Saint pisze:Mam tylko wątpliwość jeśli to wybór albo-albo ….
Ale przeciez na 100% klub nie chcial zeby to byla wymiana, wiec nie bylo w ogole tematu Zmarzlik zamiast Mikkela dopoki nie "wywołał" go sam Mikkel.
Saint pisze:Mam tylko wątpliwość jeśli to wybór albo-albo ….
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper pisze:Saint pisze:Mam tylko wątpliwość jeśli to wybór albo-albo ….
Ale przeciez na 100% klub nie chcial zeby to byla wymiana, wiec nie bylo w ogole tematu Zmarzlik zamiast Mikkela dopoki nie "wywołał" go sam Mikkel.
Saint pisze:Co więcej - firmy już się uczą. Że lepiej i taniej jest utrzymać sprawdzonego pracownika, który zna organizację i pasuje kulturą do organizacji niż „przepłacić/nadpłacić” za gwiazdę która osobowościowo i z dotychczasowym doświadczeniem może się nie wkomponować w organizację z sukcesem i zrobić więcej złego niż dobrego …
Papi pisze:to dalej nie tłumaczy stawek, którymi sypią jak z rękawa. Rozmowy to wiadomo, zobaczy sekretarka, wirażowy albo dyżurny elektryk, ew. kelner w knajpie jeśli spotkanie było bezpośrednie. Ale dostęp do umów (w tym sponsorskich) ma tak wąskie grono, że ich domniemana znajomość przez dziennikarzy nie ma żadnego racjonalnego uzasadnienia. Przynajmniej ja takich informacji bym nie podawał, bez względu czy byłbym zawodnikiem, prezesem, radcą prawnym czy przedstawicielem sponsora.
Saint pisze:Czy ktoś ma naszą średnią z ZZ za ten sezon? To nam odpowie kim musimy uzupełnić sklad żeby utrzymać poziom. A biorac pod uwagę słabszą mlodzież i mocniejszych głownych rywali - powrót Emila i Artioma oraz planowane wzmocnienie Leszna … nawet z Bartkiem wcale nie musimy pozamiatać ligi … Tem sezon na prawde do tej pory zagrało wszystko ale nie daje nam gwarancji zlota.