Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Re: Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Kumpel miał problem, dzwonił do Eventimu, sprawdzili przesyłkę - rzekomo doręczona 8 marca. Wybrał się na pocztę - odesłali go do innej placówki, bo oni to przecież tylko filia. Tam uzyskał informację, że listonosz rozliczył się z przesyłek i skoro z protokołu wynikało, że doręczył, to tak musiało być! :D :D :D Na pytanie o wgląd do potwierdzenia odbioru z podpisem odpowiedziano mu, że przecież jest covid i teraz na mocy jakiegoś tam rozporządzenia nie ma obowiązku kwitowania przesyłek. Czeski film. Więc nie tak kolorowo, Gelu.
Na pocieszenie dodam, że kilka godzin później kolega dostał telefon z poczty, że listonosz namierzył tę przesyłkę i jest już u niego w skrzynce. Pytanie tylko, czy karnet był cały czas w kieszeni u doręczyciela, czy też ten ma tak wywalone na robotę, że wrzuca jak popadnie, a tym razem akurat pamiętał, do czyjej skrzynki podrzucił przesyłkę, która mu zbywała. Bo innego wyjaśnienia nie widzę.
Na pocieszenie dodam, że kilka godzin później kolega dostał telefon z poczty, że listonosz namierzył tę przesyłkę i jest już u niego w skrzynce. Pytanie tylko, czy karnet był cały czas w kieszeni u doręczyciela, czy też ten ma tak wywalone na robotę, że wrzuca jak popadnie, a tym razem akurat pamiętał, do czyjej skrzynki podrzucił przesyłkę, która mu zbywała. Bo innego wyjaśnienia nie widzę.
Motor mocnyj!
No u mnie niestety też PP dała ciała, chociaż to bardzo dyplomatyczne stwierdzenie.
Krótko: karnet zamówiony i opłacony 18.01, wysłany przez Eventim poleconym priorytetem 28.02, potem rzekomo podwójne awizo dalej 17.03 "decyzja o zwrocie przesyłki" i 25.03 "przygotowano do wysyłki" do W-wy. Dzięki mailom do Eventim dało się prześledzić ten status, ale przynajmniej niektórym ciulom z PP chętnie obiłbym ryja. Nie ma opcji z żadnym awizo (nie było!), pomyłką w adresie itp. Z 50 przesyłek w tym czasie odebrałem, zwykłych, poleconych, priorytetów itp.
Krótko: karnet zamówiony i opłacony 18.01, wysłany przez Eventim poleconym priorytetem 28.02, potem rzekomo podwójne awizo dalej 17.03 "decyzja o zwrocie przesyłki" i 25.03 "przygotowano do wysyłki" do W-wy. Dzięki mailom do Eventim dało się prześledzić ten status, ale przynajmniej niektórym ciulom z PP chętnie obiłbym ryja. Nie ma opcji z żadnym awizo (nie było!), pomyłką w adresie itp. Z 50 przesyłek w tym czasie odebrałem, zwykłych, poleconych, priorytetów itp.
nic
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Orientuje się ktoś kiedy rusza sprzedaż wejściówek na Włókniarz? I gdzie będą do nabycia? Eventim?
Informujemy, że w związku z nadchodzącym meczem, sprzedaż biletów będzie odbywała się wyłącznie internetowo, za pośrednictwem operatora Eventim.pl i rozpocznie się 13 kwietnia o godz. 20.00. Jedna osoba będzie mogła zakupić maksymalnie 8 biletów
CENY BILETÓW:
bilet normalny – 50 PLN
bilet ulgowy (młodzież ucząca się, emeryci, niepełnosprawni) – 40 PLN
bilet dziecięcy (do końca szkoły podstawowej) – 20 PLN
Informujemy, że mamy jedynie 6 miejsc dla osób poruszających się na wózkach inwalidzkich – takie osoby proszone są o kontakt mailowy na adres: niepelnosprawni@eventim.pl celem uzyskania potwierdzenia wejścia na mecz.
Bramy na stadion dla osób posiadających karnety zostaną otworzone 2 godziny przed rozpoczęciem meczu. Pozostałe osoby zaczną być wpuszczane 1,5 godziny przed spotkaniem.
CENY BILETÓW:
bilet normalny – 50 PLN
bilet ulgowy (młodzież ucząca się, emeryci, niepełnosprawni) – 40 PLN
bilet dziecięcy (do końca szkoły podstawowej) – 20 PLN
Informujemy, że mamy jedynie 6 miejsc dla osób poruszających się na wózkach inwalidzkich – takie osoby proszone są o kontakt mailowy na adres: niepelnosprawni@eventim.pl celem uzyskania potwierdzenia wejścia na mecz.
Bramy na stadion dla osób posiadających karnety zostaną otworzone 2 godziny przed rozpoczęciem meczu. Pozostałe osoby zaczną być wpuszczane 1,5 godziny przed spotkaniem.
Mam nadzieję że dla karnetowców będzie osobne wejście bo nie chce mi się za bardzo przepychać przez 300 metrowa kolejkę biletowców.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Nic nie bedzie, mam droższe wejścia ale możemy wejsc 2h przed pierwszym biegiem …
Bilet czy karnet, wejścia będą te same i tak.
Czyli 17:15 trzeba już wejść na stadion, a przedtem zapewne odstać w kolejce, bo jak nie to czekają pewnie miejsca na samym dole albo do stania na koronie. To o której już kolejka? O 15? ;)
Czyli 17:15 trzeba już wejść na stadion, a przedtem zapewne odstać w kolejce, bo jak nie to czekają pewnie miejsca na samym dole albo do stania na koronie. To o której już kolejka? O 15? ;)
Kiedyś 10 karnetów, a teraz 8 biletów z jednego konta w eventim. Co za mistrz marketingu to wymyśla? Bo na pewno nigdy nie był kibicem kupującym bilety...
NIGDY WIĘCEJ 2-giej LIGI!
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom
Jak nie będzie osobnego wejścia dla karnetów to skończy się tak, że karnetowiec który będzie chciał wejść na te niesamowite 30 minut przed resztą nie zostanie przepuszczony do bramki i tyle :D.
Richie Faulkner:
-
CKM1946
- Zawodowiec
A orientuje się ktoś może jak jest z klatką ? Bo w poście na FB klub nie dał informacji co z gośćmi.
Ktoś wie jaki jest stosunek karnetów do biletów? Bo mi się wydaje że karnetów będzie więcej niż biletów i te pół godziny wcześniej nic nie da.
Tylko numeracja miejsc i egzekwowanie tego nie będzie wymagać poświęcenia pół dnia na jeden mecz...
Tylko numeracja miejsc i egzekwowanie tego nie będzie wymagać poświęcenia pół dnia na jeden mecz...
Sprzedane
Ostatnio zmieniony 14 kwietnia 2022, o 09:56 przez qpa, łącznie zmieniany 1 raz.
tck pisze:Ktoś wie jaki jest stosunek karnetów do biletów? Bo mi się wydaje że karnetów będzie więcej niż biletów i te pół godziny wcześniej nic nie da.
Przed pandemią mówili, że sprzedano 7 tys. karnetów na miejsca siedzące. Ile osób mogło oddać te karnety? 1000? 2000? Wiec pewnie z 4-6 tysięcy ma wejście na karnet.
Ciężko oszacować, bo takie dane ma tylko klub zapewne. "
A tak z ciekawości spytam. Jako, że mam karnet to nie kupowałem biletów, ale wszedłem na stronę i widzę "Sektor D" - sektor D to jest trybuna gości jak rozumiem? Bo tam byla brama D.
Chyba jednak przegięciem z tym limitem 8 sztuk,bo wygląda na to że w kilka minut było po biletach,nawet na Trybunę w cenie...1178zł...(!?)
Cz@rek pisze:Chyba jednak przegięciem z tym limitem 8 sztuk,bo wygląda na to że w kilka minut było po biletach,nawet na Trybunę w cenie...1178zł...(!?)
A główna była w ogóle w sprzedaży? Chyba nie. Karnetowicze tam siedzą.
Ja wszedłem kupiłem dwa bilety dla bliskich mi osób bo sam mam karnet. Wracam na stronę i biletów juz brak. Widzę ze tradycja czasowa nie umarła. Ciekawe czy Lublin zapełniłby taki stadion w 80-90% jaki jest np. w Toruniu.
Btw. była w sprzedaży główna za tą astromiczną cene która napisał Cz@rek.
Btw. była w sprzedaży główna za tą astromiczną cene która napisał Cz@rek.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Cz@rek pisze:Chyba jednak przegięciem z tym limitem 8 sztuk,bo wygląda na to że w kilka minut było po biletach,nawet na Trybunę w cenie...1178zł...(!?)
Ile?! O ch*** złoty. Pytanie czy bardziej przygrzalo w główkę tym który cenę ustalał, czy tym co kupili.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
a mówią ,że inflacja 10 %
kibicLBN pisze:Cz@rek pisze:Chyba jednak przegięciem z tym limitem 8 sztuk,bo wygląda na to że w kilka minut było po biletach,nawet na Trybunę w cenie...1178zł...(!?)
Ile?! O ch*** złoty. Pytanie czy bardziej przygrzalo w główkę tym który cenę ustalał, czy tym co kupili.
Prędzej tym, co kupili.
Jak ktoś chce kupić drożej to sprzedajesz taniej? ;)
Z drugiej strony punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Jak ktoś np. zarabia 20k miesięcznie to co to jest za kwota
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Te bilety miały nie trafić do sprzedaży, potwierdzał to Kuba Kępa. Już prędzej jestem w stanie uwierzyć w to, że wystawienie ich z tą ceną to była pomyłka, więc zostały szybko wycofane, niż w to, że ktoś je kupił za takie pieniądze.
Motor mocnyj!
Jak ktoś ma na zbyciu jeden normalny, chętnie przygarnę :)
Kaman pisze:Jak ktoś ma na zbyciu jeden normalny, chętnie przygarnę :)
Przed chwilą widziałem że są na stronie do kupienia. Ktoś pewnie nie zapłacił a czas rezerwacji się skończył.
Perez pisze:Kaman pisze:Jak ktoś ma na zbyciu jeden normalny, chętnie przygarnę :)
Przed chwilą widziałem że są na stronie do kupienia. Ktoś pewnie nie zapłacił a czas rezerwacji się skończył.
Udało się na eventim :)
Ostatnio zmieniony 14 kwietnia 2022, o 10:04 przez Kaman, łącznie zmieniany 1 raz.
Teraz to i u mnie niedostępne.
Kargolo pisze:Z drugiej strony punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Jak ktoś np. zarabia 20k miesięcznie to co to jest za kwota
Chyba jak jest kawalerem i nie ma żadnych zobowiązań finansowych