Spotkanie Kibicow TÅ» 8 IX 2004 !!

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
norbi

#26 Postautor: norbi » 8 września 2004, o 00:51

Kochany jeżeli chodzi o SVEA to Ty się wyoddalaj i kto naopowiadał Ci takich głupot że za fajerwerki trzeba płacić. Ty sobie nawet sprawy nie zdajesz jakie SVEA pieniądze na każdy mecz przeznacza abyś "GŁĄBIE mógł zobaczyć macz. A jeżeli tak uważasz to mówię Ci bracie licz się ze słowami bo jak to Prezes zobaczy to ...
e-mail: mailto:tzultras@wp.pl
nr. GG 5614458

anything else sux ! ...

Awatar użytkownika
norbi

o sprawie ze Svea - super-sponsorem, ktory kaze sobie placic

#27 Postautor: norbi » 8 września 2004, o 00:57

sting126 pisze:
$Kuba$ pisze:Współpraca z Realem układa się bardzo dobrze. Między innymi to dzięki niemu na Deptaku stały i będą stać banery reklamujące mecz

to rewelacja po prostu... To ja od dzis bede nosil na koszulce reklamy Jago, Kangura, Moellera i innych - w koncu tez pomagaja klubowi - a co!

o sprawie ze Svea - super-sponsorem, ktory kaze sobie placic za fajerwerki juz nie bede wspominal... (a moze nie kaze sobie placic...?).

Mogłeś pojechać na wyjazd za 30 zł. Z tego co pamiętam to w rundzie zasadniczej koszt wynosił okło 50-60zl i jeszcze Ci nie pasuje ?
Dlaczego sam nie załatwiłeś sprawy z Sipmą, albo z jakimś innym sponsorem, żeby ten zapłacił za wyjazd, wtedy jeździłbyś zupełnie za darmo.

No i zaczyna sie - odwracanie kota ogonem! A dlaczego Ty na motocykl nie wsiadles i nie jezdziles w meczach skoro widziales, ze Sledz dupy daje?
Ja nie do tego zmierzam... Czy Wy naprawde nie widzice, ze ktos Was w chuja laduje? Autokar byl za darmo - posiadacze koszulek mieli jechac gratis i co? Nic - zaplaciliscie po 30 zl jak potulne baranki a kaska poszlaaaa... Podobno posiadacze koszulek mieli miec specjalne przywileje - ja daze do tego, ze tych przywilejow na razie nie widac i niestety nie sadze zebym kiedykolwiek je zobaczyl... Mam nadzieje, ze sie myle - jesli tak jest to uderze sie w piers.
Pozdrawiam

Ty wiesz wogóle co Ty mówisz ... Ty sobie nawet sprawy nie Zdajesz jakie SVEA wykłada pieniądze abyś GŁĄBIE mógł oglądać mecze, a po drugie to powiedz mi kochany kto naopowiadał Ci takich bzdur o tym że SVEA każe płacić za fajerwerki... Zastanów się bracie co Ty mówisz a jak coś to Tomy to zobaczy i możesz już sobie meczyka niezobaczyć kolego sympatyczny... JA sobie jeszcze z Tobą pogadam ...
e-mail: mailto:tzultras@wp.pl

nr. GG 5614458

anything else sux ! ...

Perro Verde

#28 Postautor: Perro Verde » 8 września 2004, o 01:16

Bardzo przepraszam, że wtrącę się w wątek który mnie nie dotyczy ale nie moge jednego przetrzymać bez komentarza.

Chodzi mi o fragment:
"Ty sobie nawet sprawy nie Zdajesz jakie SVEA wykłada pieniądze abyś GŁĄBIE mógł oglądać mecze"

Bardzo przepraszam, ale za oglądanie spotkań, każdy płaci ze swojej kieszeni. Chyba, że Firma Svea (czym się oni wogóle zajmują??) funduje przed meczem jakies bilety. Jeśli tak to napisz gdzie takowe można otrzymać. Chętnie wezmę pare sztuk, to oszczędze troche grosza w domowym budżecie.
Chyba, że firma Svea jest głównym sponsorem lubelskich żużlowców i dzięki jej dobroduszności nasi mogą jeżdzić a my kibice możemy ich oglądać. O to chodziło ?

Awatar użytkownika
istred
Trener

#29 Postautor: istred » 8 września 2004, o 07:13

to rewelacja po prostu... To ja od dzis bede nosil na koszulce reklamy Jago, Kangura, Moellera i innych - w koncu tez pomagaja klubowi - a co!

Z tego co mi wiadomo o to żeby na deptaku stały te banery postarał sie Norbi. Poza tym napisalem miedzy innymi, przyjdz na spotkanie to dowiesz sie wiecej.
Ja nie do tego zmierzam... Czy Wy naprawde nie widzice, ze ktos Was w chuja laduje? Autokar byl za darmo - posiadacze koszulek mieli jechac gratis i co? Nic - zaplaciliscie po 30 zl jak potulne baranki a kaska poszlaaaa... Podobno posiadacze koszulek mieli miec specjalne przywileje - ja daze do tego, ze tych przywilejow na razie nie widac i niestety nie sadze zebym kiedykolwiek je zobaczyl...

Po pierwsze za autokar nikt z tych co maja koszulki nie zaplacil 30zl tylko mniej. Po drugie mam koszulke niecaly miesiac i trudno oczekiwac, ze od razu bede mial nei wiem jakie przywileje, poza tym nie kupilem koszulkie dla przywileji, ładnie wyglada z logo tż... jak kupujesz szalik to tez liczysz na przywileje ?

Sting, po co tutaj na forum wypisujesz takie rzeczy ? Jak nie wiesz to poprostu nie pisz. Mozesz ten temat poruszyc w srode.

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#30 Postautor: _piotrusss » 8 września 2004, o 20:37

norbi pisze:Kochany jeżeli chodzi o SVEA to Ty się wyoddalaj i kto naopowiadał Ci takich głupot że za fajerwerki trzeba płacić. Ty sobie nawet sprawy nie zdajesz jakie SVEA pieniądze na każdy mecz przeznacza abyś "GŁĄBIE mógł zobaczyć macz. A jeżeli tak uważasz to mówię Ci bracie licz się ze słowami bo jak to Prezes zobaczy to ...

Norbi nie rzucaj tekstami "Głąbie..." bo nikt Ciebie nie obraża... Co do tych fajerwerków to nie jest to nic wielkiego, nie obchodzi mnie ile to kosztuje, ale... po pierwsze ich nie widać, bo tego typu rzeczy puszcza się jak jest ciemno, po drugie są niebezpieczne, na żużel przychodzą ludzie z całymi rodzinami no i z dziećmi, a wy jak puszczacie te petardy to nieraz lecą tuż nad głowami, nie wiem czy to przyciąga kibicow... Więc zanim znowu zaczniecie się przechwalać bannerami reklamującymi mecz... to pomyślcie co wy robicie podczas meczu. pozdro
Ostatnio zmieniony 8 września 2004, o 22:34 przez _piotrusss, łącznie zmieniany 1 raz.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#31 Postautor: Lublin_Fan » 8 września 2004, o 20:43

Jeśli mogę coś zasugerować....
Zamiast tych fajerwerów proponowałbym kolorowe race, kupno bębna. A jakby kasy starczyło to jakąś wypasioną graficznie flagę.

Z fajerweków jest tylko huk i nic wiecej a racami można zrobić naprawde fajną oprawę. Np fanklub odpala race na rundzie honorowej a Norbi z ekipą podczas równania toru w połowie meczu. Ewenutalnie można zadymić pół stadionu na raz podczas prezentacji ;)

Pozdr.

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#32 Postautor: dannie » 9 września 2004, o 16:52

miedzy innymi oto chodzi... fajnie ze ktos oprocz FC cos robi i sie stara. Norbi znalazl "losia" :wink: ktory rozdaje mu fajerwerki... fakt ze nie sa one za efektowne i stanowia zagrozenie ale sa. Problemem natomiast jest to w jaki sposob niektorzy wykorzystuja potecial jaki posiadaja. Moze gdyby Norbi z kolegami jakos ladnie to naszykowali, poustawiali i odpalili zamiast robic jakies durne zarty i traktowac to jak zabawe (dosc niebezpieczna) to moze by to jeszcze przeszlo... aha... i jezeli juz dostaja takie zabaweczki to nalezy sie tym poslygiwac rozsadnie i raczej nie wskazane jest ich uzycie po kilku (nastu?!) piwkach... :?

Pozdrawiam!

P.S a jezeli naprawde koszt tego jest tak olbrzymi to dziwie sie tej firmie... i chyba fajniej byloby miec ta sume do wlasnej dyspozycji (na race, beben, megafon i wiele innych)
Obrazek

Awatar użytkownika
istred
Trener

#33 Postautor: istred » 9 września 2004, o 21:59

Jeśli ktoś chce to zapraszam do rozmowy na gadu na temat "ekipy norbiego" fajerwerków itp.
PS. niestety już nie dziś.

Jeśli czegoś nie wiesz, to nie pisz. :!:

Buber
Kontakt:

#34 Postautor: Buber » 10 września 2004, o 20:09

koszulki z logo sponsora nie posiadam, ale jest zdaje sie subtelna roznica w machaniu czterema kilkumetrowymi flagami sponsora na meczu od naklejenia kilkucentymetrowego paska do klubowej koszulki.

Małe sprostowanie, tymi kijakmi machają pracownicy Marmy których w tym celu w/w firma zatrudniła.
6766918 - GG

Awatar użytkownika
prt
Junior
Kontakt:

#35 Postautor: prt » 10 września 2004, o 22:40

Buber pisze:Małe sprostowanie, tymi kijakmi machają pracownicy Marmy których w tym celu w/w firma zatrudniła.

:P to niezle tam macie w tym Rzeszowie.

a dostaja zwykla stawke czy swiateczna albo jak za nadgodziny?

Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.

http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl

Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.