Żużel w TV
Re: Żużel w TV
mieli remis w kieszeni dramat
Flagg pisze:Ależ koncertowo Przedpełski położył mecz Apatorowi
A ostatnio z tego co mi się wydaje to Przedpełski miał patent na Bartusia.
Trudno. Torun będzie nagrzany aby z nami wygrać.
Ostatnio zmieniony 24 kwietnia 2022, o 21:17 przez Perez, łącznie zmieniany 1 raz.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Fajny mecz, Toruń pokazał, że jest mocny.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
A ta noga Woźniaka to co tam robiła? Wszystko w porządku było według sędziego?
wszystko cacy, jakby się położył Paweł to na pewno udałoby się to jakoś wytłumaczyć.
PS. podrzucanie po ostatnim biegu, sztuczne ognie, to już mają mistrza, koniec sezonu?? :D
PS. podrzucanie po ostatnim biegu, sztuczne ognie, to już mają mistrza, koniec sezonu?? :D
Ten pokaz fajerwerków niczym po mistrzostwie Polski to z okazji zwycięstwa czy coś tam innego świętują?
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
fajerwerki były pewnie gotowe na mecz z nami ale ups, wynik odbiegł od oczekiwanego...
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
No jak to co, zwycięstwo nad For Nejcze Soluszyn ;))
Słuchanie Golloba autentycznie sprawia ból. Niech go zdejmą z tej anteny zanim stanie się totalnym pośmiewiskiem dla młodych kibiców, którzy nie widzieli go na torze...
Już kiedyś pisałem, że Tomek mógłby poopowiadać o sprzęcie, jak to się łączy, co i na co ma wpływ, jak dane ustawienie ma się do geometrii toru czy twardości nawierzchni. Tymczasem telewizja niestety robi z niego idiotę :(
Toruń niby mocny, ale w kluczowych biegach nie podołali. Jack i Przedpełski jacyś niepewni. Każdy ich senior jest w zasięgu Mikkela, Maksa i Domina zarówno w Lublinie, jak i na MotoArenie. Jeśli pojedziemy w pełnym składzie i ograniczymy ich juniorów do 1 punktu (Hampel nie może się wygłupić) to otworzy się szansa na zwycięstwo. Bez Dominika nie damy rady.
Już kiedyś pisałem, że Tomek mógłby poopowiadać o sprzęcie, jak to się łączy, co i na co ma wpływ, jak dane ustawienie ma się do geometrii toru czy twardości nawierzchni. Tymczasem telewizja niestety robi z niego idiotę :(
Toruń niby mocny, ale w kluczowych biegach nie podołali. Jack i Przedpełski jacyś niepewni. Każdy ich senior jest w zasięgu Mikkela, Maksa i Domina zarówno w Lublinie, jak i na MotoArenie. Jeśli pojedziemy w pełnym składzie i ograniczymy ich juniorów do 1 punktu (Hampel nie może się wygłupić) to otworzy się szansa na zwycięstwo. Bez Dominika nie damy rady.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Jeszcze jedno. Autentycznie dziwię się C+, że akceptuja te wygłupy gości z wieżyczki. Ja ja bym płacił taki słony hajs i widział, że pewnie z 50% jak nie więcej aktywności w SM na temat mojego flagowego produktu, to krytyka i naśmiewanie sie, to bym sie lekko wk***ł i domagał się konkretnych reakcji od włodarzy. No ale może to ja jestem dziwny.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski