Żużlowe różności
Re: Żużlowe różności
ojoj, jaki smuteczek :)
Żarło żarło i zdechło, ;)
Niech nas ręka boska broni od zakusów na zimnego
Niech nas ręka boska broni od zakusów na zimnego
never ride faster than your angel can fly
Perez pisze:Ja to bym wolał jak już Palucha młodego:D
Zmarzlik + Paluch ;]
Młody Paluch ma kontrakt chyba go 18-stki.
Żadnych Zmarzlikow. To miało sens w 2020, teraz taki transfer więcej by zaszkodzil niż pomógł
Żadnych Zmarzlikow. To miało sens w 2020, teraz taki transfer więcej by zaszkodzil niż pomógł
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Podrzucę jeszcze wycinek wypowiedzi Przemka z innego forum, który jest blisko Stali Gorzów, bo w niej pracuje/pracował.
Ale mamy dużo wieksze problemy. Klubowi może grozić wycofanie się z ligi....Bo niestety z tego co się dowiedzialem - klub też w jakiś sposób jest uwikłany w tą całą sprawę przez osobe MG i różnych dziwnych faktur.
Mam nadzieję, że Stalą wreszcie zajmą się kompetentni ludzie, co maja klub w sercu..a nie dorobkiewicze czy krętacze.
A Bartek tez ponoć dał już słowo w Lublinie...także nic tylko człowiek idzie się napić.
Flagg pisze:Młody Paluch ma kontrakt chyba go 18-stki.
Chya żartujesz jak jest okazja to brać na kontrakt sponsorski Bogdanki. Oczywiście kapitanem nadal MM :)
A Orlen rozumiem w większości pokryje kontrakt chociaż?
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
To może dlatego paliwo po 8 zł.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Kaman pisze:Flagg pisze:Młody Paluch ma kontrakt chyba go 18-stki.
Chya żartujesz jak jest okazja to brać na kontrakt sponsorski Bogdanki. Oczywiście kapitanem nadal MM :)
I rozpieprzmy świetnie funkcjonująca drużynę od środka?
Zmarzlik to nie tylko gigantyczne zobowiązanie finansowe, ale też przestawienie wszystkiego w klubie pod niego. Absolutnie wszystkiego. Tak jak to działa w Stali. Tam jest Zmarzlik, a reszta ma się dostosować.
Nam Zmarzlik nie jest potrzebny. Ani sportowo, ani marketingowo.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Najchetniej stamtad widzialbym u nas Thomsena :)
Flagg pisze:Nam Zmarzlik nie jest potrzebny. Ani sportowo, ani marketingowo.
Amen.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Flagg pisze:
Nam Zmarzlik nie jest potrzebny. Ani sportowo, ani marketingowo.
No tak zapewne Kępa podchody robił dla swojego widzimisię.
papi pisze:ojoj, jaki smuteczek :)
Nie śmiej się dziadku... z klubu, który nie ma nawet jeszcze swoich 5 minut w żużlu.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
- niespokojny
- Trener
W czym transfer Zmarzlika mialby zaszkodzic?
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
-
CKM1946
- Zawodowiec
Muchomor sie wreszcie doigrał. Jak potwierdza sie plotki to klub oberwie rykoszetem i bedzie niezłe szambo.
No grubo jest. Jeżeli okaże się, że to wierzchołek góry lodowej to po klubie. Bardzo jestem ciekawy co w głowie ma Kuba. Czy rzeczywiście zagiął parol na tego Zmarzlika czy to była strategia na wykrwawienie.
niespokojny pisze:W czym transfer Zmarzlika mialby zaszkodzic?
Ta kokieteria niektórych jest dość zabawna. Ja uwielbiam drużynę którą mamy i mam obawy czy Zmarzlik nie wpłynąłby na atmosferę. Nie wyobrażam sobie żeby wszystko kręciło się wokół niego a reszta odsunięta na boczny tor do roli tła.
"Niech pozytywne wartości zostaną Ci przekazane, byś w przyszłości mógł zostać naszym kapitanem"
A ja się niedawno tu na forum zastanawiałem, skąd takie buraczyska jak Grzyb doszli do dużej kasy. Przekręty, cwaniactwo (w złym znaczeniu tego słowa) i oszustwa podatkowe.
Ale broń nas Boże przed Zmarzlikiem. Wtedy dla mnie cały czar magicznego żużlowego Lublina pryśnie. Żółty wypad ! Niech se idzie do innych magnatów oszustów.
Ale broń nas Boże przed Zmarzlikiem. Wtedy dla mnie cały czar magicznego żużlowego Lublina pryśnie. Żółty wypad ! Niech se idzie do innych magnatów oszustów.
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Jakby ktoś przed sezonem 2019 napisał, że nie chce Zmarzlika to byłby wyśmiany :))) jak wiele się przez ten krótki czas zmieniło :)))
Od tamtej pory Motor zdobył medal, stworzył drużynę z którą kibice się utożsamiają i którą kochają oraz aktualnie ma komplet punktów meczowych w połowie sezonu zasadniczego.
Tak, zmieniło się baaaaardzo dużo.
Tak, zmieniło się baaaaardzo dużo.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!