Żużlowe różności
Re: Żużlowe różności
Ja bym się z tego nie śmiał. Pytanie, czy rzeczywiście planowane jest ściągnięcie Zmarzlika i, po drugie, czy konsultowano to z Michelsenem. Jeśli "tak" i "nie", to nie zdziwię, jeśli Mikkel zmieni barwy klubowe.
Mikkel to profesjonalista w 100%. Nie wyobrażam sobie składu bez niego za rok i nie widzę w tej lidze żadnego obcokrajowca, który mógłby go zastąpić. To po pierwsze. A po drugie ciekaw jestem kto za rok będzie drugim juniorem obok Mateusza...
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Lepiej by było ściągnąć Vacula w miejsce Griszy tańszy i też turbo wzmocnienie. A wtedy drugi junior może Krawczyk jakby się udało i skład na mistrza.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Torsen pisze:Ja bym się z tego nie śmiał. Pytanie, czy rzeczywiście planowane jest ściągnięcie Zmarzlika i, po drugie, czy konsultowano to z Michelsenem. Jeśli "tak" i "nie", to nie zdziwię, jeśli Mikkel zmieni barwy klubowe.
Jeśli Kępa jakimś cudem zamieni Mikkela na Zmarzlika to moja noga na Z5 nie postanie. I nie żartuje. Ewentualnie rozważę wyprowadzkę do Częstochowy
Mikkel i Domin. Zanim złożymy ofertę jakiemukolwiek zawodnikowi, to ta dwójka powinna zostać obsłużona w pierwszej kolejności.
Ostatnio zmieniony 18 lipca 2022, o 22:31 przez Flagg, łącznie zmieniany 1 raz.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
istred pisze:Dokładnie. Trzeba znać swoją wartość.
I chyba Kępa dobrze zna, świadczy o tym chociażby fakt, że nie sprzedał miejsca w nazwie klubu za jakieś "grosze" ;) Mamy największy budżet w lidze i brak sponsora tytularnego, to samo w sobie świadczy o tym jaką wartość ma marka Motor i że jeszcze trochę miejsca na powiększenie budżetu jest ;)
Rusek pisze:Wydaje mi się jednak że nasz kapitan nigdzie się nie wybierze, prawie w każdym wywiadzie powtarza że czuje się świetnie u nas i jest zaszczycony być kapitanem takiego zespołu.
Proszę Cię ;) To jest nadal tylko żużlowiec. Już nie takie rzeczy w tym sporcie się działy. Masz co dopiero przykład falubazersa z krwi i kości Dudka, który się niecały rok temu zarzekał, że Zielona to jego dom i zaraz wraca.
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Perez pisze:Lepiej by było ściągnąć Vacula w miejsce Griszy tańszy i też turbo wzmocnienie. A wtedy drugi junior może Krawczyk jakby się udało i skład na mistrza.
Z tego co pisze Ostafa Vaculik zostanie. Zmarzlik zluzuje budżet i będzie na podwyżki dla Thomsena i Woźniaka . Za Bartusia przyjdzie jakiś Holder i ktoś na u24 i jakoś to będzie.
Odejście Mikkela to byłby ogromny cios.
Decydującym czynnikiem jest kasa, kasa i jeszcze raz kasa. Załóżmy, że Czewa wyłoży mityczną kasę na Mikkela a Motor odpuści to co go tu będzie trzymać? Nic ponieważ tam gdzie decydują finanse, kończą się sentymenty i tyle.
MOTOR LUBLIN
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Ja mimo wszystko wierzę, że nie decydują tylko pieniądze. Oczywiście w żużlu to podstawa, ale przy podobnych ofertach bierze się pod uwagę inne czynniki
mikas pisze:
Proszę Cię ;) To jest nadal tylko żużlowiec. Już nie takie rzeczy w tym sporcie się działy. Masz co dopiero przykład falubazersa z krwi i kości Dudka, który się niecały rok temu zarzekał, że Zielona to jego dom i zaraz wraca.
Znajdź mi wypowiedź Dudka, w której mówił, że wraca do Zielonej tak szybko jak się da.
Co do Mikkela. Oczywiście, że to tylko żużlowiec, a żużel to jego praca. Usiądzie, policzy plusy dodatnie i ujemne i jak mu wyjdzie więcej plusów dodatnich z takiej oferty to odejdzie.
Ale też już udowadniał, że jest słowny. Jak da słowo, to go nie łamie. Poza tym właśnie się dorobił w Lublinie statusu numero uno. W Czewie będzie w cieniu Madsena. I myślę, że on o tym wie
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
A w Lublinie w ogóle nie byłby w cieniu Zmarzlika, jeśli ten przyjdzie.
Torsen pisze:A w Lublinie w ogóle nie byłby w cieniu Zmarzlika, jeśli ten przyjdzie.
Moje zdanie odnośnie transferu Zmarzlika jest bo powszechnie znane.
I patrz mój poprzedni post.