Żużlowe różności
Re: Żużlowe różności
Rzadko się ogląda takie wpasowanie z premedytacją w płot. Naprawdę żenada, a ,,w nagrodę" co najmniej żółta kartka jeśli jest w SGP, o wykluczeniu nie wspomnę.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
-
CKM1946
- Zawodowiec
Zajebiście że ten złamas Gollob usprawiedliwił to przypadkiem. Ręce opadają.
Majewski, Bajerski morda oczywiście krótko.
Gollob: "tu nie ma żadnego podtekstu".
Rzygać się chce. I jak tu kibicować Zmarzlikowi skoro tak go wszyscy chronią?
Gollob: "tu nie ma żadnego podtekstu".
Rzygać się chce. I jak tu kibicować Zmarzlikowi skoro tak go wszyscy chronią?
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Makabrycznie to wyglądało. Nie wiem jakim cudem Sajfutdinow wyszedł bez szwanku. Zmarzlik jest mega zmotywowany, ale bez przesady, to był bandycki atak.
W. Komarnicki: "Nie chcę mówić o kulisach, bo się wstydzę, ale tak było"
Żenująca sytuacja. Mam nadzieję, że chociaż Zmarzlik posypie głowę popiołem, bo w tej śmiesznej telewizji nie dość, że nie ma kto go opierdolić, to jeszcze plotą o przypadku... Do tej pory mnie trochę denerwowały komentarze o faworyzowaniu Zmarzlika, ale to co się tu wydarzyło jest szokujące... To był atak na czerwień, a oni nawet go nie wykluczają.
A. Łaguta właśnie zyskał jednego kibica w wyścigu po tytuł MŚ 2021. Zmarzlikowi należało się w tym biegu W.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Sam w to nie wierzę, ale ja też dzisiaj za Artiomem.
Chociaż raczej przeciw Zmarzlikowi.
Chociaż raczej przeciw Zmarzlikowi.
Mają boksy obok siebie ale nie widziałem żeby Zmarzlik podszedł do Emila i go przeprosił.Chyba że coś przegapiłem.
A nie można by stwierdzić, że Zmarzlik do wykluczenia, studio jest mega stronnicze, ale niech jednak Polak wygra to złoto, a nie Rus?
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Nie jestem w stanie kibicować komuś, kto jest chroniony i ubóstwiany przez całe studio oraz sędziów.
Dzisiejsze tłumaczenie tego bandytyzmu przez Golloba oraz milczenie reszty w studio to naprawdę przegięcie pały.
Każdy inny zawodnik zostałby zlinczowany za takie coś.
Dzisiejsze tłumaczenie tego bandytyzmu przez Golloba oraz milczenie reszty w studio to naprawdę przegięcie pały.
Każdy inny zawodnik zostałby zlinczowany za takie coś.