Motor Lublin - Sparta Wroclaw (5.06.2022 g.19:15)
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Re: Motor Lublin - Sparta Wroclaw (5.06.2022 g.19:15)
Ale Mati tym samym seniorom opiera się pięknie :) Dajmy Wiktorowi chwilę oddechu, widać, że jest mały problem, może ta Szwecja? Jeszcze da nam chłopak dużo punktów. Oglądanie Motoru to rozkosz. Kocham ten zespół!
RadeKas pisze:To chyba w końcu Tai w Lubinie w przyszłym roku.
On tam chyba cyrograf podpisał.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Mecz fajny ale chciałbym zwrócić uwagę na jedną rzecz:
- Wrocław, jechał tylko Janowskim -
Oprócz Tai'a (raz !) Janoś był autorem ich wszystkich trójek.
Zawodnicy z Wrocławia, jako pierwsi, mijali metę tylko 5 razy.
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
Kurzyło się dziś mocno i jakoś do czwartej serii doping średnio wychodził ale od 11 biegu stadion odleciał. Mocno i długo się Sparta stawiała ale w końcu pękli :) Nie siedziałem nisko, a po meczu otrzepalem pół kilo "toru" :)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
W tv mecz wyglądał rewelacyjnie
kibicLBN pisze:On tam chyba cyrograf podpisał.
Pewnie tak. Ale za zachowanie po meczu to ma już u mnie szacun na zawsze
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
DrPaiHiWo pisze:Mecz fajny ale chciałbym zwrócić uwagę na jedną rzecz:
Ale za to my łapaliśmy mnóstwo zer. Chyba go nominowanych tylko Gleb z seniorów Sparty miał jedno zero albo dwa. Tym trzymali wynik. No i jednak kilka błędów na trasie nasi zrobił. Więcej o meczu później :)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
RadeKas pisze:kibicLBN pisze:On tam chyba cyrograf podpisał.
Pewnie tak. Ale za zachowanie po meczu to ma już u mnie szacun na zawsze
Co Tai mówił po meczu? Bo nie usłyszałem.
Ja tylko z takim pytaniem: czy ktoś mógłby uświadomić łysemu panu, prowadzącemu doping, że nie jest właścicielem sektora nad Bystrzycą? W czasach, gdy na stadion przychodziło po 500, czy nawet 5000 osób, można było przyjąć, że jest to sektor SE, natomiast przy takim zainteresowaniu, jak dziś (ewidentny nadkomplet), to zawsze musi na ten nieszczęsny sektor trafić ktoś "z zewnątrz". Przemowy przez mikrofon, słyszane na całym stadionie, że "kiedy ludzie na tym sektorze wreszcie nauczą się, że tu się wstaje i dopinguje" to przegięcie, natomiast osobiste wycieczki, że "nawet kolega Grzesiek/Michał/Zdzisiek (imienia nie pamiętam), który jest członkiem Stowarzyszenia siedzi w najlepsze w telefonie" to już jawna wiocha.
Motor mocnyj!
Nie mial kiedy mowic bo naginal 30 okrazen na jednym kole, pozdrawiajac lubelska publike.
Co ciekawe nawet Gleb odwaznie na prezentacji byl bez sluchawek, widac wiare w klase naszych kibicow :)
Co ciekawe nawet Gleb odwaznie na prezentacji byl bez sluchawek, widac wiare w klase naszych kibicow :)
Tai po tym jak zrobił sobie zdjęcia z ludźmi, którzy przeskoczyli bandę (do czego sam ich zachęcał) powiedział jeszcze "bardzo dziękuję" do mikrofonu
.
Richie Faulkner:
Kshyhu pisze:Ja tylko z takim pytaniem: czy ktoś mógłby uświadomić łysemu panu, prowadzącemu doping, że nie jest właścicielem sektora nad Bystrzycą? W czasach, gdy na stadion przychodziło po 500, czy nawet 5000 osób, można było przyjąć, że jest to sektor SE, natomiast przy takim zainteresowaniu, jak dziś (ewidentny nadkomplet), to zawsze musi na ten nieszczęsny sektor trafić ktoś "z zewnątrz". Przemowy przez mikrofon, słyszane na całym stadionie, że "kiedy ludzie na tym sektorze wreszcie nauczą się, że tu się wstaje i dopinguje" to przegięcie, natomiast osobiste wycieczki, że "nawet kolega Grzesiek/Michał/Zdzisiek (imienia nie pamiętam), który jest członkiem Stowarzyszenia siedzi w najlepsze w telefonie" to już jawna wiocha.
I tak nie dotrze.
Że wygłosi, bodaj 16 czerwca, w pay per view, jakąś ocenę (testimonial).qpa pisze:Co Tai mówił po meczu? Bo nie usłyszałem.
Jedno mnie martwi przed rewanżem. ,4 pole we Wrocławiu. Oni tam chyba olej wylewają.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
-
Januszzuzla1234
Czy przegienciem jest w kulturalny sposób zwrócić komuś uwagę żeby wstał i śpiewał?
Skoro cały sektor praktycznie stoi to zwrócenie uwagi kilku osobom raczej nie jest problem.
Lepiej w taki sposób niż wstawaj k...
Czy tak trudno jest zrozumieć że jeśli nie chcesz dopingować i stać przez większość meczu to możesz sobie zająć inne miejsce na stadionie.
Dziwne że poruszany jest tu ten team ale że ktoś rzucił butelkę na tor to już nie
Skoro cały sektor praktycznie stoi to zwrócenie uwagi kilku osobom raczej nie jest problem.
Lepiej w taki sposób niż wstawaj k...
Czy tak trudno jest zrozumieć że jeśli nie chcesz dopingować i stać przez większość meczu to możesz sobie zająć inne miejsce na stadionie.
Dziwne że poruszany jest tu ten team ale że ktoś rzucił butelkę na tor to już nie
Że będą kombinować z polami to nic nowego. Znowu 1 i 3 najlepsze?
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Januszzuzla1234 pisze:Czy tak trudno jest zrozumieć że jeśli nie chcesz dopingować i stać przez większość meczu to możesz sobie zająć inne miejsce na stadionie.
Przyjacielu, o to chodzi, że przy takiej frekwencji innych miejsc zwyczajnie nie ma. A ktoś może nie mieć chęci wstawać/klaskać/śpiewać, albo zwyczajnie się tego dnia gorzej czuć. Jego święte prawo.
Motor mocnyj!
-
Januszzuzla1234
Kshyhu pisze:Januszzuzla1234 pisze:Czy tak trudno jest zrozumieć że jeśli nie chcesz dopingować i stać przez większość meczu to możesz sobie zająć inne miejsce na stadionie.
Przyjacielu, o to chodzi, że przy takiej frekwencji innych miejsc zwyczajnie nie ma. A ktoś może nie mieć chęci wstawać/klaskać/śpiewać, albo zwyczajnie się tego dnia gorzej czuć. Jego święte prawo.
Osoby które tam przychodzą powinny mieć świadomość (jeśli to nie jest ich pierwszy mecz) że będąc na tym sektorze trzeba w większości stać i śpiewać razem z innymi kibicami.
Przecież są też momenty gdy jest przerwa od doping i można spokojnie usiąść,pójść do toitoja bądź za koronę na dymka.
Naprawdę jeśli nie czujesz się na siłach bądź nie chcesz to jest dużo miejsc na stadionie które można sobie wybrać.
Przecież dostosowanie się do pewnych napisanych zasad nie jest trudne wystarczy trochę checi
Januszzuzla1234 pisze:Naprawdę jeśli nie czujesz się na siłach bądź nie chcesz to jest dużo miejsc na stadionie które można sobie wybrać.
Raz jeszcze powtarzam: przy takiej frekwencji innych miejsc po prostu nie ma, ktoś mógł usiąść tam niejako z przymusu.
Mówisz o chęciach, otóż chęci owszem, ale nie ma takiego przymusu, żeby robić to, co zarządził pan w gnieździe. I niech to uszanuje.
I dla porządku: nie byłem na tym sektorze w dniu wczorajszym, unikam siadania na nim, ponieważ atmosfera przymusowego dopingu mi nie odpowiada. Ale będąc na innym sektorze doskonale słyszałem "mądrości", wygłaszane przez mikrofon przez prowadzącego. I oceniam je skrajnie nisko, zresztą nie tylko ja.
Motor mocnyj!
Widocznie mam pecha. W tym sezonie testowałem już cztery sektory i za każdym razem kończyło się na wstawaniu przed biegiem. Ludzie blokują serwery żeby kupić bilet, żeby później stać. Nie kumam.
Mecz mozna podsumowac tym, że Spartę przy zyciu trzymał...Drabik :) Tak jak Czewę - słaby wtedy Hampel. Jakby Maks pojechał swoje, to Sparta by pewnie skończyła na 35 pkt. Reszta pojechała mniej więcej swoje. No może jeszcze poza Wiktorem, który faktycznie jest w małym dołku. Nie wiem, czy nie jest przypadkiem kolejną "ofiarą" silników popularnego Rysia, bo ten jego sprzęt ewidentnie nie jedzie jak powinien.
Maksowi dzisiaj też brakowało prędkości, co było widoczne gołym okiem. Bywa, słabsze mecze będą się zdarzać. Od tego mamy lubelską hydrę przecież :) Trzeba wziąć poprawkę na to, że ostatni mecz u siebie jechalismy ponad miesiac temu, a temperatury od tego czasu zmieniły się dość diametralnie. Szczególnie wczoraj grzało solidnie i nieźle się kurzyło. Wprawdzie do pustynnej burzy z U-24 było daleko, ale też nie pamietam kiedy ostatnio wyszedłem ze stadionu cały pokryty pyłem.
Osobne słowa pochwały dla Mateusza za biegi 2 i 12. Ten chłopak ma inteligencję torową o poziom wyżej niz Lampart i Miskowiak. Kiedyś pisalismy, że gdyby połaczyć Lamparta z Trofimovem, to mielibysmy mistrza świata Juniorów. Gdyby tak Mateuszowi dac starty Lamparta, to mielibyśmy czołowego zużlowca w Polsce :)
No i Mikkel. Ciekawe jest to, że kapitan wcale nie wyglądał na jakiegoś mega szybkiego w swoich pierwszych 3 startach. Nawet sam lekko kręcił głową na mecie po tych trójkach, jakby do konca nie był zadowolony. Niespecjalnie wierzyłem, że ogra Janowskiego, który wygladał z kolei mega szybko. No ale przyszedł bieg 13 i 15 i Mikkel wyjaśnił sprawę :) Drugi z rzędu duży komplet przy Z5 :)
EDIT: Magazynu PGE nie oglądałem, ale jeśli Miskowiak faktycznie wypałił z pretensjami do teamu, że mu nie potrafią znaleźć przełożeń, to... no cóż, MIskowiak nigdy nie wyglądał na specjalnie lotnego. Wystarczy posłuchac wywiadów z nim, gdzie często-gęsto chłop sprawia wrażenie, jakby w ogóle nie słuchał pytań, tylko jechał wyuczonymi przed meczem formułkami.
Tak, wiem. Wiktor też w kwesti przełożeń nie jest asem, ale to nie on dał się złapać przed kamerami :)
Maksowi dzisiaj też brakowało prędkości, co było widoczne gołym okiem. Bywa, słabsze mecze będą się zdarzać. Od tego mamy lubelską hydrę przecież :) Trzeba wziąć poprawkę na to, że ostatni mecz u siebie jechalismy ponad miesiac temu, a temperatury od tego czasu zmieniły się dość diametralnie. Szczególnie wczoraj grzało solidnie i nieźle się kurzyło. Wprawdzie do pustynnej burzy z U-24 było daleko, ale też nie pamietam kiedy ostatnio wyszedłem ze stadionu cały pokryty pyłem.
Osobne słowa pochwały dla Mateusza za biegi 2 i 12. Ten chłopak ma inteligencję torową o poziom wyżej niz Lampart i Miskowiak. Kiedyś pisalismy, że gdyby połaczyć Lamparta z Trofimovem, to mielibysmy mistrza świata Juniorów. Gdyby tak Mateuszowi dac starty Lamparta, to mielibyśmy czołowego zużlowca w Polsce :)
No i Mikkel. Ciekawe jest to, że kapitan wcale nie wyglądał na jakiegoś mega szybkiego w swoich pierwszych 3 startach. Nawet sam lekko kręcił głową na mecie po tych trójkach, jakby do konca nie był zadowolony. Niespecjalnie wierzyłem, że ogra Janowskiego, który wygladał z kolei mega szybko. No ale przyszedł bieg 13 i 15 i Mikkel wyjaśnił sprawę :) Drugi z rzędu duży komplet przy Z5 :)
EDIT: Magazynu PGE nie oglądałem, ale jeśli Miskowiak faktycznie wypałił z pretensjami do teamu, że mu nie potrafią znaleźć przełożeń, to... no cóż, MIskowiak nigdy nie wyglądał na specjalnie lotnego. Wystarczy posłuchac wywiadów z nim, gdzie często-gęsto chłop sprawia wrażenie, jakby w ogóle nie słuchał pytań, tylko jechał wyuczonymi przed meczem formułkami.
Tak, wiem. Wiktor też w kwesti przełożeń nie jest asem, ale to nie on dał się złapać przed kamerami :)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
-
Januszzuzla1234
Kshyhu pisze:Januszzuzla1234 pisze:Naprawdę jeśli nie czujesz się na siłach bądź nie chcesz to jest dużo miejsc na stadionie które można sobie wybrać.
Raz jeszcze powtarzam: przy takiej frekwencji innych miejsc po prostu nie ma, ktoś mógł usiąść tam niejako z przymusu.
Mówisz o chęciach, otóż chęci owszem, ale nie ma takiego przymusu, żeby robić to, co zarządził pan w gnieździe. I niech to uszanuje.
I dla porządku: nie byłem na tym sektorze w dniu wczorajszym, unikam siadania na nim, ponieważ atmosfera przymusowego dopingu mi nie odpowiada. Ale będąc na innym sektorze doskonale słyszałem "mądrości", wygłaszane przez mikrofon przez prowadzącego. I oceniam je skrajnie nisko, zresztą nie tylko ja.
Jeśli chce się mieć miejsce siedzące można przyjść zawsze wcześniej(ok 18 byla polowa miejsc wolnych na stadionie)ale owszem frekwencja jest dużo na stadionie i nie zawsze można siedzieć tam gdzie by się chciało.
Skrajnie nisko gdyż?zwrócenie uwagi ludziom że skoro już przyszli to żeby stali i dopingowali jak 99% tego sektora uważasz za coś złego?
Po prostu nie rozumie co widzisz w tym złego?
Skoro zwracasz uwagę na prowadzącego doping i negujesz jego zachowanie A nie negujesz zachowania innych ludzi np.
Rzucenie szklanej seteczki na tor
SSięgnięciekibicow po meczu na tor
Lampart tylko zrugał w wywiadzie Trojanowskiego za podpowiedzenie złej koleiny w finale Brązowego Kasku :D
Ale to chyba z 3 lata temu było :)
Ale to chyba z 3 lata temu było :)
Lampart to typowy lekkoduch, którego głównym celem jest dobra zabawa, a nie przejmowanie się jakimiś tam ciężkimi tematami :D.
Miśkowiak z kolei w tym ujęciu wyszedł na totalnego buca i ćwierćinteligenta. Odzywki typu "Ej, no ..." i "Cho tu" - dramat. I to jeszcze do swojego wujka, bez którego pewnie w tej chwili obracałby burgery w macu.
Takie ujęcia mówią o zawodniku o wiele więcej niż wywiady z nauczonymi na pamięć formułkami.
Miśkowiak z kolei w tym ujęciu wyszedł na totalnego buca i ćwierćinteligenta. Odzywki typu "Ej, no ..." i "Cho tu" - dramat. I to jeszcze do swojego wujka, bez którego pewnie w tej chwili obracałby burgery w macu.
Takie ujęcia mówią o zawodniku o wiele więcej niż wywiady z nauczonymi na pamięć formułkami.
Młody jest. Był w szoku bojowym ;)
Ale co do Mateusza Cierniaka to się zgadzam: ma rzadką cechę, która - jeśli będzie umiejętnie rozwijana, a wszystko wskazuje, że tak - postawi go na niejednym podium. Facet ma talent, jest pracowity, myśli podczas jazdy, nie boi się sytuacji kontaktowych, jest skromny, ambitny, ale pokorny, ma poukładany team i wsparcie w ojcu. Dodatkowo jeśli szczęście będzie mu nadal sprzyjać to osiągnie wszystko! Ja mu życzę mistrzostwa świata juniorów i wielu złotych medali - we wszystkich kategoriach - na szyi.
A Lampart - pomimo wszystkich zalet, które posiada - jest typem rzemieślnika. Sprawia wrażenie, że nie rozumie motocykla i rozmowa z Trojanem wygląda mniej więcej tak:
- Rafał, byłem za wolny, zrób coś.
- Ale co konkretnie?
- Nie wiem. Byłem za wolny po prostu.
Ale co do Mateusza Cierniaka to się zgadzam: ma rzadką cechę, która - jeśli będzie umiejętnie rozwijana, a wszystko wskazuje, że tak - postawi go na niejednym podium. Facet ma talent, jest pracowity, myśli podczas jazdy, nie boi się sytuacji kontaktowych, jest skromny, ambitny, ale pokorny, ma poukładany team i wsparcie w ojcu. Dodatkowo jeśli szczęście będzie mu nadal sprzyjać to osiągnie wszystko! Ja mu życzę mistrzostwa świata juniorów i wielu złotych medali - we wszystkich kategoriach - na szyi.
A Lampart - pomimo wszystkich zalet, które posiada - jest typem rzemieślnika. Sprawia wrażenie, że nie rozumie motocykla i rozmowa z Trojanem wygląda mniej więcej tak:
- Rafał, byłem za wolny, zrób coś.
- Ale co konkretnie?
- Nie wiem. Byłem za wolny po prostu.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks