Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Z Hansenem sie okaże. Jak awansuja to Gorzów go zobaczy u siebie ale w żółtym kasku. Dosprzętowiony Walasek startowiec u na swoim torze wiecej zrobi niż Buczkowski.
Za rok usiądziemy wszyscy na miejscach z biletów, przywitamy zawodników i kibiców z Ostrowa owacją na stojąco i jeszcze będziemy krzyczeć Ostrovia !
No właśnie pytanie kto zostanie. Muszą utrzymać Hansena. Juniorke mają super. Walasek na drugą linie dobry. Ale reszta nie ten poziom.
@ge(l)o, Kargolo.
Wy chyba mnie nie zrozumieliście. Nigdzie nie napisałem że należy im klaskać i witać fanfarami. Zadałem tylko pytanie.
@ge(l)o, Kargolo.
Wy chyba mnie nie zrozumieliście. Nigdzie nie napisałem że należy im klaskać i witać fanfarami. Zadałem tylko pytanie.
Ostatnio zmieniony 26 września 2021, o 16:10 przez waha, łącznie zmieniany 1 raz.
Ge(L)o pisze:...przywitamy zawodników i kibiców z Ostrowa owacją na stojąco i jeszcze będziemy krzyczeć Ostrovia !
Mdli mnie na samą myśl.
waha pisze:@gelo Kargolo.
I Ge(L)o Ci odpowiedział. A ja uważam tak samo.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
A ja akurat tego nie popieram. Klaskać im nie będę. Ale wyzywać też nie.
Ge(L)o pisze:Hansen już w Gorzowie.
A Miskowiak dalej u nas, czy jednak się wysypało?
Nie mam nowych informacji, ale raczej nic się nie zmieniło.
zerovia w ekstralidze. Świat się wali...
waha pisze:A ja akurat tego nie popieram. Klaskać im nie będę. Ale wyzywać też nie.
A jakby nie było możliwości zachować ciszy to co byś wybrał?
Byłem za Krosnem, ale IMO awans mógłby im bardziej zaszkodzić niż pomoc. Mimo 6 baniek od TV. Oni już w 1 lidze mieli najgorsza juniorka, a co by było w Elipie? Rybnik v. 2.0.
A Ostrów ma trochę szanse być Lublinem 2.0. Juniorka jedna z lepszych . Garcarki dosprzetowią seniorkę i będzie szansa powalczyć z GKMem
A Ostrów ma trochę szanse być Lublinem 2.0. Juniorka jedna z lepszych . Garcarki dosprzetowią seniorkę i będzie szansa powalczyć z GKMem
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Kargolo pisze:waha pisze:A ja akurat tego nie popieram. Klaskać im nie będę. Ale wyzywać też nie.
Poszedł bym wtedy na fajkę xD
Poza tym nie róbmy se jaj. Ciszę zawsze można zachować
Hipotetycznie pytałem. Co dla Ciebie byłoby odpowiedniejsze w kierunku Ostrovia? Oklaski czy joby?
Joby, co nie znaczy że należy to robić. Już pomijam zawiłości z ostrovia. Ja np nie lubię mega Gorzowa, Sparty. Tak naprawdę nie lubię, bo im ku*** spadku życzę co rok :D No ale mimo to nie wyzywam ich publicznie na stadionie.
Kargolo pisze:waha pisze:A ja akurat tego nie popieram. Klaskać im nie będę. Ale wyzywać też nie.
Biłbym brawo. A kilka inwektyw chętnie bym rzucił w stronę tych debili co bluzgają na Ostrovie nawet jak ta nie jeździ z nami w jednej lidze.
Kurczę. Niezależnie od wyniku we Wrocławiu to jednak co najmniej wicemistrzowi kraju trochę nie honor potykać się z Ostrowem za rok... 
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
istred pisze:Biłbym brawo.
Ostrovii? No to gratki.
Jak nie jeździli z nami w lidze to faktycznie było niepotrzebne, ale od przyszłego sezonu się to zmieni.
W Ostrowie nasi zawodnicy i kibice na pewno zostaną pięknie przywitani.
Co tylko będzie świadczyć o ich chamstwie i buractwie. Zrobić prześmiewczą oprawę. Pojechać z nimi do 30 i wystarczy :) wyzwiska będą niepotrzebne.
Nie Ostrovii. Tak samo jak nie oklaskuje Motoru, tylko zawodników tak samo nie zamierzam oklaskiwać Ostrovie czy jakiekolwiek innego klubu. Nie widzę celu. A zawodnicy Ostrovii nic złego mi nie zrobili żebym miał ich nie oklaskiwać jako aktorów tego widowiska.
A że nasi zawodnicy nie zostaną pozytywnie przyjęci w Ostrovie... I co z tego? Każdy laurkę wystawia sobie. Także w Lublinie na trybunach. Jak ktoś robi z siebie idiotę, to wcale nie czulbym się mniejszym idiota zachowując się tak samo.
A że nasi zawodnicy nie zostaną pozytywnie przyjęci w Ostrovie... I co z tego? Każdy laurkę wystawia sobie. Także w Lublinie na trybunach. Jak ktoś robi z siebie idiotę, to wcale nie czulbym się mniejszym idiota zachowując się tak samo.
waha pisze:Co tylko będzie świadczyć o ich chamstwie i buractwie. Zrobić prześmiewczą oprawę. Pojechać z nimi do 30 i wystarczy :) wyzwiska będą niepotrzebne.
Zgadza się. To będzie najlepsze wyjście. Ja też nie mam zamiaru wyzywać, ale bardziej zrozumiem wyzywających niż oklaskujących Ostrovię.
EDIT: Przepraszam za tego janusza, źle Cię zrozumiałem :)
Luzik.
Tak swoją drogą chyba dziś można już oficjalnie założyć temat Motor Lublin w 2022 :) w końcu koniec sezonu.
Tak swoją drogą chyba dziś można już oficjalnie założyć temat Motor Lublin w 2022 :) w końcu koniec sezonu.
waha pisze:Luzik.
Jeszcze przed nami kilka podstron o złocie :))
Dobry kozak z tego Ratajczaka.
Nie zdziwię się jak w przyszłym sezonie będzie punktował na poziomie Lamparta.
No i jeszcze kilka juniorskich lat przed nim.
Nie zdziwię się jak w przyszłym sezonie będzie punktował na poziomie Lamparta.
No i jeszcze kilka juniorskich lat przed nim.
Wiekopomna chwila, wręczają puchar eleven, prezes wielkiej unii leszno mamla gumę przyjmując nagrodę w telewizji, ale wiocha

W zeszłym roku Grzyb odbierał puchar w mega obciachowym garniturze rodem z wiejskiej potańcówy. Może to po prostu już taka tradycja.Ramian1 pisze:Wiekopomna chwila, wręczają puchar eleven, prezes wielkiej unii leszno mamla gumę przyjmując nagrodę, ale wiocha [emoji38] [emoji38]
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Jaki puchar taki i standard ubioru na galę :D