Lublin czy Rzeszów ???
PANOWIE czy wam się to jeszcze nie znudziło???? Od kilku dni nic nie można przeczytać na tym forum poza tymi wszystkim wrzutami skierowanymi w kibiców obu drużyn. Przecież to wygląda tak jakbyście się prześcigali w tym kto komu lepiej dowali A później na rzeszowskim forum powstaje wątek "nikt nas nie lubi" wcale się nie dziwie... Nasi lubelscy kibice też by mogli trochę spuścić z tonu i zacząć dyskusje na poziomie i na konkretny temat juz bez tych wszystkich epitetów skierowanych do przeciwnej drużyny..... Pozdrawiam
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
- Proboszcz_Dobrodziej
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Proboszcz_Dobrodziej pisze:moim skromnym zdaniem wszystkich józków powinno sie wyłapać, następnie powiesić za jaja i wychuśtać! Amen!
Probosz Dobrodziej zapomniał dodać, że wieszać za jaja powinno się przy autostradzie A4. Amen!
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Apocalips pisze:Proboszcz_Dobrodziej pisze:moim skromnym zdaniem wszystkich józków powinno sie wyłapać, następnie powiesić za jaja i wychuśtać! Amen!
Probosz Dobrodziej zapomniał dodać, że wieszać za jaja powinno się przy autostradzie A4. Amen!
Zobacze wasze miny 19.09 sami będziecie swoje jaja wieszać bo tyle wam pozostanie...Pozdrawiam prawdziwych kibiców TŻ Lublin
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
zijo pisze:Apocalips pisze:Proboszcz_Dobrodziej pisze:moim skromnym zdaniem wszystkich józków powinno sie wyłapać, następnie powiesić za jaja i wychuśtać! Amen!
Zobacze wasze miny 19.09 sami będziecie swoje jaja wieszać bo tyle wam pozostanie...Pozdrawiam prawdziwych kibiców TŻ Lublin
Kolego wyluzuj. Trochę humoru jeszcze nikomu nie zaszkodziło, a zwłaszcza dobrze rozładowuje tą napiętą atmosfere
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Apocalips pisze:zijo pisze:Apocalips pisze:Proboszcz_Dobrodziej pisze:moim skromnym zdaniem wszystkich józków powinno sie wyłapać, następnie powiesić za jaja i wychuśtać! Amen!
Kolego wyluzuj. Trochę humoru jeszcze nikomu nie zaszkodziło, a zwłaszcza dobrze rozładowuje tą napiętą atmosfere
Kolega nie może się wyluzować bo nie usmiecha mu się znowu wisieć za jaja:):):)
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Jakos mi sie nie wydaje zeby proboszcz chcial rozluznic atmosfere, raczej odwrotnie
Co do meczu to najbardziej boje sie ze jezeli tor bedzie wygladal tak jak ostatnio jak bylismy w Lublinie ( nie wiem czy bym regulaminowy czy nie bo nie znam sie zabardzo na tym
) to nasi chlopcy beda mieli problemy z dopasowaniem sie.
Pozdrawiam kibicow TZ-u.......
19.09 Lublin bedzie bialo-niebieski
Co do meczu to najbardziej boje sie ze jezeli tor bedzie wygladal tak jak ostatnio jak bylismy w Lublinie ( nie wiem czy bym regulaminowy czy nie bo nie znam sie zabardzo na tym
Pozdrawiam kibicow TZ-u.......
Stal Rzeszów to jest potega,
Stal Rzeszów najlepsza jest,
Stal Rzeszów trzeba szanować,
Stal Rzeszów ZKS.
Stal Rzeszów ZKS.
-
radzio_
Zulu pisze:Ares pisze:
Masz rację. Dużo policji będzie, ale to dla was dobrze - bo choć przerżniecie to przynajmniej cali i zdrowi wrócicie do Rzeszowa.
etam, niech przyjezdzaja ilu tylko moze, najlepiej tak ze 2, 3 tysiace
Zulu pisze:Ares pisze:
Masz rację. Dużo policji będzie, ale to dla was dobrze - bo choć przerżniecie to przynajmniej cali i zdrowi wrócicie do Rzeszowa.
Czyzby Lublinianie bali sie kibicow z Rzeszowa ze tyle policji ma byc ???
A czy przerzniemy to sie okaze za 8 dni
Stal Rzeszów ZKS.
Stal Rzeszów ZKS.
grzesieck pisze:piwo__ pisze:Uspokoilo sie bo wszystko teraz tu sie dziejeAle nie wiem... Mam wrazenie ze jozie maja jakis kompleks... Hehe... Czasem tak bywa... Przejdzie wam tylko chyba dopiero po 19.09 jak bedziecie po porazce wracac do jozkolandii...
Takie wpisy przekonuja mnie ze nie tylko kibice rzeszowscy maja kompleksy (jakie?) ale i wiekszosc kibicow lublelskich, ktorzy w kazdym wpisie podkresla: Józków, Józkolandia, Mojrzeszów itd. itd. Powiedzcie mi po co to wszystko? Nie wina kibicow ze ich klub na czela ze sponsorem glownym cos strasznie kombinuje, a jezeli chodzi o ich napinanie sie...to na dzien dzisiejszy maja do tego o wiele wieksze prawo niz MY.
Pozdrawiam kibicow z Lublina i Rzeszowa i mam nadzieje ze nie posypia sie zaraz na moja glowe gromy ze strony lubelskich kibicow.
Oj czepiasz sie czepiasz
MOTORLUBLIN
rzeszów wita!!!
czy ktos zna godzine meczu TŻ - Rzeszów???
Rzeszów robi niezły medialny szum wokół tego meczu. A co najciekawsze pytania kierowane do józków są zazwyczaj utrzymanie w tonie: "czy jesteście w stanie wygrać baraże...?"
Czyli tak jakby ten mecz już się odbył a Rzeszów święcił triumf.
Ja to widzę tak. Józki mają niezłą biegunkę przed meczem z nami i ndrabiają dobrą miną. Ale są świadomi tego, że bez pomocy jakiegoś pajaca, który będzie chciał namieszać z naszym torem niewiele zdziałają. Tak czy inaczej, jesteśmy w stanie wygrać z nimi, niezaleznie od tego kogo tym razem przywiozą do Lublina.
I tak też się stanie - WYGRAMY!
Ja to widzę tak. Józki mają niezłą biegunkę przed meczem z nami i ndrabiają dobrą miną. Ale są świadomi tego, że bez pomocy jakiegoś pajaca, który będzie chciał namieszać z naszym torem niewiele zdziałają. Tak czy inaczej, jesteśmy w stanie wygrać z nimi, niezaleznie od tego kogo tym razem przywiozą do Lublina.
I tak też się stanie - WYGRAMY!
MOTOR LUBLIN
Ta godzine to raczej wam jest nie na reke bo to my bedziemy prowadzic od poczatku meczu
A biegunke to raczej wasi dzialacze maja przed tym mecze bo zdaja sobie sprawe ze o wygrana bedzie bardzo trudno.
Dlaczego wszedzie doszukujesz sie jakis przekretow ??? co dziwnego jest w ptaniu czy mamy szanse w barazach ???
A biegunke to raczej wasi dzialacze maja przed tym mecze bo zdaja sobie sprawe ze o wygrana bedzie bardzo trudno.
Rzeszów robi niezły medialny szum wokół tego meczu. A co najciekawsze pytania kierowane do józków są zazwyczaj utrzymanie w tonie: "czy jesteście w stanie wygrać baraże...?"
Dlaczego wszedzie doszukujesz sie jakis przekretow ??? co dziwnego jest w ptaniu czy mamy szanse w barazach ???
Stal Rzeszów ZKS.
Stal Rzeszów ZKS.
- Łoptymista
- Trener
Robson pisze:Tak sobie przypomniałem pioseneczkę co w Rzeszowie z głosników dzieciaczki śpiewały... " na rzeszowskim torze wszystko stać się może..." czy jakoś tak... Nawet piosenkę o swoim kombinatorstwie stworzyli....
hehehe to fakt. Już prawie udało mi się wykasować z pamięci ten szlagier. A swoją drogą t w Rzeszowie powinni mieć inny hymn o sobie... "Józek nie daruję Ci tej nocy".