Play Off - TŻ Sipma - Wybrzeże Gdańsk 41:37

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#551 Postautor: Lublin_Fan » 12 września 2004, o 20:51

Krzyś pisze:1. Przegrać bieg juniorski w takim beznadziejnym stylu (tylko nie piszcie błagam że Dawid jest taki biedny bo kontuzje, sprzęt itd. ch...mnie to obchodzi)

nie przegrali. był remis
Krzyś pisze:2. Co to za trener który wstawia zamiast Jelenia (chłopak się obudził ale pech go nie opuszcza) do biegu synia który odstaje 2 klasy od Pacholaka?

A może coś ze sprzętem Jelenia i mało czasu na jego zreperowanie?
Krzyś pisze:4. Co to za organizacja skoro mecz nie może być dokończony z powodu ciemności - chyba zapłaciłem za 15 biegów?

Racja !!! Dyrektor latarkę w rękę i świecić zawodnikom !!!!

Pozdr. ;)

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#552 Postautor: Ar2rB » 12 września 2004, o 20:53

kamyk13 pisze:CO to za kibic ktory tak strasznie marudzi jak jego druzyna wygrywa??? Moze nie we wspanialym stylu, ale wygrywa!!! Co do organizacji to chmurki naszly i sie zrobilo ciemno... Gratulacje chlopaki, aby do produ...

chmurki naszły? Ja byłem świecie przekonany, że mecz zacznie sie o 16 i kukałem nadprogramową godzinkę przed brama stadionu.
Jak sie dowiedziałem, że meczyk jest o 17 byłem na 100% pewny, że nie odbędzie sie on w całości. W sobote miałem imprezkę nad zalewem i o 19 było już mocno, bardzo mocno szarawo. Ustalenie godziny rozpoczecia meczu na 17 to czysty idiotyzm. Mam nadzieje, że na meczów z wieśmakami z Józkowa ten błąd sie nie powtórzy.

Awatar użytkownika
WBA
Szkółkowicz
Kontakt: