Motor Lublin w sezonie 2022

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Sebekmotor
Kadrowicz

Re: Motor Lublin w sezonie 2022

#776 Postautor: Sebekmotor » 5 marca 2022, o 20:43

Ciekawe co nam zaproponuje regulamin, który musi być dostosowany do obecnych realiów. Jeśli będzie możliwa instytucja gościa to może to wyglądać według mnie następująco : Sparta Fricke, GKM Bjerre, Apator Zagar /Tungate?my Zagar /Tungate a ja bym pomyślał o Lebiediewie

Czarek
Trener

#777 Postautor: Czarek » 5 marca 2022, o 20:53

Sebekmotor pisze:Ciekawe co nam zaproponuje regulamin, który musi być dostosowany do obecnych realiów. Jeśli będzie możliwa instytucja gościa to może to wyglądać według mnie następująco : Sparta Fricke, GKM Bjerre, Apator Zagar /Tungate?my Zagar /Tungate a ja bym pomyślał o Lebiediewie

Przecież Lebiediew to Rosjanin z Łotwy. Co on tu jeszcze robi? :)

Do wyjaśnienia pozostaje zatem jedynie kwestia Grigorija Łaguty, który teoretycznie mógłby wystąpić z łotewską licencją. Okazuje się jednak, że to nic nie zmieni, bo w omijaniu przepisów nie zamierza uczestniczyć Motor Lublin, z którym Rosjanin podpisał kontrakt na sezon 2022.
Wstyd, głupota i hańba.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Sebekmotor
Kadrowicz

#778 Postautor: Sebekmotor » 5 marca 2022, o 21:27

Też mi się wyrzucenie Rosjan z ligi nie podoba, ale w tej sytuacji nie ma innego wyjścia. Więcej byłoby szkód niż pożytku z jazdy Griszy na licencji łotewskiej w naszym klubie.

Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

#779 Postautor: niespokojny » 5 marca 2022, o 22:13

Po co ta histeria i apokaliptyczne wizje? Skoro bylismy jednym z 3 glownych kandydatow do zlota a tracimy goscia ze zdecydowanie najgorsza srednia z Rosjan w tych 3 klubach to wg mojego rozumowania jeszcze nad nimi zyskalismy. Fakt ze Gorzow wychodzi na czolo, ale przy ZZ albo gosciu Fricke/Zagar sa do objechania. Atmosfera tez jest wazna a ta widac mocno siadla w polowie obozu.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych