Motor Lublin w sezonie 2021
Re: Motor Lublin w sezonie 2021
Najlepiej zejść ze sceny w glorii i chwale.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
RadeKas pisze:Gratulacje Panie Jacku
xD no gratulacje - może odejść w chwale :d
No to mamy. Ale gratulacje !!!
Tak btw - weźcie tego Strasburgera
Tak btw - weźcie tego Strasburgera
-
CKM1946
- Zawodowiec
Dobre żarty z tym trenerem roku :D
I to z jaką przewagą :)

papi pisze:może Dariusz komuś podpadł. Mikkel nie dostał nominacji pewnie za króla głupców, to może i Śledź nadepnął na odcisk komuś z zacnej komisji
Czego można się spodziewać jak w kapitułe jest Majewski i Ostafiński.
Dobry moment dla Pana Jacka by odejść w chwale.
-
CKM1946
- Zawodowiec
waha pisze:Dobry moment dla Pana Jacka by odejść w chwale.
Albo wręcz odwrotnie. Utwierdzi go w przekonaniu że jest super taktyk i podpisze nowy kontrakt.
Oczywiście będzie tak jak piszesz. Ja tylko tak sobie napisałem. Też myślę że jeszcze kilka sezonów będzie nas prowadził.
Gratulacje dla Pana Jacka i Maćka za nagrodę i szczerość :-) sam przyznał że skład ma jakoś wyglądać, brak zmysłu taktycznego aż kłuje w oczy. A gadaniem kibiców nie ma co się przejmować.
Ostatnio zmieniony 7 października 2021, o 22:14 przez Perez, łącznie zmieniany 3 razy.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
to chyba te "eunuchy internetowe" tak pięknie zagłosowały :)
Naprawdę szczerze gratulacje dla Pana Jacka i jednoczesne podziękowania za zarówno ostatnie trzy lata, jak i wiele wcześniejszych. Teraz czas dać się wykazać młodszym.
Umówmy się, że wczorajsza wymówka z nieobecnością Ziółkowskiego na spotkaniu była tylko i wyłącznie wymówką. Żeby zdąrzyć na galę do Warszawy nie trzeba z Lublina wyjeżdżać dzień wcześniej. Kępa wie, że Jack przegiął z "internetowymi eunuchami" i że chłop nie ma obecnie wśród kibiców najlepszej prasy. Bał się też pewnie reakcji jaką mógł nasz menago dostać. Pytanie teraz tylko czy weźnie ludzi na przeczekanie licząc, że w off-season ludzie ochłoną i zapomną o wszystkim, czy jednak uzna, że pewne mosty zostały spalone i nie da się ich odbudować.
Umówmy się, że wczorajsza wymówka z nieobecnością Ziółkowskiego na spotkaniu była tylko i wyłącznie wymówką. Żeby zdąrzyć na galę do Warszawy nie trzeba z Lublina wyjeżdżać dzień wcześniej. Kępa wie, że Jack przegiął z "internetowymi eunuchami" i że chłop nie ma obecnie wśród kibiców najlepszej prasy. Bał się też pewnie reakcji jaką mógł nasz menago dostać. Pytanie teraz tylko czy weźnie ludzi na przeczekanie licząc, że w off-season ludzie ochłoną i zapomną o wszystkim, czy jednak uzna, że pewne mosty zostały spalone i nie da się ich odbudować.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Perez pisze:kuje
Chyba żelazo
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
- Retrospeedway
- Senior
Menedżer który zrobił najwięcej byków dostał Szczakiela ;) Myślałem że w wypowiedzi po odebraniu narody przeprosi lubelskich fanów za swoje skandaliczne słowa.Natomiast niespodzianka sezonu Paweł Przedpełski to jakaś kpina.Nagrodę powinien dostać Świdnicki za pokonanie Zmarzlika w Gorzowie.
jeśli nagradzać za jeden wyścig to tylko Kariona
Retro, jesteś pewien, że rozumiesz za co dokładnie przyznawany jest Szczakiela niespodzianka sezonu?
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
To jest kolega Jacka, więc nie rozumie. :-) ;-)
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Nagroda dla Jacka to szalenie fajna i miła niespodzianka. I zasłużona. Co zaś tyczy się "internetowych eunuchów" to sporo w tym racji i każdy obiektywnie myślący człowiek przyzna mu w tym rację. Z wielu powodów, które są aż nazbyt oczywiste. Jacek wielkie dzięki za całokształt i Wicemistrzostwo Polski 2021. Kawał serducha zostawiłeś na Z5. Za to szacunek.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Ja myślę, że za pana Jacka menedżerem powinien zostać Jarek Hampel. Jak widać było w kuchni meczu pięknie się desygnował do biegu 14, widzę potencjał. 
Ten kto ogarnia temat sposobu na tor u nas czyli Maciek to twórca naszej domowej twierdzy i naszego sukcesu. Uważam że on z tej dwójki bardziej się wykazał. No ale wiadomo teraz trwa wyścig do wypinania piersi po ordery.....
Retrospeedway pisze:Menedżer który zrobił najwięcej byków dostał Szczakiela ;) Myślałem że w wypowiedzi po odebraniu narody przeprosi lubelskich fanów za swoje skandaliczne słowa.Natomiast niespodzianka sezonu Paweł Przedpełski to jakaś kpina.Nagrodę powinien dostać Świdnicki za pokonanie Zmarzlika w Gorzowie.
Ktoś może pamięta czy Janusz Baniak dostał jakąś nagrodę?
CKM1946 pisze:waha pisze:Dobry moment dla Pana Jacka by odejść w chwale.
Albo wręcz odwrotnie. Utwierdzi go w przekonaniu że jest super taktyk i podpisze nowy kontrakt.
Gwiazdorski ;)
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
KrzysiekS pisze:No ale wiadomo teraz trwa wyścig do wypinania piersi po ordery.....
A to ciekawe.
Ja nie widzę, żeby ktoś specjalnie wypinał piersi po ordery.
Kępa i Więckowski chowają się na konferencji, Kuciapa też nie cwaniakuje, na pierwszy plan są wystawieni zawodnicy.
A że Ziółkowski dostał najwięcej głosów... Część z nich zapewne dla beki
Menago, który zastanawia się z jakiego pola pojedzie zawodnik w kasku niebieskim (bo przecież odczytanie tego z programu to jakaś ponadnaturalna umiejętność) dostaje nagrodę Menedżera Roku.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Ja zrozumiałem całą sytuację w taki sposób, że Ziółkowski skandalicznie długo rozkminiał kto najlepiej wykorzysta pole przypisane do kasku niebieskiego w 14. wyścigu. Ale chyba co to za pole, to sobie umiał przeczytać. Nie róbmy z niego totalnej fujary.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Dajcie spokój już z tym polem, z którego pojedzie kask niebieski, bo robicie idiotę nie tylko z człowieka, o którym dyskutujecie.
To chyba jasne, że nie gadali z którego pola pojedzie zawodnik w kasku niebieskim. "Rozmowa dotycząca pola, z którego pojedzie kask niebieski" to również rozmowa dotycząca koleiny, z której należy wyjechać, sposobu polania, przeschnięcia lub wyrównania albo przełożenia, jakie należy zastosować.
edit: kdsz pierwszy
To chyba jasne, że nie gadali z którego pola pojedzie zawodnik w kasku niebieskim. "Rozmowa dotycząca pola, z którego pojedzie kask niebieski" to również rozmowa dotycząca koleiny, z której należy wyjechać, sposobu polania, przeschnięcia lub wyrównania albo przełożenia, jakie należy zastosować.
edit: kdsz pierwszy