Motor Lublin - Włókniarz Częstochowa 47:43
Re: Motor Lublin - Włókniarz Częstochowa 17.04.2022, godz. 19:15
Mam nadzieję, że ktoś naszym puścił nagrania z ostatniego meczu u nas z Włókniarzem, i pokazał jak blokować Madsena na przykładzie Griszy. Pamiętam, że idealnie zamykał mu krawężnik przy wyjściu z łuków, zwłaszcza tego drugiego. Niby taka oczywistość, a kurde konus zawsze wejdzie komuś pod lewy łokieć.
Dziś o 14:00 na naszym Facebooku oraz Youtube odbędzie się PRzedmeczowa Konferencja Prasowa, w której udział wezmą:
- Jarek Hampel - Oficjalna Strona
- Dominik Kubera Racing
- Maciej Kuciapa Racing
- Jakub Miśkowiak#515
Serdecznie zapraszamy
Bardzo fajny pomysł.
Haron90 pisze:Mam nadzieję, że ktoś naszym puścił nagrania z ostatniego meczu u nas z Włókniarzem, i pokazał jak blokować Madsena na przykładzie Griszy. Pamiętam, że idealnie zamykał mu krawężnik przy wyjściu z łuków, zwłaszcza tego drugiego. Niby taka oczywistość, a kurde konus zawsze wejdzie komuś pod lewy łokieć.
dokładnie tak tam było 3:1 dla Griszy wolny był ale go kapitalnie wyczuwał
istred pisze:Dziś o 14:00 na naszym Facebooku oraz Youtube odbędzie się PRzedmeczowa Konferencja Prasowa, w której udział wezmą:
- Jarek Hampel - Oficjalna Strona
- Dominik Kubera Racing
- Maciej Kuciapa Racing
- Jakub Miśkowiak#515
Serdecznie zapraszamy
Bardzo fajny pomysł.
Od tego sezonu wszystkie kluby muszą organizować konferencję przedmeczową. Taki wymóg.
-
CKM1946
- Zawodowiec
Prognoza na niedziela juz optymistyczna. Może jednak pojedziemy
CKM1946 pisze:Prognoza na niedziela juz optymistyczna. Może jednak pojedziemy
To sie zmienia z godziny na godzinę. Wczoraj wieczorem jeszcze yr.no pokazywał deszcz przez całą sobotę/niedzielę, a dzisiaj już praktycznie bez opadów od soboty w południe.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
ale cały czas od kilku dni jest kulminacja opadowa na piątek zawsze około 7 mm pokazuje a sobota z niedzielą śladowe opady poniżej 2 mm na tę chwilę . Oby nie było tak jak wtedy kiedy zmoczyło i towarzystwo było pogubione jak dzieci we mgle . Na innym portalu pokazuje nawet niedzielę bez deszczu także wygląda to coraz lepiej .
Nie za dluga ta konferencja, trzeba bylo Drabika wyslac :)
Jest skład i ZZ pod 12 ... i wydaje mi się, że to chyba nie najlepszy pomysł. Jeśli dobrze na szybko przeanalizowałem to Drabik z ZZ może tylko pojechać w 13 co oznacza, że jedzie bieg po biegu. A to oznacza, że w 10 któryś inny senior tam na pewno jedzie bieg po biegu. A dodatkowo kiedy nie wstawią Michelsena to na pewno jedzie bieg po biegu - a on to na razie do tej pory chyba najgorzej znosił....W poprzednim układzie tylko jeden zawodnik stał przed takim wyzwaniem. Ciekawy jestem czy nasz sztab to sprawdza pod tym kątem...
To wygląda tak że nasz sztab chciał ustawić skład jak najbardziej podobnie do tego domowego z ubiegłego sezonu bo przecież nie przegraliśmy żadnego meczu. To tylko moje przypuszczenia. Nie mam żadnej wiedzy ale tak to mi wygląda. Mi też to ustawienie średnio mi się widzi. Zobaczymy jak wyjdzie na żywo. Obyśmy tylko sami sobie nie zaszkodzili.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Może chcą znów zastosować manewr z Gorzowa, czyli puścić 2 razy Kuberę w miejsce ZZ, a za Tudzieża 1 raz Cierniak/Lampart. Wtedy któryś senior (Drabik?) nie pojedzie ani razu jako ZZ.
jeśli dobrze na szybko przeanalizowałem to Drabik z ZZ może tylko pojechać w 13
Nie nadążam ostatnio za regulaminem więc zapytam - czemu nie może jechać w trzecim (5/12/2/13)?
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
1 bieg odrazu na grubo Madsen Hampel Lindgren Drabik.
I Meyze patrzący tylko na Jarka. Oby Jarek utrzymał nerwy na wodzy i strzelił że startu :-)
I Meyze patrzący tylko na Jarka. Oby Jarek utrzymał nerwy na wodzy i strzelił że startu :-)
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Bieg 3: Drabik
Bieg 5: Hampel
Bieg 10: Michelsen
Bieg 11: Kubera
I nikt nie jedzie bieg po biegu.
Bieg 5: Hampel
Bieg 10: Michelsen
Bieg 11: Kubera
I nikt nie jedzie bieg po biegu.
Pliki pomylilem … stara tabela z 2019. Sorry ;)
Demonizujecie to bieg po biegu strasznie. To taktycznych też nie bedziemy robić, bo nie daj boże ktoś 2 razy z rzędu pojedzie? Przecież dla nich to nie pierwszyzna.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Liczę na to, że nie będziemy robić taktycznych ;)
Nie chodziło mi konkretnie o niedzielny mecz, tylko cały sezon. Poważnie, jak czytam posty on ustawieniu w tym sezonie, to mam wrażenie, że absolutnie kluczową sprawą jest unikanie jazdy bieg po biegu. Cała reszta się nie liczy, a dwa starty po sobie to armageddon, który doprowadzi wynik do zaglady. W finale ze Sparta MM z Kubera nie raz jechali bieg po biegu i specjalnie im to nie przeszkadzało
Dla zawodników wicemistrza Polski i trzy wyścigi pod rząd nie powinny być problemem. Gorzej ze sprzętem, który zwłaszcza w letnie miesiące puchnie.
Z innej beczki. Ktoś wie czy pod Areną można dalej spokojnie parkować? Były parę miesięcy temu sygnały, że mają uniemożliwić parkowanie pod stadionem i w sumie nie wiem na czym stanęło.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
jeśli to te sygnały, o których mowa w artykule
https://spottedlublin.pl/mosir-chcial-o ... pieniedzy/
to nic się nie zmieniło. Chyba, że coś się działo w ostatnich tygodniach, bo do niedawna wjazd był bezproblemowy
https://spottedlublin.pl/mosir-chcial-o ... pieniedzy/
to nic się nie zmieniło. Chyba, że coś się działo w ostatnich tygodniach, bo do niedawna wjazd był bezproblemowy
Tak to te, dzięki. Jak dobrze, że ni ma piniędzy
.
Richie Faulkner:
"Bo parking się zużywa" 
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Które wejście dla karnetów na sektor C?
Na karnecie z tyłu powinieneś mieć info, która brama.
Ja mam napisane: WEJŚCIE - A.
A na sektor C podejrzewam, że wejścia B lub C (od bystrzycy).
Ja mam napisane: WEJŚCIE - A.
A na sektor C podejrzewam, że wejścia B lub C (od bystrzycy).