Motor Lublin w sezonie 2022
Re: Motor Lublin w sezonie 2022
Przestań Retro się kompromitować chyba ze lubisz robić z siebie masochistę. Twoje teorie są z dupy wzięte i jeszcze w to brniesz.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Czy odległość na treningi ma decydujące znaczenie? Akurat taki zawodnik jak Mikkel, który jeździ dwie ligi, SEC i GP przeważnie i tak nie trenuje na swoim torze. Może przed pierwszym meczem ma to sens - i to też jeżeli jedzie się u siebie. Problem odległości też się zmniejszył odkąd jest cała ekspresówka do Rzeszowa. Skoro nie chodzi o pieniądze, to może o ego? Perspektywa bycia tym drugim? Też dziwne, bo w Czewie też zawsze będzie tym drugim, nawet gdyby był liderem pod względem punktowym. Tam tor będzie robiony pod dyktando Leona, któremu się nie polewa. Serio - nie widzę żadnego sensownego powodu, dla którego Mikkel zmienia klub. Może tak jak Kubera i Zmarzlik "potrzebuje nowych wyzwań" czy jakoś tak. A może ten typ tak ma, że się pohandryczy, poprzeciąga linę, poczeka do ostatniej chwili i zostanie. Robił tak co roku przecież. Tylko teraz jest o to większy szum, bo i zawodnik urósł.
Ostatnio zmieniony 26 lipca 2022, o 09:16 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Retrospeedway
- Senior
Jak to nie przedstawiłem sprawdzonej informacji a kto mówił jako pierwszy że Zmarzlik będzie w Motorze ? wszyscy się śmiali ...
Ja mówiłem to w listopadzie bo był bardzo blisko ale finalnie dogadali się w marcu tego roku.Wyszło na moje.
Zapytaj się sam Michelsena dlaczego go to wkur.... że Hampel z Kuberą decydują o jakości toru.
Kubera też jest przyzwyczajony do naszego toru jak pojechał na SEC challenge to przegrywał z ogórkami.
Nie jesteś żużlowcem i nie wiesz jakie oni mają przyzwyczajenia,być może Michelsen ma przez nasz tor problemy w GP.
Ja mówiłem to w listopadzie bo był bardzo blisko ale finalnie dogadali się w marcu tego roku.Wyszło na moje.
Zapytaj się sam Michelsena dlaczego go to wkur.... że Hampel z Kuberą decydują o jakości toru.
Kubera też jest przyzwyczajony do naszego toru jak pojechał na SEC challenge to przegrywał z ogórkami.
Nie jesteś żużlowcem i nie wiesz jakie oni mają przyzwyczajenia,być może Michelsen ma przez nasz tor problemy w GP.
Przecież Ty co roku rzucasz 10 nazwiskami, które będa w Motorze :D Zmarzlika maglujesz rok w rok i nagle nostradamus sie objawił, bo wkońcu trafił. Teraz już tylko czekamy na ogłoszenie MM i transfer Smyka (który u nas to już chyba 3 sezon będzie jeździć). Przecież to 100% potwierdzone info, za które postawiłeś na szali swojego bana :) Wiec co sie o tego MM tak martwisz?
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski