Motor Lublin w sezonie 2022
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Re: Motor Lublin w sezonie 2022
Czyli coś jest na rzeczy. Ale nikt nie będzie w lipcu klepał Jensena bez sensu zupełnie. Lepiej poczekac na decyzję odnośnie Ruskich i brać Holdera.
Jensena zawsze i wszędzie zjadają goście pokroju Lebedevsa i to czy po szerokiej czy po krawężniku. A przypominam że to koleś który zdaniem większości i też naszego sztabu, nie ma jaj n a ekstra ;) I ten typ niszczy takiego Rasmusa jak chce... To tyle.
Ps. Pogadamy o Dominie za miesiąc, ale jak zostanie to koszt półtora seniora jest...
Ps. Pogadamy o Dominie za miesiąc, ale jak zostanie to koszt półtora seniora jest...
Dominik musi zostać - każdym kosztem. Od niego powinien być budowany cały sklad Motoruna lata ze Zmarzlikiem czy bez. Z Michelsenem czy bez.
Eh oglądam SON, widzę Michelsena z Madsenem, od razu wyobrażam ich sobie za rok przy Z5 na zielono, i na wymioty mnie zbiera.
Spoko i tak przegrają u nas :-)
A w Son jedziemy dziś padake. Nie wiem, czy podium w ogóle będzie, chyba nie.
A w Son jedziemy dziś padake. Nie wiem, czy podium w ogóle będzie, chyba nie.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
KrzysiekS pisze:Ps. Pogadamy o Dominie za miesiąc, ale jak zostanie to koszt półtora seniora jest...
Niby brzmi strasznie, ale...musisz jednak lekko doprecyzowac. Czy chodzi o półtorej Miesiąca, Kościucha, Fajfera, Hampela, Dudka, Janowskiego czy Zmarzlika ;)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
błagam - PÓŁTORAFlagg pisze:KrzysiekS pisze:Ps. Pogadamy o Dominie za miesiąc, ale jak zostanie to koszt półtora seniora jest...
Niby brzmi strasznie, ale...musisz jednak lekko doprecyzowac. Czy chodzi o półtorej Miesiąca, Kościucha, Fajfera, Hampela, Dudka, Janowskiego czy Zmarzlika ;)