Stadion
Re: Stadion
Tzn w jaki konkretny sposób ich zmiażdżył? Przeczytałem ten artykuł i w sumie Żuk w żaden merytoryczny sposób nie odniósł się do zarzutów stawianych przez tą "Fundację".
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Ktoś się orientuje czy coś się dzieje na naszym torze? Jakieś prace przy nawierzchni, montaż band, jakieś pracę konserwacyjne?
Kilka dni temu zgarniali spychaczem śnieg z toru
Nic nie podają, żadnych zdjęć. Informacji o stanie toru czy filmików. Mam wrażenie, że co sezon cofamy się. Profil na FB tragedia.
Kaman pisze:Nic nie podają, żadnych zdjęć. Informacji o stanie toru czy filmików. Mam wrażenie, że co sezon cofamy się. Profil na FB tragedia.
Tak to niestety wygląda, jak się na każde możliwe stanowisko znajomych wkręca.
To prawda - rok temu o tej porze były filmiki, zdjęcia, prezentacja kevlarów. Teraz jest straszna nędza. Jeszcze pewnie nikt nie wpadnie na pomysł żeby pokazać sparing w Gdańsku.
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Może Wybrzeże coś pokaże. O filmikach z pierwszych jazd coś na wzór Leszna możemy pomarzyć.
social media naszego klubu, to jest taka nedza, ze szkoda gadac, wydawaloby sie ze nie do pomyslenia w 2022 roku...
METHANOL ADVENTURE TEAM
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Kto odpowiada u nas za te sprawy? Robimy Marketing już chyba nie?
Wydaje mi się że to teraz tak wszystko wygląda związku z sytuacją za naszą bliską granicą. Takie odnoszę wrażenie. Sport jakby zszedł na dalszy plan, co trochę jest oczywiste aczkolwiek u nas życie toczy się dalej, bo musi, jakoś normalnie.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
- _piotrusss
- Kadrowicz
Obecna cisza zapewne z tego wynika, ale wcześniej również nie było różowo. Symboliczna aktywność na Twitterze i YouTube, przeciętna na Instagramie i facebooku. Do tego tragiczna obsługa kibiców przy okazji zamieszania z karnetami.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Andrzej Waligórski
Byłem około 11:00 pod stadionem, więc wszedłem i na szybko zrobiłem kilka fotek z trybun.
Tor wygląda tak:

Ubijają:

Maciek dyryguje:

I ciekawostka na koniec:

Tor wygląda tak:
Ubijają:
Maciek dyryguje:
I ciekawostka na koniec:
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
- _piotrusss
- Kadrowicz
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Andrzej Waligórski
Andrzej Waligórski
Dzięki za zdjęcia :) Rozumiem, że do jest coś w rodzaju osuszacza na prostej startowej?
Armatka śnieżna ..;)
Saint pisze:Armatka śnieżna ..;)
Bardziej nowy rodzaj Mrozkowego quada :)
Kaman pisze:Dzięki za zdjęcia :) Rozumiem, że do jest coś w rodzaju osuszacza na prostej startowej?
Tak, na facebooku jest relacja cała z przygotowań toru. Przerzucają tor i suszą go tą "armatką".
Saeyl pisze:Kaman pisze:Dzięki za zdjęcia :) Rozumiem, że do jest coś w rodzaju osuszacza na prostej startowej?
Tak, na facebooku jest relacja cała z przygotowań toru. Przerzucają tor i suszą go tą "armatką".
Na jakim profilu?
Kaman pisze:Saeyl pisze:Kaman pisze:Dzięki za zdjęcia :) Rozumiem, że do jest coś w rodzaju osuszacza na prostej startowej?
Na jakim profilu?
Oficjalnym Motoru :) Tylko wrzucają te zdjęcia jako relacja, a nie jako post.
Saeyl pisze:Kaman pisze:Saeyl pisze:Tak, na facebooku jest relacja cała z przygotowań toru. Przerzucają tor i suszą go tą "armatką".
Na jakim profilu?
Oficjalnym Motoru :) Tylko wrzucają te zdjęcia jako relacja, a nie jako post.
Odpowiedź z FB na pytanie dlaczego social media w klubie leżą :)
"nic nie lezy, zajmujemy sie zbiorka na ten moment, a prace na torze dopiero wczoraj ruszyly :) pozdrawiamy"
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/10067 ... wy-stadion
Czy można sobie wyobrazić gorszy moment na taki protest? Chyba nie...
Czy można sobie wyobrazić gorszy moment na taki protest? Chyba nie...
Tak z czystej ciekawości zapytam, czy są na forum ludzie, którzy nie tylko nie są za budową nowego stadionu w miejscu innym niż Zygmuntowskie ze względu na sentyment, ale głównie dlatego, że jest to zwykłe marnowanie pieniędzy. Moim zdaniem można w 3 do 5 lat w pełni zmodernizować obecny stadion do wielkości około 15000, tylko trzeba trochę więcej woli.
Ja na budownictwie się nie znam, więc nie mam pojęcia czy to jest do zrobienia, ale przyznaję, że sentyment do Z5 mam ogromny.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Nowy stadion przy klubie jezdzieckim to jest glupota i niegospodarność, bo jak inaczej nazwać budowę obiektu za 300 czy 400 mln na 8-10 imprez w ciągu roku!!! Dlatego ten stadion nie powstanie. Stadion przy Z5 powienien być już dawno zmodernizowany, tymbardziej że tam nie trzeba Bóg wie czego! Podwyższyć trybuny, zrobić kible, parking dla obsługi i zawodników. Tyle.