Motor Lublin - GKM Grudziądz 57:33
Re: Motor Lublin - GKM Grudziądz 57:33
Albo mi się wydaje, albo większość tych ,, wyjść" na zewnętrzną była raczej niezamierzona i spowodowana kiepskim stanem nawierzchni. Tak to se na ekranie wyglądało.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
kibicLBN pisze:Albo mi się wydaje, albo większość tych ,, wyjść" na zewnętrzną była raczej niezamierzona i spowodowana kiepskim stanem nawierzchni. Tak to se na ekranie wyglądało.
Część tak, ale niektóre to zasługa naszych rajderow. Hampel najlepszym przykładem, gdzie w biegu z Dzikiem i Pawlickim miał nawet szybkość, tylko zamiast spokojnie przejechać pierwszy luk za Przemem i atakować na drugim, to próbował na okrętkę i oczywiście Dzik mu się wcisnął pod koło. Lampart w biegu z Jakobsenem tez zrobił na ostatniej prostej Lamparta
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
W tym biegu Lamparta na wejściu w każdy łuk słychać w transmisji było ,, krawężnik k***a, krawężnik trzymaj". Mam nadzieję że to nie Ty ;)
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
kibicLBN pisze:W tym biegu Lamparta na wejściu w każdy łuk słychać w transmisji było ,, krawężnik k***a, krawężnik trzymaj". Mam nadzieję że to nie Ty ;)
Siedzieliśmy pod kamera i autentycznie krzyczeliśmy dokładnie takie słowa więc nie ma wykluczalbym tego xD
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski