Motor Lublin w sezonie 2022
Re: Motor Lublin w sezonie 2022
Moderatorzy będą zapracowani
Nasz sprawny dotąd sztab powinien jeszcze nauczyć się przywiązywania do klubu zawodników vide Wrocław, Częstochowa.
Rozumiem ambicje, ale interes klubu powinien być rozważany na równi z ambicjami.
Jesteśmy od nich młodsi stażem, ale już chyba wiarygodni. Czyli różnimy się tylko niższym standardem stadionu.
Rozumiem ambicje, ale interes klubu powinien być rozważany na równi z ambicjami.
Jesteśmy od nich młodsi stażem, ale już chyba wiarygodni. Czyli różnimy się tylko niższym standardem stadionu.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
Ja mam nadzieję, że tylko Gortat nie zacznie maczać palców w naszym klubie i nie zacznie wciskać Tungate za Mikkela ;)
To już wolę Zagara/Lindgrena (kolejność nieprzypadkowa)
Aczkolwiek priorytetem na chwilę obecną jest zamknięcie tematu przedłużenia kontraktu Polaków.
A Mikkel no cóż. Jeśli potwierdzi się to co sam usłyszałem i w sumie parę osób to tutaj też wspomniało z własnych piekarni, to niech idzie. Wolny rynek, a to jego pieniądze. Jeszcze do nas wróci z podkulonym ogonem ;).
A Mikkel no cóż. Jeśli potwierdzi się to co sam usłyszałem i w sumie parę osób to tutaj też wspomniało z własnych piekarni, to niech idzie. Wolny rynek, a to jego pieniądze. Jeszcze do nas wróci z podkulonym ogonem ;).