Żużlowe różności
Re: Żużlowe różności
Oskar odchodzi ze Startu. Dobry ruch Stali.
- niespokojny
- Trener
Gelo pisze:Oskar odchodzi ze Startu. Dobry ruch Stali.
Idziesz o zaklad ze nie zrobi 1,5?
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Jak nie Gelo to ja ide o zakład.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
niespokojny pisze:Gelo pisze:Oskar odchodzi ze Startu. Dobry ruch Stali.
Nie idę. Dlaczego? 1. To jest sport, 2. To jest sport nieprzewidywalny 3. To będzie pierwszy sezon Oskara w ekstralidze od czasów juniorki 4. Po kontuzji jedzie straszny piach 5. Za wysoko zawiesiłeś poprzeczkę
Fajfer nie przychodzi do Gorzowa żeby zrobić 1,8 czy 1,7. Potrzebowali polskiego seniora za małe pieniądze z potencjałem na niespodziankę. Nawet jak zrobi 1,4 to będzie całkiem niezły wynik.
Gelo pisze:niespokojny pisze:Gelo pisze:Oskar odchodzi ze Startu. Dobry ruch Stali.
4. Po kontuzji jedzie straszny piach
Z podanych przez Ciebie argumentów ten uważam za najbardziej trafny. Myślę jednak, ze po przerwie posezonowej i okresie przygotowawczym będzie napierac jak zły.
kibicLBN pisze:Gelo pisze:niespokojny pisze:Idziesz o zaklad ze nie zrobi 1,5?
4. Po kontuzji jedzie straszny piach
Z podanych przez Ciebie argumentów ten uważam za najbardziej trafny. Myślę jednak, ze po przerwie posezonowej i okresie przygotowawczym będzie napierac jak zły.
Albo mu się uda albo będzie po kres kariery jeździł w I lub II lidze. Na pewno ma tego świadomość.
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Będzie zdrowie, spokojna głowa, trafi z silnikami to stać go na niezłą jazdę w Elidze. Oceniając go trzeba brać pod uwagę, gdzie jeździł w tym sezonie. Według mnie lepszy od Musielaka i Buczkowskiego.
Jednoroczna przygoda. Zakończy ją jak Kościuch, czy Bellego i wróci na swoje miejsce.
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Bellego akurat nie musi wrócić do 1 ligi. Jak awansuje Bydgoszcz to nie zdziwię się jak go wezmą znowu do siebie. Już ten sezon w Lesznie jedzie na poziomie ubiegłorocznego Zagara, a jest młodszy i już poznał eligowe tory. Ja na miejscu Kanclerza bym się nie zastanawiał.
Co do Fajfera to potencjał jest.
Co do Fajfera to potencjał jest.
Tez nie wiem o co chodzi z Bellego. Szalu nie zrobił 1.43 średnia, ale moim zdaniem jako 2 linia? Czemu nie. Zwłaszcza ze potrafi przewozić trójki. Dla beniaminka może być przydatny. Ja sie po Francuzie takiej jazdy spodziewałem, może odrobinę lepszej.
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Wyciągnie wnioski, poprawi to co nie działało w tym sezonie plus tor w Bydgoszczy i 1.9 za rok może robić. Bo kto inny Zagar? Bez jaj, chłop w 1 lidze jedzie byle jak.
info z twittera (Karol Bierzynski):
żenada, długo nie wytrzymali..
Prezesi Apatora i Sparty zostali zapewnieni, że zarówno Sajfutdinow jak i A. Łaguta wrócą na ekstraligowe tory w 2023. Przed końcem obecnych rozgrywek poznamy stanowisko żużlowych władz w tej sprawie. Zawieszenie dla pozostałych rosyjskich zawodników ma zostać dalej utrzymane.
owen1989 pisze:info z twittera (Karol Bierzynski):Prezesi Apatora i Sparty zostali zapewnieni, że zarówno Sajfutdinow jak i A. Łaguta wrócą na ekstraligowe tory w 2023. Przed końcem obecnych rozgrywek poznamy stanowisko żużlowych władz w tej sprawie. Zawieszenie dla pozostałych rosyjskich zawodników ma zostać dalej utrzymane.
1. Tak to jest, jak się kupczy Polskim obywatelstwem.
2. Ciekawe jaka będzie atmosfera na stadionach.
Pierwszy raz w mojej karierze użyję sformułowania : LOL.