Motor Lublin - Ostrovia Ostrów Wlkp. 51:39 (106:74)
Re: Motor Lublin - Ostrovia Ostrów Wlkp., 17.06.2022, 18:00
Brak Mikkela to ogromna strata. Widzę, że wielu nie docenia jutrzejszych rywali. A to błąd. To jest sport i mimo wszystkich "och-ów" i "ach-ów", na które nasz Motor niewątpliwie zasłużył to jednak jutro przyjdzie nam walczyć bez lidera i kapitana. Ja wiem, że na forum już niemal wszyscy "wygrali" jutrzejszy mecz ale Ostrów nie położy się na torze. Tym bardziej, że jeszcze nic nie wygrali a jutro Motor będzie miał nie dziurę ale wyrwę w składzie...
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
nie lekceważę, ale kim mają ten mecz wygrać, Berntzonem?
Juniorzy, wbrew oczekiwaniom, najsłabsi w lidze, Walasek po kontuzji, Gapiński na wyjeździe robi 1,12 bieg. Oczywiście, że mecz sam się nie wygra, ale pieniądze leżą na torze, nasi mają o co jechać
Juniorzy, wbrew oczekiwaniom, najsłabsi w lidze, Walasek po kontuzji, Gapiński na wyjeździe robi 1,12 bieg. Oczywiście, że mecz sam się nie wygra, ale pieniądze leżą na torze, nasi mają o co jechać
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Maxx pisze:Brak Mikkela to ogromna strata. Widzę, że wielu nie docenia jutrzejszych rywali. A to błąd. To jest sport i mimo wszystkich "och-ów" i "ach-ów", na które nasz Motor niewątpliwie zasłużył to jednak jutro przyjdzie nam walczyć bez lidera i kapitana. Ja wiem, że na forum już niemal wszyscy "wygrali" jutrzejszy mecz ale Ostrów nie położy się na torze. Tym bardziej, że jeszcze nic nie wygrali a jutro Motor będzie miał nie dziurę ale wyrwę w składzie...
Masz rację brak Mikkela to ogromna strata i uważam, że Ostrów zrobi jutro 39 pkt. Ale mecz będzie dla nas zdecydowanie
Ostrów położył się na torze już jesienią, więc nie wiem po co ta gadka. Dostaną wpiernik z urzędu i tyle. Cierniak klepnie pewnie koło dychy. Lepiej pograć w piłkę, pójść na rower albo na ryby niż tracić czas na te pseudowidowisko
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Maxx pisze:Brak Mikkela to ogromna strata. Widzę, że wielu nie docenia jutrzejszych rywali. A to błąd. To jest sport i mimo wszystkich "och-ów" i "ach-ów", na które nasz Motor niewątpliwie zasłużył to jednak jutro przyjdzie nam walczyć bez lidera i kapitana. Ja wiem, że na forum już niemal wszyscy "wygrali" jutrzejszy mecz ale Ostrów nie położy się na torze. Tym bardziej, że jeszcze nic nie wygrali a jutro Motor będzie miał nie dziurę ale wyrwę w składzie...
Oczywiście, że nikt się nie położy, ale nie wiem jak karkołomnie trzeba kalkulować, żeby obawiać się jutrzejszego meczu.
Nagle Hampel czy Kubera mają seryjnie przegrywać z Gapą i Walaskiem? Cierniak i Lampart mają zostać wypunktowani przez Krawczyka i Szostaka?
No naprawdę nie mam pojęcia w jaki sposób, kim i czym Ostrovia mogłaby zaskoczyć i zagrozić Motorowi.
Żużel widział różne cuda, ale chyba nie aż takie.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
kibicLBN pisze:Ostrów położył się na torze już jesienią, więc nie wiem po co ta gadka. Dostaną wpiernik z urzędu i tyle. Cierniak klepnie pewnie koło dychy. Lepiej pograć w piłkę, pójść na rower albo na ryby niż tracić czas na te pseudowidowisko
Na szczęście większość kibiców nie ma spojrzenia takiego jak Ty i nadal będzie komplet.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
I dzięki temu Ostrów ma szanse zdobyć swoje ulubione 35 pkt.
Nielsen wypadl, zapowiada sie ciekawie :)
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
- Dragon_Juventino
- Junior
Właśnie miałem pisać. PS podał info. Kto tam u nich za niego wskoczy? Dobrze liczę, że u nas Bowes musi pojechać 2 razy? Ja osobiście chyba bym postawił na Tudzieża. 1 strona dyskusji czy dać szansę młodemu, rozwiązała się sama.
A tak już poważnie. To jest właśnie ta kruchość składu zz. Dziś sobie wieszamy medale, forum nie chce Bartka, dziś mamy Ostarovie... A jakby przyszło nam się zmierzyć w rewanżu PO z Częstochową lub Stalą? Cały sezon siedzę w tel jak nasi jadą w innych ligach czy rozgrywkach.
A tak już poważnie. To jest właśnie ta kruchość składu zz. Dziś sobie wieszamy medale, forum nie chce Bartka, dziś mamy Ostarovie... A jakby przyszło nam się zmierzyć w rewanżu PO z Częstochową lub Stalą? Cały sezon siedzę w tel jak nasi jadą w innych ligach czy rozgrywkach.