Flagg pisze:Zależy do kogo porównać. Jak do Gosika, Szpytmy etc, to chłopak jest co najmniej półkę wyżej. Jak do juniorów z np. II ligi, to jest półkę niżej.
Czyli raczej marne szanse na to, by mógł wskoczyć za Wiktorka po sezonie?
Flagg pisze:Zależy do kogo porównać. Jak do Gosika, Szpytmy etc, to chłopak jest co najmniej półkę wyżej. Jak do juniorów z np. II ligi, to jest półkę niżej.
Polska jest obecnie moim drugim domem, ale urodziłem się w Rosji, a w moich żyłach płynie rosyjska krew. Stamtąd pochodzę i o tym będę zawsze pamiętał. Tam też dorastałem jako sportowiec. Dlatego mogę potwierdzić - nie było tematu, bym w sezonie 2021 występował w PGE Ekstralidze jako Polak.
17 grudnia kibicLBN pisze:Może jestem w mniejszości, ale ja komentarz Olkowicza bardzo lubiłem. Gość miał swój świat i klimat. Popierał to spora wiedzą i ciekawostkami, mniej oderwanymi od żużla niż Lorek. Do tego jak mało kto widział błędy zawodników, czy zauważał ścieżki i tego typu rzeczy.
Wkurzało swojego czasu te wymyślanie ksywek zawodnikom, absurdalnych i wyciągniętych z tyłka jednak należał do gości, którzy poza gadaniem, że ktoś,,kąsał i był szybki" potrafił powiedzieć to co nie każdy widzi, że zawodnik powinien przejechać jeszcze raz szeroko i przypuścić atak na następnym łuku. Kuzbicki jest obryty wiedzą, statystyką ale aż tak dobrze żużla nie czyta.
Dobrze, że się ostanie Jabłoński prawdopodobnie w nSport, bo pomimo wad nie odwykl od motocykla i potrafi powiedzieć nieco więcej niż zwykły redaktorek.
Ja szczerze żałuję i mam nadzieję, że trafi do komentowania SGP