Finał PGE Ekstraligi Motor Lublin - Sparta Wrocław 19.09.2021
Re: Finał PGE Ekstraligi Motor Lublin - Sparta Wrocław 19.09.2021
dobrze że nikt nie zdobył naszego stadionu w sezonie 2021
Ostatnio zmieniony 23 września 2021, o 22:32 przez Ketrab, łącznie zmieniany 1 raz.
!Tylko Motor z Lublina!
Jak często decyzje Ziółkowskiego dało się jakoś wybronić, to nie puszczenie w 14 Michelsena to jakaś masakra!
Meczyk bardzo fajny. Szkoda jedynie, że zazwyczaj to goście wyprzedzali. Moim zdaniem dużo namieszała pogoda i te kilka punktów przy optymalnych warunkach można było więcej ugrać.
Teraz tylko można liczyć na jakieś nagłe załamanie pogody (na które się nie zanosi) we Wrocku. Przy spasowanych gospodażach wygrana tam wydaje się praktycznie niemożliwa. No ale zobaczymy...
Meczyk bardzo fajny. Szkoda jedynie, że zazwyczaj to goście wyprzedzali. Moim zdaniem dużo namieszała pogoda i te kilka punktów przy optymalnych warunkach można było więcej ugrać.
Teraz tylko można liczyć na jakieś nagłe załamanie pogody (na które się nie zanosi) we Wrocku. Przy spasowanych gospodażach wygrana tam wydaje się praktycznie niemożliwa. No ale zobaczymy...
samba pisze:Wlasnie sie przyznal w magazynie ze Mikkel powinien pojechac dwa biegi bo za dlugo sie zastanawiali nad polem startowym dla kasku niebieskiego w 14
Przecież tam jest ich dwóch plus kierownik drużyny.
- tezetomaniak
- Trener
Dobrze, że Sparta jest taka mocna u siebie, bo jakby ten taktyk miał decydować o mistrzostwie... 
Babol taktyczny jest. Brak MM w 14 to kryminał.
Grisza nawet słabo jadący jest potrzebny tej drużynie, bo dokłada "to coś". Dominik jest najbardziej lubelskim zawodnikiem od czasów Mordela i to jest superfajna sprawa. Hampel jedzie jednak geriatrię - do dzisiaj bym go bronił. Nie da się na to patrzeć.
Grisza nawet słabo jadący jest potrzebny tej drużynie, bo dokłada "to coś". Dominik jest najbardziej lubelskim zawodnikiem od czasów Mordela i to jest superfajna sprawa. Hampel jedzie jednak geriatrię - do dzisiaj bym go bronił. Nie da się na to patrzeć.
Mecz genialny, takie ściganie to coś fantastycznego. Domin dzisiaj zasłużył bezsprzecznie na miano lidera, kapitalne zawody, serducho do walki i jazda bez zamykania gazu. Pięknie Dominik, SZACUN WIELKI! Hampel, jak słusznie zauważył Gelo to nic innego jak "Katastrofa w Przestworzach"... Żal było patrzeć jak stary wyjadacz, były Wicemistrz Globu daje się objeżdżać jak fura z sianem. Nie wypada tak jechać takiemu zawodnikowi. Chyba faktycznie miejsce emerytów nie jest na motocyklach. Fajne zawody Buczka (pytanie czy nie lepiej było jego zostawić w miejsce Jarka na przyszły sezon?). Generalnie pojechała cała drużyna, faktycznie szkoda, że sztab nie desygnował do walki w 14 biegu Mikkela i tutaj popełniono nie błąd a "wielbłąd" ale było, minęło i mamy do odjechania jeszcze jeden mecz we Wrocławiu. Póki co podziękowania dla chłopaków za walkę do końca. Super mecz.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Sprawa jest rostrzygnieta. Buczek w Falubazie. Jarek u nas. Nie przez przypadek został pociągnięty najpierw z Zielonej Góry a potem z Leszna. Ten styl jest irytujący. Wolę gościa na pewne 6 punktów niż takiego byłego mistrza że jest trójka z pierwszego pola. Dzisiaj Buczek też pokazał, że 1 liga to jego miejsce.
samba pisze:Wlasnie sie przyznal w magazynie ze Mikkel powinien pojechac dwa biegi a nie stalo sie tak bo za dlugo sie zastanawiali nad polem startowym dla kasku niebieskiego w 14
Jezus Maria...
Mi, poza debilizmem biegu 14, najbardziej żal braku Griszy, bo dzisiejszy tor był jak zrobiony dla niego. Myślę, że spokojnie zakręciłby się koło 12-14 punktów, a tak została bardzo słaba ZZ.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
GuruStats podsumował, że jeśli by nie było mijanek to wygralibyśmy 50:40, a wynik Jarka to by było 12+3 (1*,3,1*,3,2,2*).
Idealnie duża chodziła dzisiaj dla G. Łaguty.
Idealnie duża chodziła dzisiaj dla G. Łaguty.
Mikkel po meczu prawie się popłakał. Widać jak mu zależało.
Szkoda punktów zgubionych przez Hampela i tego 14 biegu. Te 47-48 pkt wyglądałoby lepiej.
Tak czy inaczej szacun dla chłopaków, szacun dla kibiców. Wspaniała oprawa finału.
Szkoda punktów zgubionych przez Hampela i tego 14 biegu. Te 47-48 pkt wyglądałoby lepiej.
Tak czy inaczej szacun dla chłopaków, szacun dla kibiców. Wspaniała oprawa finału.
Brak Mikkela w 14 to kryminał. Pierwszy tak poważny babol w tym roku. Brak Griszy jest widoczny. Niby 6 punktów jest na zz ale Grisza w nominowanych to jednak wartość dodana. I perspektywa jazdy we Wrocku... Sparta pokazała moc a wykończyła nas druga linia.
Ja czuję niedosyt. Owszem, mecz piękny, niesamowite emocje, doping ale można dziś było wygrać nawet bez Griszy i jechać do Wrocławia będącego "na musiku", a to już nieco inny poziom emocji w drużynie.
P.S. Zabronić równania po każdej serii! Na takim torze zabija to widowisko i możliwość wyprzedzania!
P.S.2. Sandał. I tyle w temacie.
P.S. Zabronić równania po każdej serii! Na takim torze zabija to widowisko i możliwość wyprzedzania!
P.S.2. Sandał. I tyle w temacie.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
MI niczego nie żal. No może poza brakiem taktycznej w 14 biegu, ale do tego wrócimy.
Położyła na druga linia Sparty. Tutaj punkty mieli robić głównie Artiom i Tai, a robiła pozostała trójka. U nas zawiódł po całości Hampel i to on jest niestety głównym winowajcą tego, że nie skończyło się wygraną Motoru. Lamparta mimo wszystko rozgrzeszam. W normalnym okolicznościach przyrody nie przegrałby biegu z Liszką.
Tor może i był idealny dla Griszy, ale dla Griszy w formie i ze sprzętem. Nie postawiłbym załamanego grosza na to, że zrobiłby dzisiaj więcej niż 7 pkt.
O Dominiku nie ma nawet co pisać. Poezja co ten chłopak jedzie od SGP. Jakby coś w nim wtedy kliknęło i przeskoczył na Benhakerowski "Internaszynal level". Dać temu chłopakowi co będzie chciał i 10-letnią umowę w Lublinie.
No i nasz Jack Ziółkowski. Szczerze mówiac, jak przeczytałem co ponoć powiedział w magazynie, to chyba jednak wolałbym, żeby świadomie nie puścił tej taktycznej. Jak do k***y nędzy może nie ogarnąć taktyka, bo za długo się zastanawiano kto ma z którego pola jeździć??? W finale DMP! Nie wiem, czy Maciek jest sam w stanie ogarnąć temat od przyszłego sezonu, ale Ziółkowski musi odejść. Tak po prostu.
A Sparta jest po prostu mocniejsza. Mocniejsza od nas. W cud w rewanżu nie wierzę. Mistrzostwo dla Wrocławia w pełni zasłużone.
A tak poza tym to piękny finał. Niemal z każdej strony. Świetne widowisko, szeroka w pierwszy, łuku, mnóstwo mijanek (szkoda, że głównie naszych, ale w drugiej częsci i to się lekko wyrównało). Fenomenalna atomsfera na trybunach. No po prostu finał najlepszej ligi świata pełną gębą. Święto speedway'a. W niedzielę mam tylko jedno życzenie. Żebysmy podjęli walkę, żeby ten finał nie rozstrzygnał się po 11-12 biegach.
Położyła na druga linia Sparty. Tutaj punkty mieli robić głównie Artiom i Tai, a robiła pozostała trójka. U nas zawiódł po całości Hampel i to on jest niestety głównym winowajcą tego, że nie skończyło się wygraną Motoru. Lamparta mimo wszystko rozgrzeszam. W normalnym okolicznościach przyrody nie przegrałby biegu z Liszką.
Tor może i był idealny dla Griszy, ale dla Griszy w formie i ze sprzętem. Nie postawiłbym załamanego grosza na to, że zrobiłby dzisiaj więcej niż 7 pkt.
O Dominiku nie ma nawet co pisać. Poezja co ten chłopak jedzie od SGP. Jakby coś w nim wtedy kliknęło i przeskoczył na Benhakerowski "Internaszynal level". Dać temu chłopakowi co będzie chciał i 10-letnią umowę w Lublinie.
No i nasz Jack Ziółkowski. Szczerze mówiac, jak przeczytałem co ponoć powiedział w magazynie, to chyba jednak wolałbym, żeby świadomie nie puścił tej taktycznej. Jak do k***y nędzy może nie ogarnąć taktyka, bo za długo się zastanawiano kto ma z którego pola jeździć??? W finale DMP! Nie wiem, czy Maciek jest sam w stanie ogarnąć temat od przyszłego sezonu, ale Ziółkowski musi odejść. Tak po prostu.
A Sparta jest po prostu mocniejsza. Mocniejsza od nas. W cud w rewanżu nie wierzę. Mistrzostwo dla Wrocławia w pełni zasłużone.
A tak poza tym to piękny finał. Niemal z każdej strony. Świetne widowisko, szeroka w pierwszy, łuku, mnóstwo mijanek (szkoda, że głównie naszych, ale w drugiej częsci i to się lekko wyrównało). Fenomenalna atomsfera na trybunach. No po prostu finał najlepszej ligi świata pełną gębą. Święto speedway'a. W niedzielę mam tylko jedno życzenie. Żebysmy podjęli walkę, żeby ten finał nie rozstrzygnał się po 11-12 biegach.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Strasznie się cieszyłem jak Hampel podpisał u nas kontrakt, ale przez te 1,5 roku stał się najbardziej irytującym zawodnikiem Motoru jakiego pamiętam. To jak żałosny potrafi być na trasie jest nieprawdopodobne. Mam wrażenie, że robi wszystko żeby tylko nie przeszkodzić wyprzedzającym go zawodnikom. Do tej pory można go było bronić, bo "jest w stanie wygrać z każdym", ale serio mam już dość tej miękkiej, bezjajecznej jazdy.
Ziółkowski oczywiście był w stanie spierdolić święto speedwaya i nie dał Mikkelowi siódmego startu na rzecz wyżej wymienionego, czym wydatnie przeszkodził Motorowi w wygraniu tego meczu. Nominacja na menedżera sezonu dla niego to niezła szydera ze strony nominujących.
I tyle z negatywów.
Świetny mecz, DOMINator, Mikkel, piękna akcja Cierniaka, kawał speedwaya Rudego Dana, Magica... Sparta piekielnie mocna i szybka. Dobrze, że chociaż ten remis udało się wygryźć.
Do Wiktora i Buczka nie można mieć pretensji, pierwszy jest kilka dni po solidnym dzwonie, drugi zaliczył taki występ jakich od niego oczekiwaliśmy przed sezonem.
Aha, i pierwszy raz w życiu widziałem tak kosmiczną ścieżkę przy bandzie na pierwszym łuku przy Z5. Zawsze odjechanie pół metra szerzej niż połowa toru groziło w najlepszym wypadku stratą pozycji/dystansu a w najgorszym kontuzją. Dzisiaj chodziło to fenomenalnie.
Panowie, dzięki za sezon, zróbcie podobne show we Wrocławiu!
Ziółkowski oczywiście był w stanie spierdolić święto speedwaya i nie dał Mikkelowi siódmego startu na rzecz wyżej wymienionego, czym wydatnie przeszkodził Motorowi w wygraniu tego meczu. Nominacja na menedżera sezonu dla niego to niezła szydera ze strony nominujących.
I tyle z negatywów.
Świetny mecz, DOMINator, Mikkel, piękna akcja Cierniaka, kawał speedwaya Rudego Dana, Magica... Sparta piekielnie mocna i szybka. Dobrze, że chociaż ten remis udało się wygryźć.
Do Wiktora i Buczka nie można mieć pretensji, pierwszy jest kilka dni po solidnym dzwonie, drugi zaliczył taki występ jakich od niego oczekiwaliśmy przed sezonem.
Aha, i pierwszy raz w życiu widziałem tak kosmiczną ścieżkę przy bandzie na pierwszym łuku przy Z5. Zawsze odjechanie pół metra szerzej niż połowa toru groziło w najlepszym wypadku stratą pozycji/dystansu a w najgorszym kontuzją. Dzisiaj chodziło to fenomenalnie.
Panowie, dzięki za sezon, zróbcie podobne show we Wrocławiu!
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Błąd taktyczny? OK, był. Ale też bym nie linczował za to Żiółka. Nominowane wygraliśmy 9:3, to naprawdę super wynik. Nie wiadomo przecież czy z Mikkelem w 14 byśmy go na pewno wygrali 5:1, no i nie wiadomo, czy Mikkel bieg po biegu wygrałby bieg 15.
Cieszmy się z medalu, cieszmy się z miana drużyny niepokonanej na własnym torze, a nie szukajmy na siłę tego 1 punktu z biegu 14. Wszyscy wiemy, że tych punktów przede wszystkim zabrakło we wcześniejszych biegach. Szkoda, że tyle punktów potraciliśmy po trasie, a szczególnie jeden z naszych najbardziej doświadczonych zawodników.
Cieszmy się z medalu, cieszmy się z miana drużyny niepokonanej na własnym torze, a nie szukajmy na siłę tego 1 punktu z biegu 14. Wszyscy wiemy, że tych punktów przede wszystkim zabrakło we wcześniejszych biegach. Szkoda, że tyle punktów potraciliśmy po trasie, a szczególnie jeden z naszych najbardziej doświadczonych zawodników.
Za dużo niesprzyjających okoliczności jak na 1 mecz i to na takim poziomie. Szkoda że pogoda nie pozwoliła potrenować, Lampart sie poobijał noi upadek Łaguty. Można to było wziąć z 50:40 i patrzec na biegunke w Sparcie przed rewanżem. Ale jest jak jest. I tak ten sezon to piękny sen, króry oby jak najdłużej trwał.
- Dragon_Juventino
- Junior
Mam niesamowity mix emocji...Jestem dumny z tej drużyny, z tego co osiągnęła, z jej struktur. Po polifinale mówiłem, że jetem spełniony, że mamy to. Na więcej trudno liczyć z takim rywalem jak zgłodniała tytułu Sparta. Ale później człowiek znowu zaczyna liczyć, kalkulować...
Generalnie zbyt długo siedzę w sporcie żeby od tak powiedzieć, że mamy to czego chcieliśmy? Dlaczego? Bo sport to cykle... Nie papier zdobywa trofea... Jeśli już ma się coś na wyciągnięcie ręki, to trzeba przewrócić Świat żeby to zdobyć. Dlaczego? Bo w przyszłym sezonie może nas dopaść pech. W tym sporcie to nic dziwnego. Złe silniki, kontuzje itp.
Podam najprostszy przykład, sorry, że z piłki. Grecja mistrzem Europy 2 razy pokonując gospodarzy Portugalię, że Kaiseslautern mistrzem Niemiec jako beniaminek, Laicester mistrzem Anglii. Oni mieli złoto na tacy i je wzięli. Dlatego każdy to pamięta.
Schodząc na Ziemię. Finał jest roztrzygnięty. Liczyłem jednak na +6/8 pkt i walkę do 10 biegu w rewanżu. Niestety. Wydaje mi się jednak, że los nam dał srebrny medal przez kłopoty Stali, a zabrał realną możliwości walki o złoty przez nasze dzwony.
Pominę personalia i brak taktycznych. Po 1 serii było wiadomo jak się skończy. 2 linia Sparty pozamiatała temat. Deszcz pewnie też coś pomieszał. Czy zz się powiodła? Tego się nie dowiemy.
Wiem jedno. Jetem Lubelakiem z krwi i kości, jetstem dumny z tych chłopaków. Nie mam do nich żalu. Są dla mnie bohaterami. Jestem dumny z kibiców - klasa. Jesteśmy Motorem Lublin. Dziękuję tacie, że mnie zabierał na Nielsena kiedy nieświadomy co się dzieje, przyjmowałem ten narkotyk. Kiedy frajdę mi sprawiało zabranie zrzutki z toru po meczu (kiedyś było inaczej :)).
Dziękuję Wam panowie. Jesteście najlepsi. Brawo dla ultrasów za oprawę!!!
Twierdza Lublin dalej nie zdobyta!
!!! TYLKO MOTOR !!!
Generalnie zbyt długo siedzę w sporcie żeby od tak powiedzieć, że mamy to czego chcieliśmy? Dlaczego? Bo sport to cykle... Nie papier zdobywa trofea... Jeśli już ma się coś na wyciągnięcie ręki, to trzeba przewrócić Świat żeby to zdobyć. Dlaczego? Bo w przyszłym sezonie może nas dopaść pech. W tym sporcie to nic dziwnego. Złe silniki, kontuzje itp.
Podam najprostszy przykład, sorry, że z piłki. Grecja mistrzem Europy 2 razy pokonując gospodarzy Portugalię, że Kaiseslautern mistrzem Niemiec jako beniaminek, Laicester mistrzem Anglii. Oni mieli złoto na tacy i je wzięli. Dlatego każdy to pamięta.
Schodząc na Ziemię. Finał jest roztrzygnięty. Liczyłem jednak na +6/8 pkt i walkę do 10 biegu w rewanżu. Niestety. Wydaje mi się jednak, że los nam dał srebrny medal przez kłopoty Stali, a zabrał realną możliwości walki o złoty przez nasze dzwony.
Pominę personalia i brak taktycznych. Po 1 serii było wiadomo jak się skończy. 2 linia Sparty pozamiatała temat. Deszcz pewnie też coś pomieszał. Czy zz się powiodła? Tego się nie dowiemy.
Wiem jedno. Jetem Lubelakiem z krwi i kości, jetstem dumny z tych chłopaków. Nie mam do nich żalu. Są dla mnie bohaterami. Jestem dumny z kibiców - klasa. Jesteśmy Motorem Lublin. Dziękuję tacie, że mnie zabierał na Nielsena kiedy nieświadomy co się dzieje, przyjmowałem ten narkotyk. Kiedy frajdę mi sprawiało zabranie zrzutki z toru po meczu (kiedyś było inaczej :)).
Dziękuję Wam panowie. Jesteście najlepsi. Brawo dla ultrasów za oprawę!!!
Twierdza Lublin dalej nie zdobyta!
!!! TYLKO MOTOR !!!
Ostatnio zmieniony 23 września 2021, o 23:51 przez Dragon_Juventino, łącznie zmieniany 2 razy.

- Retrospeedway
- Senior
Panowie bez Grigorija Laguty nie da się wygrać w meczach finałowych.To tak jakby wyjąć z reprezentacji Glika.
Żeby wygrać w finałach z Wts Spartą Wrocław potrzebny był Laguta na 12-13 punktów w domu i ok 10 na wyjeździe.
Dobra mamy ten srebrny medal i trzeba się z tego cieszyć zwłaszcza w takim składzie osobowym to trochę pachnie i tak cudem.Jarosław Hampel nie może nas reprezentować w przyszłym roku on już nie wyrabia w ekstralidze,proponuję Oskara Fajfera w jego miejsce.
Żeby wygrać w finałach z Wts Spartą Wrocław potrzebny był Laguta na 12-13 punktów w domu i ok 10 na wyjeździe.
Dobra mamy ten srebrny medal i trzeba się z tego cieszyć zwłaszcza w takim składzie osobowym to trochę pachnie i tak cudem.Jarosław Hampel nie może nas reprezentować w przyszłym roku on już nie wyrabia w ekstralidze,proponuję Oskara Fajfera w jego miejsce.
Obrona takiego babola? Serio? Nie, nie ma żadnego usprawiedliwienia i żadne "a nie wiadomo co by było" nie wyjaśnia największego błędu taktycznego jaki pamiętam. I to w takim meczu. I to z takiego głupiego powodu. Ręce opadają. Za takie rzeczy powinno się odchodzić na zasłużoną emeryturę.
Richie Faulkner:
Hampel to geriatria. Lepiej nie będzie. Gość jest zerowo trójkowy. Jak będzie lepszy przeciwnik to nic z tego nie będzie i trzeba się z tym liczyć. Złoto nam spieprzył. Ale Buczek nic też nie pokazał. Jest tak jak ma być.
Przypomnę, że jakby nie Hampel, to jednak tego srebra by pewnie nawet nie było. Tak samo z Buczkiem. Hampel zawiódł w tym meczu, bez dwóch zdań. Ale wkład w ten srebrny medal ma absolutnie kazdy z tej żelaznej siódemki. I mówienie w tej chwili, że ktoś cos spieprzył jest jednak bardzo nie fair w stosunku do nich.
Na Jarka jesteśmy skazani jeszcze przez jeden sezon. Wiec lepiej żeby nasz sztab i sam Jarek zaczeli się stosunkowo szybko zastanawiać nad tym, co zrobić, żeby jednak za rok było lepiej.
Na Jarka jesteśmy skazani jeszcze przez jeden sezon. Wiec lepiej żeby nasz sztab i sam Jarek zaczeli się stosunkowo szybko zastanawiać nad tym, co zrobić, żeby jednak za rok było lepiej.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
jerry78 pisze:Błąd taktyczny? OK, był. Ale też bym nie linczował za to Żiółka. Nominowane wygraliśmy 9:3, to naprawdę super wynik. Nie wiadomo przecież czy z Mikkelem w 14 byśmy go na pewno wygrali 5:1, no i nie wiadomo, czy Mikkel bieg po biegu wygrałby bieg 15.
Oczywiście, że nie wiadomo co by było.
Ale fakt jest taki, że przy -6 przed nominowanymi i przy dwóch wyraźnych liderach drużyny, którzy wcześniej nie jechali jako RT po prostu puszcza się ich dwa razy i kropka. Ale menago musiał się zastanowić nad kaskami i przypadkiem wyszło, że jednak pojechał facet, którego przez cały mecz wszyscy mijali jak wóz z węglem.
Nie ma to żadnego znaczenia w kontekście rewanżu, ale ten brak ogarnięcia wkurwia niesamowicie. Właściwie to wiadomo, że jak można popełnić błąd taktyczny w jakiejś sytuacji to Jacek Ziółkowski na pewno go popełni. Jeśli można przegapić jakąś okazję to Jacek Ziółkowski na pewno ją przegapi. Co on do cholery jeszcze robi na tym stanowisku?!
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Jak co zrobic? Ubijac! :)
Najbardziej nielubelski tor jaki w zyciu widzialem. Ostatnio sciezka po bandzie w 1 luku chodzila tak przez moment jakies 10 lat temu gdy hasal po niej Rory Schlein z Orla Lodz. Szkoda ze nasz kozak akurat sie leczyl. Choc jak ktos pisal - w tegorocznej formie moze by skonczyl z piecioma punktami.
Wroclawskie mlode wariaty ustawily juz rewanz.
Musze obejrzec w tv bo 1/3 meczu stracilem probujac wyjsc z C1 z synem do kibla.
Najbardziej nielubelski tor jaki w zyciu widzialem. Ostatnio sciezka po bandzie w 1 luku chodzila tak przez moment jakies 10 lat temu gdy hasal po niej Rory Schlein z Orla Lodz. Szkoda ze nasz kozak akurat sie leczyl. Choc jak ktos pisal - w tegorocznej formie moze by skonczyl z piecioma punktami.
Wroclawskie mlode wariaty ustawily juz rewanz.
Musze obejrzec w tv bo 1/3 meczu stracilem probujac wyjsc z C1 z synem do kibla.
Hampel wymusił na nas kontrakt na kolejny sezon i trzeba się z tym pogodzić.
Co do dzisiejszego wyniku, to gdyby nie ustawiacze nominowanych (bo inaczej nie można ich nazwać), o czym wspomnieliście to mogła być wygrana...
Pozdrawiam, tatę Dominika Kubery, którego miałem okazję dzisiaj poznać :)
Co do dzisiejszego wyniku, to gdyby nie ustawiacze nominowanych (bo inaczej nie można ich nazwać), o czym wspomnieliście to mogła być wygrana...
Pozdrawiam, tatę Dominika Kubery, którego miałem okazję dzisiaj poznać :)
Mam nadzieje ze admin oszczedzi bana : Kurwa mac: Ale Meczycho! ....wow az nie wiem co dalej napisac...