Żużel w TV
- tezetomaniak
- Trener
Re: Żużel w TV
Liszka do wykluczenia, nie róbcie sobie jaj :) Gość jechał w niekontrolowany sposób cały wiraż i na koniec się przestraszył Woryny, zaczął machać gazem. Oni co najwyżej się lekko dotknęli. Ta decyzja to robienie z żużla pośmiewiska jakim jest aktorstwo w piłce nożnej. Lekki podmuch wiatru i gleba.
tezetomaniak pisze:Liszka do wykluczenia, nie róbcie sobie jaj :) Gość jechał w niekontrolowany sposób cały wiraż i na koniec się przestraszył Woryny, zaczął machać gazem. Oni co najwyżej się lekko dotknęli. Ta decyzja to robienie z żużla pośmiewiska jakim jest aktorstwo w piłce nożnej. Lekki podmuch wiatru i gleba.
Ale o czym tu mowa, regulamin stanowi ze jak byl kontakt i jest upadek to ten co inicjuje kontakt jest do wykluczenia. Takie dywagacje czy mógł czy nie mógł się utrzymać to jest dobre do bicia piany. Sędzia ma egzekwować regulamin a nie oceniać subiektywnie sytuacje '' bo mu się tak wydaje ''. Liszka może by i sie sam wywalil ale w momencie kontaktu jeszcze się trzymał na motocyklu i takie są sztywne fakty. Reszta to klasyczne pierdzielenie: bo mógł się utrzymać, bo mógł uciec, puscic gaz etc..
Ma ktoś link do retransmisji ? Może być ta rosyjska strona.
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
DrPaiHiWo pisze:Ma ktoś link do retransmisji ? Może być ta rosyjska strona.
Jeśli nie przeszkadza Ci brak komentarza to znalazłem https://hockeyettan.staylive.tv/watch/126965.
Z tv, 1080p i pięknie słychac trybuny :)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Śmiech na sali. Aż się ma dosyć tego sportu.
This is speedway
wyglądało tak jakby sędzia nie lubił Madsena i cyk wykluczenie. Kontakt był ale Emil też przyaktorzył.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Kontakt bardzo minimalny. No ja ruskiego bym wykluczył.
Sędzia cudowny.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Dobrze, że Zmarzlik zasłużenie wygrał ten finał dwa razy.
Richie Faulkner:
Nie sądziłem, że kiedykolwiek to napiszę, ale dobrze że to Bartek wygrał.
Zwycięstwo Magica po tym zlikwidowaniu Emila smakowałoby okropnie.
Piękny turniej, fajnie że jutro powtórka :)
Zwycięstwo Magica po tym zlikwidowaniu Emila smakowałoby okropnie.
Piękny turniej, fajnie że jutro powtórka :)
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Po 1: kto to sędziuje?
Po 2: jak Majewski mówi wprost że to są jaja, to znaczy że jest parodia żużla
Po 3: Bartek pojechał jak wirtuoz, poradził sobie z Janowskim mimo że był wolniejszy i zobaczcie, że jechał mniej ostro niż Magic, a mimo to go ograł. Profesor i mistrz. A nie tylko zdobywca tytułu jak pisali niektórzy.
Po 2: jak Majewski mówi wprost że to są jaja, to znaczy że jest parodia żużla
Po 3: Bartek pojechał jak wirtuoz, poradził sobie z Janowskim mimo że był wolniejszy i zobaczcie, że jechał mniej ostro niż Magic, a mimo to go ograł. Profesor i mistrz. A nie tylko zdobywca tytułu jak pisali niektórzy.
Ostatnio zmieniony 30 lipca 2021, o 21:50 przez kibicLBN, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Janowski i tak w gratisie dostał punkty w GP to nie ma co narzekać.
Richie Faulkner:
A może jednak Dan Aykroyd.
Richie Faulkner:
Aha. Chyba nie pierwszy popis z tego co sięgam pamięcią. O ile półfinał lekko dyskusyjny, bo z niektórych ujęć wyglądało to na mocniejsze podcięcie niż faktycznie było, o tyle finał to już kryminał
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
A ja się dziwię, że ktokolwiek ma jakiekolwiek wątpliwości. Oglądałem powtórki wielokrotnie. Rosjanin szedł ostro w kredę i wjechał w dupsko Janowskiemu. Co Maciek miał w tym momencie zrobić? Nie lubię go jako zawodnika, ale ja bym tutaj nie miał żadnych wątpliwości i podjąłbym identyczną decyzję, jak sędzia.
Motor mocnyj!
Ja uważam że Emil prawidłowo ścinał. A to Maciek wszedł prosto w krawężnik. I gdyby nie to że Emil znalazł się tuż obok, przejechał by w poprzek toru. Ale to bybyć pewnym na 100% musiał bym więcej powtórek obejrzeć
https://youtu.be/cD6_xeoVb7I
Ja tu widzę Macieja trzymającego kredę, a Emila ścinającego ostro prawie spod bandy. Nadział się. Nie wiem, o co zamieszanie, słowo honoru.
Ja tu widzę Macieja trzymającego kredę, a Emila ścinającego ostro prawie spod bandy. Nadział się. Nie wiem, o co zamieszanie, słowo honoru.
Motor mocnyj!
Janowski do wykluczenia bezapelacyjnie i to 2 razy bo w powtórce drugi warning. Sędziowanie GP to dramat jest, Co do Janowskiego jeszcze dodam, że on z premedytacją Emila skasował.