasz Jacek też jest słaby taktycznie,ale w jego wieku nie da się mu nic przetłumaczyć.Upartość starszych ludzi jest nie do przejścia.
papi pisze:Nsport cały wczorajszy maraton żużlowy dzisiaj powtarza (w tym w czasie meczu z GKM...), jak masz dekoder z nagrywarką to można na spokojnie obejrzeć
Hayden pisze:Retrospeedway pisze:ale w jego wieku nie da się mu nic przetłumaczyć.Upartość starszych ludzi jest nie do przejścia.
W końcu odrobina autorefleksji, brawo!
tezetomaniak pisze:Moim zdaniem po tym meczu powinna nastąpić refleksja, a nie jakaś euforia. Wymęczone zwycięstwo na drużynie ze składem na środek 1 ligi. Bardzo jestem ciekawy jak to będzie wyglądało w PO, gdzie następuje pewnego rodzaju reset, ale z taką jazdą jak wczoraj daleko nie ujadą.
papi pisze:do nierozumianego geniuszu naszego sztabu niestety mogliśmy już przywyknąć. Mnie tylko zastanawia czy Kępa tego nie widzi, bo nie chce, czy sam nie ma zmysłu taktycznego żeby takie debilizmy wychwytywać...
kibicLBN pisze:Nie twórz nowej rzeczywistości. Skład Torunia w 1 lidze był słabszy i zdmuchnął ja z powierzchni ziemi. Litości. Ale ja w tym sukcesu nie widzę, po prostu należało to wygrać i to najlepiej pewnie.
tezetomaniak pisze:kibicLBN pisze:Nie twórz nowej rzeczywistości. Skład Torunia w 1 lidze był słabszy i zdmuchnął ja z powierzchni ziemi. Litości. Ale ja w tym sukcesu nie widzę, po prostu należało to wygrać i to najlepiej pewnie.
Ja bym z chęcią obejrzał w obecnych składach i w obecnej formie derby Polonia Bydgoszcz - Apator Toruń :)
kdsz pisze:Jesteśmy murowanym "faworytem" do czwartego miejsca. Które będzie zresztą sporym sukcesem naszej drużyny. Większość z nas widziała Motor na piątym miejscu.
Flagg pisze:My mamy 7 zawodników, z których kazdy notuje słabsze, ale też i lepsze mecze (jedni częście te pierwsze, inni częściej te drugie), ale już "eksperci" wiedzą, że w sumie to w PO będą 4 liście i kompromitacja.
Najlepsi kibice na świecie :)
SwiDarek pisze:Zacznijmy od tego, że PO to PO a nie runda zasadnicza.