Motor Lublin w sezonie 2022
Re: Motor Lublin w sezonie 2022
Nie jestem przekonany co do Krawczyka. Osobiście postawiłbym na Szostaka, pewnie dlatego ze wypadł lepiej na naszym torze w meczu. Do kiedy sa oni juniorami ?
Fred najlepsza opcja z dostępnych. I coś czuję w kościach że jeszcze nie powiedział ostatniego słowa. Drugi obco tu już wcale ten Jack nie przekonuje. Ciuła z trudem po parę punktów na seniorach rywali. Czy ten Bellego taki gorszy? Zwłaszcza że to jego pierwszy sezon na tych torach. Z pierwszej ligi Lebedevs też może już dorósł do ekstra? Mam z tym zawodnikiem takie deja vu do MM. Też nieudane podejscia, potem , zejście niżej i brylowanie. Opcji jest kilka.
No jakby Jack jechał cały sezon jak wczoraj to ja nie mam nic przeciwko. Trzeba pamiętać jak jechał przy Zmarzliku jako gość.
Jest coś w tym, że nazwisko Holder i Apator to nie jest mąką z której wyrasta dobry chleb. Skoro Chris odżył w Ostrowie, może Jack...
Gelo pisze:No jakby Jack jechał cały sezon jak wczoraj to ja nie mam nic przeciwko. Trzeba pamiętać jak jechał przy Zmarzliku jako gość.
Zdajesz sobie sprawę że te zawody nie były reprezentatywne w najmniejszym stopniu do naszych torów ekstraligowych? Jakby na takim jechali u nas często to ja bym klaskał uszami za zawodnikami pokroju Zagara, Jacka itd... No ale jest coś zupełnie innego i nie zanosi się na zmianę podejścia komisarzy do tematu. Ekipa która uwaliła Krosno ma się dobrze i sobie dalej funkcjonuje, nikt im głowy nie urwał. Wcale bym się nie zdziwił jeśli dostali premie z tej kary czy tam trzynastkę ;)
-
CKM1946
- Zawodowiec