1/2 DMP: Motor Lublin - Stal Gorzów (49:41), 12.09.2021
Re: 1/2 DMP: Motor Lublin - Stal Gorzów (49:41), 12.09.2021
tyle, że większość forum jest zgodna nie tylko co do tego, że podstawowe ustawienie jest złe, ale również jakie wydaje się być optymalne. Pojechaliśmy nim w Gorzowie i był to nasz najlepszy mecz w sezonie, nie było słowa uwagi do taktyki, nie było nieporozumień na torze. Więc rzeczywiście powrót do pary MM-junior to naturalny ruch
ravajas pisze:Z takim ustawieniem par lecimy z ligi :(
A nie... czej. Przecież takim ustawieniem zrobiliśmy drugie miejsce :)
Zasadne zdaje się pytanie: zrobiliśmy ten wynik tym ustawieniem czy mimo tego ustawienia? :D
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Ze względu na zbyt małą liczbę chętnych osób, wyjazd autokarowy zostaje odwołany - głosi komunikat na stronie stowarzyszenia kibiców Stali Gorzów. Tym samym wielu fanów dało do zrozumienia, że ośmiopunktowa strata z własnego toru jest niemal równoznaczna z przegraną walką o finał. Szanse wydają się faktycznie raczej małe, ale będąc w fanklubie wierzyć wypadałoby zawsze.
Czytaj więcej na https://sport.interia.pl/zuzel/news-zuz ... ign=chrome
Czytaj więcej na https://sport.interia.pl/zuzel/news-zuz ... ign=chrome
Czy w związku z tym jakaś pula biletów na sektor gosci bedzie uwolniona?
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
A nie jest tak, ze zrezygnowali z autokaru, bo po prostu mala ilosc ludzi kupila bilety? Bo chyba wciaz oficjalnie nie ma osobnej puli dla kibiców gosci. Choć mogę się mylic.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Jest, nawet mieli inny system zakupu biletów.
Jednak fakt, że nie ma autokaru nie oznacza, że w ogóle nie będzie gości. Przyjdą po prostu samochodami.
Wczoraj ruszyła sprzedaż biletów na niedzielny półfinał #LUBGOR
Bilety w cenie:
70 zł - bilet normalny
50 zł - bilet ulgowy
Bilety na sektor gości do nabycia tutaj:
https://mamytwojbilet.pl/MotorSektorGosci
Przy zakupie należy podać kod promocyjny: stal
Stalowcy liczymy na Wasze wsparcie i obecność ‼️
TEN mecz jedziemy wszyscy razem ✊
Jednak fakt, że nie ma autokaru nie oznacza, że w ogóle nie będzie gości. Przyjdą po prostu samochodami.
W ostatecznosci moga przyjsc z okolic, koszulki tez zolte, a o bilet na mecz nie latwo :)
Przejrzałem tabelę biegową i wychodzi mi do nominowanych remis i to przy założeniu kilku niekorzystnych niespodziewanych rozstrzygnięć, np. porażka Buczkowskiego z Birkemose albo 1:5 w biegu trzecim (Zmarzlik, Thomsen, Buczkowski, Michelsen).
Mamy w początkowej fazie biegi 2 i 4 na "pewne" 5:1. Conajmniej remisy jak jedzie Zmarzlik z juniorem.
Naprawdę nie ma tego jak spierniczyć. Nawet przy jakichś naszych t,d,w i nie daj Boże -6, to mamy taktyczne. Cała, dosłownie cała nasza drużyna musiałaby jechać do tyłu, żeby finał wymknął nam się z rąk.
A tymczasem forma całej naszej drużyny zwyżkuje, więc nie zdziwi mnie wynik w stylu 55:35. Lampart jest w takiej formie, że jest w stanie wygrać jutro z każdym oprócz Zmarzlika. A Zmarzlik 10 razy nie pojedzie (chociaż wątpię, żeby i to pomogło Stali).
Gdyby jutro coś poszło nie po naszej myśli, to byłby największy liść na ryj w mojej ponad 30letniej karierze kibica (porównywalny z Legia-Widzew 2:3 z 1997 roku).
Mamy w początkowej fazie biegi 2 i 4 na "pewne" 5:1. Conajmniej remisy jak jedzie Zmarzlik z juniorem.
Naprawdę nie ma tego jak spierniczyć. Nawet przy jakichś naszych t,d,w i nie daj Boże -6, to mamy taktyczne. Cała, dosłownie cała nasza drużyna musiałaby jechać do tyłu, żeby finał wymknął nam się z rąk.
A tymczasem forma całej naszej drużyny zwyżkuje, więc nie zdziwi mnie wynik w stylu 55:35. Lampart jest w takiej formie, że jest w stanie wygrać jutro z każdym oprócz Zmarzlika. A Zmarzlik 10 razy nie pojedzie (chociaż wątpię, żeby i to pomogło Stali).
Gdyby jutro coś poszło nie po naszej myśli, to byłby największy liść na ryj w mojej ponad 30letniej karierze kibica (porównywalny z Legia-Widzew 2:3 z 1997 roku).
Mam podobne odczucia. Stal niema kiedy odjechać. W pierwszych fazach mogą być nawet sporo do tyłu. Do nominowanych wychodzi remis przy założeniu że będą odrabiać taktykami. Tylko kataklizm lub ogrom pecha może nam zabrać finał.
Mnie najbardziej martwią prognozowane opady deszczu. Flashbacki z zeszłorocznej Częstochowy wracają.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
To prawda burza możliwa po 16. Myślę że nasi będą na to gotowi. I oby nie było dużych opadów.
//
Mam inne pytanie. Jak to teraz wygląda z sektorami? Da się przejść z pierwszego łuku na przeciwległą prostą? Nie wiem czy niepozamykane jakoś przez covid.
//
Mam inne pytanie. Jak to teraz wygląda z sektorami? Da się przejść z pierwszego łuku na przeciwległą prostą? Nie wiem czy niepozamykane jakoś przez covid.
Da się bez problemu chodzić po całym stadionie. Od wejścia w drugi łuk do pawilonu przy starcie.
Cóż za piękny dzień żeby zameldować się w finale ligi :) Od dawna (a pamiętam nasz poprzedni medal) nie czułem takich emocji już przed meczem :)
Jeśli tylko pogoda utrzyma, to piękniejszego dnia by świętować najwazniejszy dzień w tym mieście od 30 lat, nie mogliśmy sobie wymarzyć ;)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Ma ktoś plan stadionu z wyborem miejsc?
Dobra mam.
Jakby ktoś szukał
https://www.eventim.pl/obj/media/PL-eve ... ktorow.pdf
Dobra mam.
Jakby ktoś szukał
https://www.eventim.pl/obj/media/PL-eve ... ktorow.pdf
- Dragon_Juventino
- Junior
...::: 1991:::...

...::: 2021 :::...

Po historię...!!!

...::: 2021 :::...

Po historię...!!!

- niespokojny
- Trener
Oby juniorzy odbili ten wynik bo slabiutko to wygladalo w pierwszym. A w 3 moze byc powtorka.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Pieprzony deszcz zrobił swoje. Oby nasi ogarnęli się szybko.
Richie Faulkner:
Lampart co najmniej ostrzeżenie, jeżeli nie wykluczenie. Macha nogą jak czubek.
Dojdą w koncu po tym meczu ze ten skład awizowany jest do dupy?
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Pogoda swoje zrobiła niestety. Oby ogarnęli o co chodzi.
waha pisze:Lampart co najmniej ostrzeżenie, jeżeli nie wykluczenie. Macha nogą jak czubek.
Dokładnie. A jak odpuścił to machanie i zrobił normalny manewr to łyknął Szczenę jak Passat wóz z węglem.
Perez pisze:Dojdą w koncu po tym meczu ze ten skład awizowany jest do dupy?
Nie. Mieli na to cały sezon i nie ogarnęli.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Męczarnia się zapowiada przeokrutna.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
- niespokojny
- Trener
Startow nie ma. Na trasie nie jest zle.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
- tezetomaniak
- Trener

No to powinna być kartka ;)