Play Off - TŻ Sipma - Wybrzeże Gdańsk 41:37

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
G>k>s

#626 Postautor: G>k>s » 13 września 2004, o 00:57

Twoje tlumaczenie jest po prostu odkladaniem sprawy na bok...Na dzien dzisiejszy, nie macie po prostu na to kasy.Reasumujac oswietlenie Lubelsiejego toru,jest raczej bardziej ,odlegla melodia przyszlosci, niz rzeczywistoscia...

Awatar użytkownika
wojtek_78
Szkółkowicz

#627 Postautor: wojtek_78 » 13 września 2004, o 01:05

G>k>s pisze:Twoje tlumaczenie jest po prostu odkladaniem sprawy na bok...Na dzien dzisiejszy, nie macie po prostu na to kasy.Reasumujac oswietlenie Lubelsiejego toru,jest raczej bardziej ,odlegla melodia przyszlosci, niz rzeczywistoscia...

Przepraszam. Skąd wiesz jak wyglądają kwestie finansowe?? A poza tym powiedz mi dlaczego Lublin MUSI mieć oświetlenie w roku 2005?? Bo Gdańsk ma?? A może dlatego bo pan G>k>s tak zarządził?? Będzie wymóg będziemy się martwić. Na chwilę obecną lata nam to po całości (przynajmniej mnie).

G>k>s

#628 Postautor: G>k>s » 13 września 2004, o 01:19

Nie nie dlatego ze ze ja tak zarzadzilem :D,ja mowie tylko o planowanych wymogach co do duzyn EXTRALIGI W sezonie 2005 ,a Wy przeciez zamiezacie tam awansowac w tym roku....Nic poza tym...
Ostatnio zmieniony 13 września 2004, o 01:29 przez G>k>s, łącznie zmieniany 3 razy.

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#629 Postautor: dilucio » 13 września 2004, o 01:22

Gawrzyk pisze:llicencje w pilsce wproawdzili i coz tego.
w lecznej wybudowali oswietlenie a w tym sezonie ani jedno spotkanie nie odbedzie sie przy sztucznym swietle...

na meczu z cracovia swiecily jupitery :D

harry
Trener

#630 Postautor: harry » 13 września 2004, o 02:36

1. Kilku nieznających się na żużlu skompromitowało się dzisiaj mówiąc żle o Mordelu. Ostatnio sam nie byłem jego wielkim fanem ale oczy MAM DOBRE i myślenie też w przeciwieństwie do kilku zaślepionych. Wszystko dobre co sie dobrze kończy. Piszcz będzie miał okazję sie popisać na treningu ( no bo jak inaczej) a najszybciej wypadnięcia to jest chyba Franek.
2.Termin rozpoczęcia meczu był jak najbardziej przemyślany.
3. Peter dostał silnik po remoncie od Lauscha i po dwóch fatalnych biegach postanowił wyrzucić go do śmieci razem z Lauschem. Potem jeździł już na swoich silnikach z innych torów. ( Na Lublin zawsze brał silnik lauszowski).
4. Za pracę (lub jej brak) karetki nie odpowiada dyrektor tylko lekarz zawodów.
5. Brak programów to karygodna wpadka pani ksiegowej bo to ona tym dowodzi.
6. Pecynie nic się nie stało.
7. Jesteśmy JEDYNYM zespołeł, który wygrał dwa razy z Gdańskiem.
8. Prezes Formela jest bardzo w porzÄ…dku i czai bazÄ™!

Awatar użytkownika
Maxx
Trener