Motor Lublin w sezonie 2022
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Re: Motor Lublin w sezonie 2022
Pierwsze słyszę o dyscyplinarnym zwolnieniu Griszy. Tak myślenie życzeniowe, ale jak ten sezon ma mieć jakiś sens to nie ma wyjścia. Chociaż rywalizacja o utrzymanie będzie pasjonująca :) poza tym nuda
Sebekmotor pisze:Pierwsze słyszę o dyscyplinarnym zwolnieniu Griszy. Tak myślenie życzeniowe, ale jak ten sezon ma mieć jakiś sens to nie ma wyjścia. Chociaż rywalizacja o utrzymanie będzie pasjonująca :) poza tym nuda
Ponieważ zajęci akcją "Ukraina" zamiast podaniem nam oficjalnego oświadczenia co zrobić...
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
A na czym ta "akcja" polega? Myślałam, że Motor Lublin to klub sportowy, a nie organizacja charytatywna.
A jeśli to zwolnienie jest prawdą to widzę, że w klubie ratują budżet. To będzie bardzo ciężki i kiepski pod każdym względem sezon dla Motoru.
A jeśli to zwolnienie jest prawdą to widzę, że w klubie ratują budżet. To będzie bardzo ciężki i kiepski pod każdym względem sezon dla Motoru.
Ostatnio zmieniony 5 marca 2022, o 18:14 przez Sebekmotor, łącznie zmieniany 1 raz.
Sebekmotor pisze:A na czym ta "akcja" polega? Myślałam, że Motor Lublin to klub sportowy, a nie organizacja charytatywna
Informacje na temat zbiórek wertowane non stop.
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Nie mam fejsa, więc nie jestem w temacie:)
O jakiej awanturze mowa? Bo chyba nie jestem w temacie. Chodzi o jakieś zdarzenia na obozie?
-
CKM1946
- Zawodowiec
Perez pisze:https://twitter.com/bierzynskikarol/status/1500147353306677251?t=4E6lCtV-TLh_fqFEnvibqQ&s=19
https://twitter.com/mmmaciekk/status/15 ... zBuxw&s=19
I akurat Bierzynski z Torunia i Markowski z Wrocławia to piszą. Głosów z Lublina takich publicznie chyba nie widzialem. Chyba za bardzo w tamtych miastach sie napalili na sukcesy.
Mam nadzieję, że tam już Matej zaklepany jako gość w przyszłym sezonie. O ile to rzeczywiście przejdzie...
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Za co i po co? Chociaż to chyba lepsza opcja niż ewentualny zz
Ostatnio zmieniony 5 marca 2022, o 19:40 przez Sebekmotor, łącznie zmieniany 1 raz.
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/98868 ... oru-lublin
Kępa mówi, że jakaś rekompensata dla klubów prawdopodobnie będzie i że Łaguta z żadną licencją z Motorze nie pojedzie
Kępa mówi, że jakaś rekompensata dla klubów prawdopodobnie będzie i że Łaguta z żadną licencją z Motorze nie pojedzie
Do wszystkich, którzy popierają takie rozwiązanie: zasługujecie na to wszystko co stanie się teraz z lubelskim Klubem.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
-
CKM1946
- Zawodowiec
Czarek pisze:Do wszystkich, którzy popierają takie rozwiązanie: zasługujecie na to wszystko co stanie się teraz z lubelskim Klubem.
Z klubem nic sie nie stanie.